Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go
    9. prosince 2023 

    Ukrajina odsoudila plány Ruska na konání voleb na okupovaných územích

    Ukrajina dnes tvrdě odsoudila ruské plány na uspořádání prezidentských voleb na okupovaných ukrajinských územích a jakékoliv budoucí hlasování označila za neplatné, informovala agentura Reuters.

    Ukraine condemns Russian plans for elections on occupied territory

  • Gosudár bátuška, prý nejschopnější a nejkonceptuálnější politik světa, vždyť on nejlépe umí řídit složité sociální supersystémy, má před sebou několik úkolů. Například dotáhnou po kapitulaci denacifikaci Ukrajiny - banderovcům se fronta začíná hroutit, budovaná demarkační obranná linie - bude-li - zhroucení nezabrání. Zločince Zelenského možná sesadí vlastní a Američané pro něho mají hnízdečko na Floridě. USA to mají ekonomicky stále špatnější; podvodem dosazený děda Biden zase plácá do mikrofonu nesmysly, bude souzen i se svým synem a je před impeachmentem. USA hrozí odtrhnutí Mexika v příštím roce - má to i ošetřeno ve své ústavě. Putin pak provede, už s nárůstem své politické moci, celkovou ekonomickou reformu, což způsobí mimo jiné raketový růst ekonomiky a životní úroveň občanů bude mít stoupající trend, státní vlajku změní na tu původní červenou se srpem a kladivem, podle plánu... přijde souzení vlastizrádců podpindostníků, kteří nebudou emigrovat - zvláště když vidí, že bude Navalnyj sedět ve Vladivostoku, jinak pro turisty překrásném městě, ještě 20 let. Putin právně dotáhne statut Ruské federace jako unitárního státu. Všechny původní sovětské republiky se budou samy vracet k Rusku jako staronovému strategickému spojenci, když USA přestanou být velmocí a budou jen regionální mocností. Tyto státy tak získají přikrytí a budou se těšit i z dalších 3 stupňů státní suverenity, ne jen z těch tří nejmenších, jako například z práva používat svůj jazyk. Asi před dvěma roky Putin řekl, že svět bude za 5 let vypadat jinak. Už se to rýsuje. I tomu pohrobkovi hitlerových fašistů Scholzovi se nějak politický vliv v Germánii nedaří.

    • mun.go

      Mykologu, obávám se, že jste se poněkud přepsal:

      USA nehrozí odtrhnutí Mexika v příštím roce, ale odtržení Texasu (státu osamělé hvězdy) ...

      • Obavu tuto i mnohé další přežijete.

    • Nacisticko-bolševické snění. Hitlerovým pohrobkem je spíš sám podvodný hledač amfor. Ne nadarmo je přezdívaný Putler. Rusové už od dob Lenina slibují ráj na zemi, ale pokaždé z toho vyjde jen smradlavé komunistické peklo s koncentráky, bídou ekonomickou i duševní. I plky Putinových onucí jsou toho důkazem. 

  • Ruské verzi Adolfa Hitlera by šlo jinak o život, kdyby nekandidoval. Doufám, že jako Hitler i ten zločinec skončí. A ruský fašistický režim s ním.

    • Samozřejmě, že bude fašismus poražen, stejně jako v roce 1945 ruskou armádou. Jen to máte trochu propletené. 

      Buď jste moc mladý, a nebo ... jiná možnost 

      • Napište sem, který z typických znaků fašistické diktatury v současném Rusku chybí.Likvidace nezávislých médií, podpora řízené agresivní propagandy. Všehoschopný neomylný diktátor, který nechává fyzicky likvidovat své potenciální konkurenty i odpůrce a ústavu mění ve svůj prospěch. Drakonické tresty za jakýkoli náznak odporu vůči politice vůdce. Chorobný strach diktátora o vlastní život. Agrese vůči druhým státům (Ukrajina, Gruzie, Moldavsko, ...

        Militarizace společnosti už od útlého věku – nikde ve světě se nechlubí tolika fotografiemi malých dětí ve vojenských uniformách

        A když už si hrajete na bolševicky chytrého, tak v Německu to byl národní socialismus, ne fašismus. To jen bolševická propaganda překrucovala fakta právě kvůli tomu slovu socialismus, protože o jeho zavádění se komunistická sebranka také snažila. Fašismus byl v Itálii, Španělsku. Takže máte vlastně trochu pravdu, protože současné ruské vedení má blíže k nacistickým praktikám. Putin je víc Hitler než Franco nebo Benito.



        • Dejte si obklad a vypněte televizi.  Vaše rádoby argumenty jsou z 95 ,% neokomunistická propaganda šířena po zemích EU. 

          • Kdežto vy jste jen bolševik starého stalinistického směru, že?  Taková Kateřina Konečná by vám zatleskala. A co teprve soudružka Semelová. To je žena vaší krve.

            • Vaše chování nasvědčuje tomu, že váš přímý příbuzný musel být nejspíše Milouš Jakeš 

  • Marcelskrc

    https://youtu.be/f1qbufr68ws?feature=shared

    • No vida, ještě by to chtělo foto jak soudruh němec stojí (Katar )jak vogel v otevřených dveřích vládního letounu a čeká půl hodiny jestli mu dovezou schůdky..., zatímco šejkové se vsází jestli skočí či nikoliv, samozřejmě o jeden dolar 

  • Putin dává Američanům jen to nejlepší - zpráva americké vojenské zpravodajské služby:
    „Zirkony již vstoupily do bojové služby a jsou rozmístěny poblíž
    amerických hranic, v zařízeních ruského námořnictva, na základnách na
    Kubě, Nikaragui a Venezuele. Doba letu do největších měst Ameriky je
    otázkou sekund.“ 
    V případě, že by zpráva zpravodajské
    služby nepřinesla kýžený efekt, delegoval Washington „vyslance“
    schopného živě vysvětlit celou „tragédii okamžiku“ tiskovou tajemnici
    Bílého domu Karin Jean-Pierre. Rozmístění hypersonických zirkonů na lodích Ruské federace přímo u pobřeží Spojených států je v rozporu se všemi existujícími normami, začala
    okamžitě americká „vyslankyně.“


    Moskva je povinna od tohoto rozhodnutí upustit. Kvůli těmto raketám máme ve Spojených státech pocit, že se Ruská federace stává silnější než my,“ řekla Jean-Pierre.

  • Marcelskrc

    Dobrá zpráva.On nepotřebuje korespondenční voliče jako někdo 

    • Perfektní připomínka.To loupežníci našich veřejných peněz se chytnou čehokoliv.Jen se čeká až se v Kyjevě začne lámat chleba.A malý zelený bude vyfičen.Na čí stranu se přidají ti hluponi ze Strakovky a Hradu.Jakou kolaborantskou písničku nám zazpívají.Jak vysvětlí ty miliardy vyhozené oknem.Jen pro jejich vtíravost a vlezlost.

  • mun.go

    Putine, třes se!

    Zmrazili jsme ruský státní majetek. Jako první země na světě. Další státy od nás přebírají zkušenosti. Na posledním zasedání komise pro kontrolu činnosti FAÚ jsme tak probrali uplatňování mezinárodních sankcí, efektivitu národního sankčního seznamu a způsoby, jakými jsou aktuálně sankce obcházeny.

    Zamezení praní špinavých peněz a čerpání financí z aktivit v Česku je důležitou součástí pomoci Ukrajině i naší vlastní obrany. Nechceme, aby ruští oligarchové a váleční zločinci vydělávali na našich občanech.  Kupovali za to rakety, které pak Putin posílá na nemocnice a školky.

    Michal ZunaTOP 09 - poslanec
    • josef.chmela

      Cha, cháááá. Ten TOPák-hlupák je snad pod drogama.

    • Ten pán je těžkej pacient, i přes to, že ho neznám, jsem o tom přesvědčen 

      • On to není ani tak pacient, jako lův. 

    • Marcelskrc

      🤣🤣🤣🤣pobavil 

  • tahle zpráva už myslím nikoho nezajímá ve světě..

    • Ty víc nemyslíš než myslíš.

    • Kdyby jste napsal například v Česku, nebo v zemích EU tak ok, ale takhle ze sebe děláte akorát negramota.

      Podívejte se, jak ho vítali třeba v Saúdské Arábii. No a potom se mrkněte jak přivítali, myslím že v Kataru prezidenta Německa

      A pak je tu BRICS

    • Marcelskrc

      Opak je pravdou 

  • "Podle průzkumu nezávislého střediska Levada schvaluje jeho kroky (Putinovi) přes 80 procent ruského obyvatelstva."

    Kolík procent, že má vláda pětidemolice ?

  • Toto bylo a je jasné už třeba před 5ti lety. Pokud bude žít, bude carovat. Musí například vybudovat unitární stát, uskutečnit celkovou ekonomickou reformu, zašlápnout euroatlantické sionzločince. Zeman prezidentoval i z lůžka nemocničního či z křesílka. Mysl mu sloužila. Putin jezdil/jezdí nabírat energii do asi 20 km od Moskvy vzdáleného kostela k nějakému oblíbenému knězi. Má mladou ženu, jistě špičkové lékaře - tím myslím báťušku Putina, ne toho kněze.

    • mun.go

      ... vybudovat unitární stát ...

      Domnívám se, že v Rusku s jeho mnoha národnostmi, jazyky a náboženstvími to ani jinak nejde.

      Naopak Západu je vlastní degradovat občany na univerzální poslušné ovce, odtržené od národa, národní kultury, zvyků a tradic.

      • Je to jediný civilizovaný způsob. Například Ázerbájdžán už unitárním státem je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit