Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Domnívám se, že v Parlamentu i Senátu zvítězí první varianta, protože pro opozici je výhodnější. A zřejmě jej bude volit většina poslanců i senátorů - Babišovi natruc😎

  • Hlavně už konečně vymyslete něco, aby se konečně dostali k moci současní opozičníci. Lepší způsob jak by se odkopali není.

    Dejme jim odpovědnost a uvidíme, co dovedou. Nějakou chvíli vydrží s tím, že všechno před nimi bylo hrozně špatně a oni chudáci to musejí dávat dohromady. Ale to nepůjde do nekonečna. Tak se dočkáme toho, co vlastně umí. 

    • dzixy

      Domnívám se, že tento názor a jeho naplnění je dost riskantní, protože by se do vládních křesel dostali nezkušení rebelové, kteří jenom káží a zatím nic neukázali ani neudělali. Celá opozice kecá "jako stará Blažková" a skutek utek. Jedni již u moci byli / ODS i lidovci / a jak to dopadlo víme. I když se zdá, že pravdou může být to lidové "když Pánbůh dá, i motyka vystřelí" Takže nezbývá, než se řídit dalším lidovým rčením 

      "dočkej času jako husa klasu". Jenom aby ten klas potom byl.

      • Máte pravdu a zajisté jste pochopil jistou míru ironie v mém příspěvku. Jenže model "všichni proti Babišovi a za každou cenu" nás patrně čeká. 

        To jestli to chápeme, nebo dokonce podporujeme je věc jiná. Klas bude asi velmi chudý. 

  • Hrbáček se hlavně stará, aby zůstal u koryta, jako těžce pracující celý život, nějaký nýmand Benda. Tak jsme dopadli po podvodu jako by "revoluce" pod vedením rrráčka Havla, zEmana, Klause, Dlouhého, Kočárníka

  • josef.chmela

    Pro ten náš 10 milionový dvorek stačí pouze 1 volební obvod, tak jak je to při volbách do EU parlamentu. Proč vymýšlet něco nového, když jsme tak velcí jako jedna větší světová metropole. Ale to těm opozičním šmejdům nevyhovuje, protože by nebyly různé čachry s přepočítáváním.

    • Samozřejmě že všichni ví, že to vyhovuje vítězi voleb, kterej slízne bonus . Ale to je v pořádku, poper se a vyhraj. A ne fňukej jako stará bába a choď po demonstracích proti vládě. No není jen teď že se kavárna chce zbavit Babiše, ale i do budoucna. Těm dětskejm ksichtíkům jako Rakušan už teď kouká křivárna z očí. Za 15let si o tom můžeme napsat.

      • vanhorne

        "kouká křivárna z očí."

        Kouka a na cele ma napsano:Cau lidi, nelzu a nekradu.😉

        • dzixy

          Tak to zatím jenom dočasně😎

    • Těžko by si dělal kandidátky. 20x200lidí, no to si neumím představit. Ale bylo by to asi v pořádku, protože se v parlamentu stejně hraje jen vládní politika. Zbytek v krajských a obecních volbách.  Muselo by se to házet místo do urny do kontejneru.

  • Mě je to u p...le. Ať to tam za mě do urny nalupe Rychetský s tím soudcem  zpravodajem-bolševikem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit