Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Foto: hezky vytuněná "kosa", samopal (správně útočná puška) vz.58...příslušník fasoval, nebo vylepšoval za své...?
  • Kolik nás to asi stojí. Nejdříve dvě kravky, které dodnes nosí zahalené hlavy a nic jsme se o jejich výletu nedozvěděli, teď pět blbů kteří si udělali výlet a nikdo neví proč. Když tak touží zpět do Čech, tak ať si to zaplatí ze svých. Proč to mají platit slušní lidé.
  • se sešla na zpravodajských službách.Mělo se za to, že tam pracuje elita.A oni hlupáci vycestují mezi mohamedány jen tak.Jsou lapeni a nyní musí zpívat do protokolu.Ještě větší banda zpravodajských trotlů se ukázala tady.To když se Páleník,Kovanda,Pilc elitní šéfové zpravodajců nechali úkolovat hlupaňou Nagyovou.Tou matrací od Nečase.Takže stát nás odírá na daních a potom takto získané peníze rozděluje na hraní takovým bezmozkům. Když si vzpomenu jak se tady jmenovaní tvářili u soudu ...... Každý veledůležitý výraz ve tváři, distingované jednání. A ve svém jádru lopaty co chodili do školy někde v Plzni.A svými mozkovými pochody na úrovni odhrňovačů sněhu.
    • No vidíš a nečetl jsem o tom, že by po Nečasovi nebo jeho manželce chtěl někdo ty jí vyplacené odměny z naší společné kapsy zpět. A pamatuješ za co je dostala? Že prý dřela jako kůň. Jo, v posteli, jak posléze vyšlo najevo.
      Ale je vidět, že nikomu nevadí, když si státní úředním platí ze státního rozpočtu svoji milenku.
  • To se to cestuje za naše.
  • Prý má naše vláda má speciální web. stránky v angličtině , arabštině, kde přímo zve emigranty do ČR. A na tomto webu jsou přímo uvedené kontakty na takzvané v uvozovkách "neziskové" české organizace podporující cesty imigrantů, které jsou placeny touto vládou ČSSD, hnutím ANO a KDU-ČSL stamilióny korun z našich veřejných peněz. A hned na titulní straně tohoto webu se píší tato slova: "Hledáte azyl? Emigrujte do České republiky. Vítáme Vás"! Následně jsou na přiložených mapách dokonce nakresleny doporučené trasy, kudy se k nám mají ilegální imigranti dostat.

    http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=https%3A%2F%2Femigratetoczechrepublic.wordpress.com%2F%26quot%3B%3D
    • každý má své úkoly.Třeba úkolem nás všech je právě takovým vtěrkám které se tady stahují z Afriky vysílat signály ať se nám vyhýbají.A to hodně zdaleka.Tady je čeká uvítací výbor v ubytovnách za drátěným plotem.Těm kteří už se tady vetnuli je třeba neustále připomínat, že tady nejsou žádoucí, nikdo tady není na ně zvědavý.Dělat všechno pro to aby se tady cítili opravdu nežádoucí,Protože prokazatelně je 90 proc z nich ekonomickych vyčuraných vtěrek.Slovem: ty vtěrku vytáhneš v Řecku z moře a ona za pár týdnů střílí v Paříži do lidí!
  • gaheris
    Pan ministr je muslim jako jeho bratr! Tak jak to mohlo jinak dopadnout! Ostatně všichni jakoby unesení češi přibrali nejmíň pět kilo jak se tam cpali a hodovali! Ale kdo na tom vydělal slušnou sumičku to neřekne nikdo!
  • to je úžasné.. Pro 5 neschopných českých agentů letí speciál, který zase s úsměvem zaplatíme my všichni... A Sobotka i Zaorálek nám tvrdí a jsou nadšeni z toho, jaké prý máme v této oblasti výborné vztahy a kontakty. Jo, jo, jsme tam považováni za blbce.... Tahle vláda je fakt na NIC:(((
  • jasná věc! ubohé tajné služby ČR vymění si své agenty
  • Chyba. Já když chytím na zahradě slimáka, tak ho hned zlikviduju a tak ho nemůžu nikam vydat.
  • nyní kvalitní vysvětlení. Takové zcela vyčerpávající.Pokud tady hloupí šašci jeli sami do míst kde se dal očekávat problém, nemůže pro ně přeci vyfičet vládní speciál. Pokud jakožeministr Pelikán má dělat zásadní rozhodnutí, bude jejich kvalita naprosto stejná, jako by rozhodoval Pepek Vyskoč, ze Švejka.Ne Pepku promiň! U tebe by to mělo alespoň logiku.Takže my ovce odvedeme na daních hromady peněz. Banda zpravodajských komediantů v Praze je rozpustí za kraviny a ono se n á m s p o n z o r ů m jakože nic neřekne?Toto je padný důvod, výrazně omezit každý dle svých možností placení daní.Ať si teda hrají - ale výhradně za svoje!
    • Vítám to, že jsou snad osvobozeni. Ale někdo by měl vysvětlit, co tam vlastně ti naši občané dělali, kdo je tam vyslal, nebo chtěl vytěžit. Na začátku se přece říkalo, že je pravděpodobně chytili při špionážní činnosti. To už se zapomnělo?
      • Nezapomnělo... To jen naši politici, ti rádi trpí ztrátou paměti, si myslí, že většina našich voličů je nesvéprávná a proto z nás dělají idioty...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit