Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bábiše alias Niesombureše jsem nevolil, navíc jsem lidi kolem sebe varoval před pokušením jej volit. To ale nicméně ze mě automaticky nesnímá spoluodpovědnost za tenhle český bordelstát, ve smyslu oprávněného voliče politických "elit". Bohužel ! *7*
    • ... ty jsi celý bohužel, blbe :)))
  • vypadalo to že jsi definitivně vyfičel tady z textů.A ejhle pikolík!Chamraď od popelnic se zase dere o slovo.Se máš,co?Není jak prasit stránky - tak z poza buku.Protože veřejně by jsi se jen představil.A už bys ji měl.Tady se ostrým frajerům rozbíjejí huby,víš?Je to rychlé a pedagogické.
  • Tiscali nezaznamenal dvě důležité události.
    Jednak výročí brutálního umučení pátera Toufara StBáckými sadisty kvůli tzv. "Číhošťskému zázraku".
    A také to, že na severovýchodním Slovensku odhalili pomník Bilakovi, kterému předtím udělili čestné občanství. Dva aktivisté pomník pomalovali červenou barvou a opatřili nápisem "sv.ně". Je Slovensko opravdu demokratickou zemí nebo zemí revokující komunismus čili fašismus?
    • ... tiscali bohužel také nezaznamenal tvůj odchod do haj*lu, blbe :)))
    • Stačí, že si připomínáme vrahy Mašíny ne? Hlupáku!
      • a kdo ty vrahy vyznamenal?
  • I když je článek již pár dnů starý a ani nevím, zda si to ještě pisatel Pavel Lopušník přečte, přece jenom napíšu. Nejprve by si měl uvědomit, jak se píše přídavné jméno v množném čísle
    "Křečovitě se usmívající muži na něm vypadají jako ředitel a jeho nejponíženější podřízený ". Nakonec však přece jenom faktickou poznámku. Soudí Babiše ještě, když nemůže vidět zatím žádný valný výsledek. Z jeho příspěvku vidět "objektivitu" pisatele.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit