Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase současní političtí šíbři vymýšlí na obyčejné lidi další lumpárnu a to s důchodovými fondy.Země,která se řítí ke státnímu bankrotu zákonitě při začátku splácení dluhů bude nucena měnu znehodnotit,takže z takto našetřených peněz nebude skoro nic.Pokud potřebují obyčejní lidé do něčeho investovat,tak je to do katovských mučíren.Těmi pak protahovat všechny politické lumpy,kteří tuto zemi zbídačili.U těch znárodňovat majetek celých jejich rodů.Pokud budou v této zemi kralovat stejní ,nebo podobní lumpové,kteří zde vládli posledních dvacet roků,tak je mladá generace odsouzena jenom k pořádné bídě.
  • To už má Nečas nějaký fond v pácu.
  • Pánové, kritici, měli byste být rádi, že už konečně někdo o důchodové reformě pouze nemluví, ale hodlá ji uskutečnit. Že bude bolet je nabíledni, ale pokud se neudělá a to co nejrychleji, tak do ticeti let se naprosto rozpadne. To co tu děláte je pravé čacháčství, kdy každý je zloděj a krade, jen vy kritici jste naprosto bezůhoní a ctnost sama.
    • Ať ti parchanti raději jen mluví a v tomto případě nekonají. Nadělají tím menší zlo. Stačí se podívat na penzijní reformu provedenou již dříve v Maďarsku. Už tu reformu se snaží dělat znova a jinak.
  • Pro johan.Základem každé další důchodové reformy je nejprve splatit astronomické, nasekané dluhy.Když toto současná vládní banda neumí ,tak neumí nic.Proto důchodová reforma je pouze další podvod na lidech,za který by trest pověšením byl nezaslouženou odměnou.Pouze naražení na kůl,po předcházejícím stažení z kůže,by byl zasloužený a spravedlivý trest.Až okolností donutí tuto temi splácet astronomické dluhy,tak se veškeré úspory znehodnotí skoro k nule.To je zákonité.S těmi lumpy,kteří zde přes dvacet roků vládnou se řítíme stále k větší bídě.
  • Spořit ve fondech je pěkné, ale kdo z nich bude profitovat a bezplatně bohatnout? Nechci ze svého důchodového pojištění živit kupu dalších vyčuránků, kteří žádné znodnocení cizím penězům nepřinesou, ale svoje dokážou zhodnotit řádně. Nebo na dobré kšefty jdou vlastní peníze a na ty špatné peníze střadatelů? Jaképak zhodnocení přináší penzijní připojištění nebo životní pojištění. Stojí to za ten humbuk a práci okolo. Proč nemůže peníze zhodnotit již zavedená ČSSZ?
  • kdo chce kam,pomožme mu tam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit