Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Akorát, že ten oligarcha tu začíná po 25 letech dělat pořádek......A být tebou tak mlčim, kdo koupil pro Národní galerii obraz "Zvířátka obdivuji p.ču" za tři čtvrtě milionu?????
    • Presne, to bolsevicke *12* prase jen nadava na jina bolsevicka *12* *12* jen proto, ze on uz je nastesti nadobro od valu... bylo by tez jiste zajimave vedet, kolik mu z te nepochybne znalcem urcene ceny za onu mazanici jeji autor podobny kok.t Ringo soupnul?! *5*
  • Knížák zase perlí. A zase samé účelově překroucené záležitosti. Prezentuje demagogicky dezinterpretovanou realitu, sofistikovaně relativizuje fakta tak, aby nakonec bylo černé zaměněno za bílé a naopak a navíc s obalem, který vypadá jako maximálně věrohodný. Z Knížákových resultátů je po odhalení Knížákových podlých praktik patrné, že současná Sobotkova vláda má nejlepší předpoklady stát se nejlepší polistopadovou vládou a že vláda Nečase byl nejhorší vládou v dějinách republiky. Knížák je provařený demagog, kterému může věřit jen ortodoxní ódeesák, anebo lidé mající problémy s logickým myšlením.
    • Sobotkova vláda??? Co to je, kdo to je???
      To je ta parta neschopných bolševických gaunerů momentálně ovládajících pod jhe toho NIC z hradfu Strakovu akademii???
      Je to jen grupa neschopných nýmandů kteří populistickým žvásty a rozhazováním státních financí na nesmyslené "projekty" si snaží koupit si svoji popularitu i na další období.
  • Vždy lepší než kdyby tam seděl cvok jako vy.Z vaších úst jde jen smrad a hovadiny pseudoumělče.
  • KJK=knížák je k....
  • Teď se ozval ten pravý!!! Co slovo to perla!
  • Díky Knížákovy jsem pochopil co je to to moderní umění! Protože jen velký "umělec" dokáže prodat naprosto hnusnou ošklivou věc vyrobenou bez špetky talentu a řemeslné zručnosti za miliony! Na to musí bejt člověk echt "umělec" a to Knížák je a velkej *12* *16* *11*
  • Jsou spoluobčané, kteří Babiše volí a obdivují a nebo naopak což je můj případ ( mám ho za vyčůraného podvodníka).
    Knížáka má však ráda jen zde píšící Pusinka zbytek národa včetně umělecké sféry ho má za v@la a kdyby tušila tak by si přála aby byl permanentně za katrem nebo v blázinci !
  • Když to pan Knížák vidí černě, jsem v klidu. Až bude jásat, bude něco blbě.
  • Taky jeden, co se životem dobře problbnul....jedni ho milují, druzí nenávidí, a já pořád nevím, do které skupiny se zařadit.
  • knizak je nhrotovni muslim!!!!! jsde ve stopach kleni a podivných porazek a je a kulha !!!!! jako berke!!!!! knizaka doma bydli muslimove a zeleni!!!!! jsem svetrem se se s knizakem neutucham a se knizak je muslim!!!!!!!!!!!! neposlouchejte se knizaka a nic o nem nepiste!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit