Přejít na výpis diskuzí
Vlajku z Mašínovy rakve přiveze Vondra do České republiky
24.8.2011
44 příspěvků
-
vrána kvráně ,někdo k vrahům
-
FUJ jak můžou takhle zneuctít naši vlajku.Dát ji na rakev vrahovy.Stydím se za tuhle vládu.Ale pevně věřím že si je osud pěkně vychutná.Každému do času. *16*
-
-
Je to hrubý výsměch našim dědům a otcům kteří byli zavřeni v koncentrácích i v komunistických žalářích. Vládo styď se a neurážej nás tím že děláš z vrahů odbojáře. F U J !
-
-
Vis co Saso? Jdi do p.dele.
-
-
Saša myslel že mu tam srovnají křivou hubu.Ale to asi nepůjde on je celí nakřivo jako celá koalice.Doufám že jel za své.Když se musí šetřit na občanech.
-
-
Jel za naše a vysvětlil to tak,že je to v rámci pravidelného zkušebního letu,když jsem to slyšel,tak jsem si myslel,že je to vtip. Ale není ! *11*
-
-
-
Kéž by někdo v Americe sejmul tu svini bolševickou estébackou štětinu.Za tvrdé normalizace,tento skřet projel víc jak polovinu SSSR i tam ,kam se nedostali ani prověření Rusové.Jak je to možné? A toto prase chce kázat morálku?
-
onu vlajku si může Vondra a všichni jemu podobní strčit do ...... Tam jedině patří to co leželo na rakvi loupežného vraha, pevně doufám, že vrah Mašín už je v pekle a je tam po zásluze za svoje činy odměněn.
-
tak tohle už je fakticky totální výsměch,by mě zajímalo,jestli si to v USA zrovna spojí s dovolenou,nebo vlezdoprdelstvím ...
-
Je vidět jak jsou naši páni politici přiblblí ještě 20 let po revoluci.Vždyt je to k smíchu,nejen nám,ale hlavně normálním lidem v celé Evropě.Který stát udělal z normálních vrahu hrdiny?!Žádný,ale u nás ano.Nakonec za to co z naší země udělali,mužou občané.Oni jsaou hrdinové,kteří si jen mastí své kapsy.A to jim ještě udělaki místo v na "Cihelně",na objektu,kde se zastřelil člověk,který svou zem chtěl před Němci chránit.Prostě za peníze se u nás udělá i z vrahu hrdina.Vždyt naši dědové a tátové se musí obracet v hrobě.Je to hnus!Už aby tu verbeš lidi vypráskali. *12*
-
-
Petr nebojte oni budou spravedlivě potrestáni.
-
-
Vlajka z rakve VRAHA ma byt jako neco cenneho ??? A z jakeho duvodu ??? Zase propagandisticka masaz, tentokrat ala SASA KRIVOHUBKA, ze? HNUS !!!
-
a k čemu nám to bude?! *13*
-
Za zdevastování této země by měli dostat stejné vyznamenání jako vezouvrahům. Vždyť jsou jedno.
-
-
Nebojte se,oni si nějaké udělí.
-
-
Skutečně nevím, co je to za medaili a kdo všechno ji již dostal. Jedno vím jistě. Stejnou neodmítne pouze naprostej ignorant. Já navrhuji na udělení tyto soudruhy. Topolánka, Klause, Langera, Vondru, Grosse, Paroubka, Kalouska, Drábka. Myslím že by to byl celkem dobrej začátek. A předával bych to na prvního máje na Pražském hradě. Ve Vladislavském sále za účasti delegací Mongolska, Ukrajiny, Běloruska, Kuby a Severní Korei. K ceremoniálu bych připojil líbání zmíněné vlajky. Tu bych pak vystavoval v Katedrále Svatého Víta.
-
-
Vynikající nápady. Ještě by při tom mohli všichni vedoucí představitelé tancovat, metat kozelce a opíjet se. Mimochodem, všichni by ale při tom mohli mít na hlavách šaškovské čepice. Alespoň bychom se mohli trochu pobavit. Nevím ale nevím, jestli bych se při tom bavil...
-
-
-