Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro chcìpáka Sobotku a jeho slova,že někdo zrazuje své voliče.... Zloděj volá Chyťte zloděje=cssd slibovala stop církevním *restitucím* a pak si cernoprdelniky natahala do vlády a Hádejte jaká ministerstva jim darovala!!! Sobotko ty lemple už raději mlč.
    • Ale, ale, soudruh si chtěl "naprivatizovat" uloupený církevní majetek a on byl mezitím vrácen skutečnému vlastníku a tak soudruh nemůže "privatizovat". Proto se tady dusí vzteky.
  • Kdo protestoval proti EET : VŠICHNI PODVODNÍCI,KTEŘÍ NECHTĚJI PLATIT DANĚ.
    Jsou to příznivci TOP09 ,Vietnamští obchodníci a několik zdejších nepoctivců.Proč tito
    nepoctivci se vyhýbaji placení daní? Poněvadž vědí,že maji i ve Sněmovně podporu
    a to z řad TOP09 a ODS.
    • Obrázek, prodejna a dvě mísy WC, na jedné je nápis Babish heizel, a prodavač vykládá instalatérovi:
      "To je náš poslední model. Vaše h o v n o změří, zváží a jeho parametry on-line odesílá na ministerstvo k posouzení, zda vaše h o v n a odpovídají vašim příjmům."

      *1* *1* *1*
  • Momentálně nám vládnou rusáci přes toho vlastizrádného ožralu z Hradu, ale všeho dočasu.
    • Ten ožrala je neodpovědné, tj. nesvéprávný, tak by sice chtěl vládnout, ale nevládne
      *1* *2* *15*
    • Zato ty nevládneš ani vlastním rozumem.
  • že vyfičeli ODSáci. Banda si myslela že tam budou doživotně. A i když se provalila akce s Nečasem pořád se nechtělo od koryt. Až byli definitivně vyhnáni. A tak nyní skučí mudrujou a chtěli by alespoň ze žlabu pít. Ale není zájem. A tak už se jen čeká kdy definitivně vyfičí takoví Kalousci nebo Bendové.
  • Ať vládne kdo chce, ale pořád je to lepší než kdyby vládli ti které zastupuje Pavel Jégl a Chalupa. !
  • Mezi nimi lavírují lidovci. Jednou se Sobotkou, podruhé s Babišem, jak se jim to hodí.
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    Lidovci intrikovali v Masarykově republice, za okupace se paktovali s Hitlerem, po únoru kolaborovali s Komunisty a po Sametu zase taktizují s tím kdo je momentálně u moci. Až tady přijdou Islamisté, Lidovci budou první, kdo se s nimi dá dohromady. Kdyby mohli, dají se dohromady i se Satanem https://www.youtube.com/watch?v=ItA_zASJ8PM ne žeby mu nesloužili, teror katolické inkvizice a posedlost majetkem je znám z dob středověku i z dnešních církevních prostitucí....
    • A opět: pojďme na lidovce! Jestli jednou nakoupím v Hypernově a podruhé v Tescu - taky lavíruji? Ostatně: co jsme si zvolili, to máme. Ukáže-li se na scéně nová tvář s novými pohledy, už se vyrábějí aféry, jak ji utopit. Polsko a Slovensko se nebálo zvolit si prezidenta ne ze starých garnitur. My si hrajeme na antikvariát Evropy.
  • Především je třeba říci, že ve svobodné zemi s parlamentní demokracií existuje dělba moci na
    1. moc zákonodárnou - tj. parlament (Poslanecká sněmovna + Senát)
    2. moc výkonnou - vláda a další místní složky výkonné moci
    3. moc soudní - soustava nezávislých soudů
    To znamená, že parlament stanovuje pravidla (samozřejmě nikoli libovolně, ale s ohledem na objektivně existující právo a spravedlnost, na tradici atd.), vláda (a další místní orgány) podle těchto pravidel spravuje vymezenou oblast, soudy řeší případné spory, tj. "nalézají" právo.

    Vláda zemi nevládne, ale zemi SPRAVUJE. To je podstatný rozdíl. Vládne se pouze v monarchistickém, fašistickém, komunistickém a podobném totalitním systému (monarcha, chán, fýrer, první tajemník...).
    Ovšem nesvéprávné ovce potřebují, aby jim někdo vládl, tj. rozhodoval za ně, říkal jim co mají a nesmějí dělat, vodil je za ručičku.
    • venku by jsi to nikde nepřednesl, co? To by přiletěla facka raz dva. Takové kraviny vyprávěj tam doma na salaši.
    • Takovéto opsané slinty si mohu přečíst i jinde. Je mi však jasné, že jako pravicový bezmozek, své myšlenky nikdy nenajdeš a nevyplodíš a proto zde stále dokola plácáš ty své nesmysly. Jsi k smíchu. Cha, cháááá. Jsi zde pouze za sběratele negativního červeného hodnocení. Choď raději kanálama a nedělej své rodině ostudu.
      • Soudruh solder opět dokazuje, že "bývalý" komunista je jako bývalý černoch a že lidé jeho druhu nepatří do svobodné demokratické společnosti. Děkuji za podporu mého názoru. *2*
        • Opravdu nemáš za co děkovat. Maximílně tak za mínusy u tvých příspěvků.
          • No právě, soudruhu. Já mohu kliknout pouze jednou, jinak mi to hlásí "už bylo hlasováno". Jsou tady ale tací, pro které to neplatí a mohou naklikat třicet minusů za půl minuty anebo sobě za stejnou dobu naklikat stejný počet plusů. Ale to jistě víš, že? *3*
            • To je opravdu jen tvůj problém, že neznáš IT. Stěžuješ si tedy pouze na svou hloupost a zaostalost.
      • Tvůj humor je stále stejný a okoukaný, ale na druhou stranu stále příjemně směšný.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/422430-pariz-madrid-i-ateny-zakazou-dieselova-auta.html
    Kdyby se místo hádání o prkotinách a vymýšlení neexistujících problémů věnovali tomu, co voliči opravdu potřebují, dorovnat platy tak,aby odpovídaly HDP, zastavit odliv kapitálu do Ruska apod. a řešit dopravu, včetně železnice, aby se Čr nedusila ve smradu z kamiónů a upravených vylágrovaných dieselů, které záhadně procházejí přes STK
  • Na jedné straně je neschopný Sobotka který navíc ještě potápí celou ČSSD a na druhé straně velice schopný Babiš který chce vyhrát příští volby a on je vyhraje. Černoprdelníci, sami bezvýznamní, se spolčí třeba i s ďáblem jen aby byli u plného koryta a ve vládě. Je proto nutné aby opravdu příští volby vyhrál Babiš s nadpoloviční většinou a konečně odstranil tzv. "tradiční" strany od koryta a možnosti vysávat stát. Nejsem volič Babiše ale vidím, že to dělá dobře.
    • Babiš, největší zloděj a podvodník, je podle Vás ten správný?
      Ten patří jedině na doživotí do lomu.
      • Opět se pleteš. Do lomu patří všichni černoprdelníci, včetně Kalouska, Klause, celá ODS, TOP09 a část ČSSD. Ostatní jsou malí bezvýznamní tlachalové.
    • On se o něj OLAF už postará. Aby neskončil u soudu má jedinou možnost - dostat ČR rychle z EU, k tomu mu aktivně dopomáhají rusofilní hosti pí-Čapího hnít-zda.. *1* *1* *1* *1* *1*
  • Jde jen o koaliční hrátky v rámci koaličního folklóru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit