Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hitler měl zas Vlčí doupě.
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano vazeny pratele pevne doufam ze nazor vyspely demokraticky Evropy vijadri nasi polsky sousede a tihle rusky putinovsky SUPACI dostanou poradne NA KASU!!!Scenar bude nasledovny -tihle nemyty spinavci arogantni vjedou se vsi paradou do Polska a za hodinu se budou vracet do toho sveho zaostaleho BOLSEVICKYHO raje sanitkama s rozbityma cifernikama a motorkama v podobe srotu na hromade!!! *15* Polsky kamaradi vkladame do vas velke nadeje!!!
    • To je tvoje zbožné přání hrdino?
  • Proč tuto Ruskou bandu tady pustíte přes naši republiku. Kčertu sními propíchněte jim všem pneumatiky. *1* *1* *1*
    • Neboj Poláci už jim chystají pěkný drsný přivítání.
      • osle polští motorkáři jsou s nimi
  • Jo to je parta co podporuje kradení Ukrajiny.

Poláci jsou připraveni zatnout té agresivní bandě tipec. Kdo zná polský
    fanoušky z fotbalu ví že nemluví do větru.

Rusák Polsko okupoval dost dlouhu. Na zvěrstva která tam napáchl Polák dodnes nezapoměl.
    • A polaci už se těší, až Ukrajinu obsadí a bude nové Velké polsko. Ale asi jenom týden , protože pak už nebude co po fašisticku ( Beckovsku n. Americku ) demokraticky ukrást co jde.
  • Rusko - země neomezených možností - pro vyvolené.
  • Ano pratele, i já pojedu na svém motociklu HARLEJ DAVIDZON přivýtat naše slovanské bratry. Již se moc tešim na naši spolecnou spanilou jízdu.
  • je skutečně sranda, jak opěvováni byli hell angels, kteří jsou průkazně zločinecký gang, když tady byli, jako nadšení tryskalo z našich patolízalských médií nad těmi ocvočkovanými tlusťochy s tetováním na motorkách, a jak jinak referují o podobných motorkářích, jenže z Ruska.
    *15* *15*

Já vás srdečně vítím Noční vlci, oslavte hrdinství svých předků , jsme jim vděčni.
  • Přijedou Putinovci.

Putin sám se do EU neodváží. Vítal by ho jen pískot doprovázený letícím vejcem. *1*
    • Proč dnes tak inkognito pusinko-Simone?
      • Co tu jako zkoušíš? Já jsem její kámšo Lojza.

Simona je holka. Pokud nemáš jinou práci než tu na ni plivat od rána do noci
        tak potřebuješ ústavní léčbu.
        • Ahoj kámšo Lojzíku. Já jsem již dlouho tušil, že Simon trpí rozdvojenou osobností. Jedna jeho část je holka Simona, druhá Lojzík. Tím je jasné, proč i jeho příspěvky jsou takové, jaké jsou.
          • Jó Pussynka je takový místní maskot...
            u nás ve městě je taky taková jedna co svou inteligencí vešla ve známost v celém městě.
          • Simona je mladá holčina. Víš vůbec kde žije: Znáš její telefon? Já jo.
            Víš u koho byla včera na párty? U jednoho manažera.
            Víš vůbec že posílá peníze na charitu a stará se o opuštěný psy?
            Nevíš. Tak si o ni neotírej tiu tvoji rudou ulhanou víš co.

Prostě nemáš rád holky a jsi na kluky. Z těch tvej keců to je jasně vidět.
            • No však taky ten manažer, co u něj byla Simona na párty, byl Bc. Kak "se svim motociklem Harlej Davidzón", kdo jinej... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • Tak hele mladej.
              řekni rovnou že tu holku nesnášíš protože ti tu kazí oslavu zločince Putina
              a nehraj tu komedie.

Co jsi udělal pro chudý lid kterým se tak oháníš ty? Já ti to řeknu.
              Kromě žvanění nonstop na netu vůbec nic.

Vidíš frájo ten nick. Mám přístup do jejího nicku. Znáš heslo na nick soudružka?
              Neznáš. Kdyby jsi byl její kámoš jako já řekla by ti ho.
            • Jasně Simone, všichni ti to věříme. Zvláště Bc. Kak, ten je taky samý manažér a osobnost.
  • Občané Polska už se na Putinovce připravují.
    Budou protestovat a blokovat silnice.

Jo Ruští agresoři a zloději Krymu nejsou v EU vítáni.
  • Hele BTW tvoje Sovětská vojska okrádala Československé občany
    a brala si násilně vdaný ženský.

Tak to dopadá když necivilizovaný Rus přitáhne do civilizovaného světa.
    • Bylo to obdobné jak u Němců tak i u USA vojáků.Plzeň by mohla vyprávět.
    • Ještě BTW bezmocně dupni nožičkou a přidej mínus.
      Na víc nemáš. Odpůrce nemůžete zavírat ani vraždit jako v Rusku.

Je to paráda sledovat tvou bezmocnost.
      • divím se tomu, že právě ty, pussy, jejíž nekonkrétní a nevěcné příspěvky zaplevelují všechny diskuze, smíš mít mnoho nicků - a administrátor ani jeho hlídací psi nic .... čím to?

že právě tobě jsou tolerovány hrubé a naprosto nekorektní výpady proti Rusům a podobné bláboly?

ale tebe to baví, viď, ty sbíráš červené body s chutí a taky jich máš, všechny čest, nejvíc. *15* *15* *15* *15*
        • vanhorne
          "a administrátor ani jeho hlídací psi nic .... čím to?"
          Asi maji k tomu vice duvodu.Mozna nosi hezci sukynku,ma hezci postavu,to je spousta duvodu nemyslis?Mozna si mysli,ze jste jedna a ta sama osubka neco jako Dr.Hyde a Mr.Jekkyl.Jednou pise pusinka ta dobra,po druhe ta zla.Jak to ma chudak admin poznat?Proto tady muzete obe svobodne poskakovat,cheers honey.
          • Najeď si na článek o knížeti. Jeden stoupenec Putina tam použil v jedný větě
            dvakrát sprostou urážku a stopku nedostal.
            Já použil jen jedno a za minutu jsem byl zablokovanej.
        • Já jsem Lojza. Pokud máš problém se čtením vrat se do školy.

Když jsem použil sprostý slovo dostal jsem bez milosti stopku.
          Když ho použije vaše strana nedostane nic. Tak si nestěžuj na rozhodčího.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit