Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řeč je o Krymu a ten byl ukraden Ruskem ne USA.
    Neobhajujte zloděje. Vám by se také nelíbilo kdyby vám někdo ukradl půl bytu.

Simča
  • US určitě ne. Najděte si na NETU kde je všude Rus a kde je všude US!!! Pak hodte kamenem "stone".
  • Kdo touží po svobodě touží po USA: *14*

Simča
  • Ano neviděl. Máte pravdu. Nikdy jsem po ní netoužil, No teď jí už asi nikdy ani neuvidím. Ten čet se Schapirem a mé komenty ......:-):-) Možná tak kousek vedle, ale to je Kuba - Guantanámo. No co, zas bude letadlo zadarmo:-)
  • Rusové na Ukrajině dělají to co dělají všude kam přitáhnou - kradou a vraždí.

Simča
  • demokracie na Ukrajině zvítězí!
  • Ruský zloděj jmen se nezmůže ani na vlastní text.
    Musí ho opsat od jiných a pak ho po StBácku překroutit.

Jsem holka
    Simča
  • V Rusku jsou také neonacisté!
    V Petrohradě se konal sjezd pro nacisty a popírače holocaustu z celé EU:
    Všichni podporují Putina protože mají rádi totalitu. Svoboda v EU jim vadí.

Kdyby byla Ukrajina plná nacistů jak lže Ruská propaganda tak pravý sektor
    ve volbách drtivě zvítězil.

To se nestalo. Proč? Protože jako všude jinde i na Ukrajině jsou nacisté v drtivé menšině.
  • Obama ukradl Ukrajinu. Ječení zdejších agentů CIA na tom nic nezmění.V civilizovaném světě jsou Obamovci odepsaní na věčný čas a nikdy jinak.
    Jsem gay SImča
  • Jednat to není mé Rusko. A pak EU tam nedodávalo zbraně? Kyjev používal fosforové bomby... to Vám také nevadí? Po Kyjevě pochodovalo mnoho lidí s rukou ve vzduchu...to Vám také navadí. To že se silně pravicovej, až fašictický prapor "Azov" stal součástí ukrajinské armády a to jen finančně, vedení spadá přímo pod Jaroše. No a ten se stává poradcem ministra!!!!

Ať "žije" Azov. Budeme mu pomáhat přes EU -- možná tam bude také nějaká pamětní destička...něco jako:" Tato vesnice byla téměř vyhlazena díky finanční podpoře EU :-( " ) Vám také asi nevadí.
  • Jednat to není mé Rusko. A pak EU tam nedodávalo zbraně? Kyjev používal fosforové bomby... to Vám také nevadí? Po Kyjevě pochodovalo mnoho lidí s rukou ve vzduchu...to Vám také navadí. To že se silně pravicovej, až fašictický prapor "Azov" stal součástí ukrajinské armády a to jen finančně, vedení spadá přímo pod Jaroše. No a ten se stává poradcem ministra!!!!

Ať "žije" Azov. Budeme mu pomáhat přes EU -- možná tam bude také nějaká pamětní destička...něco jako:" Tato vesnice byla téměř vyhlazena díky finanční podpoře EU :-( " ) Vám také asi nevadí.
  • Putin ukradl Krym. Ječení zdejších agentů KGB na tom nic nezmění. *2*

V civilizovaném světě jsou Putinovci odepsaní na věčný čas a nikdy jinak.

Jsem holka
    SImča
  • Takže jsi Ruský zloděj jmen a ještě Gay. To máš špatný Ivane. *15* *15* *15*

Jako hitler se chová tvůj Putka.

Jsem holka.
    Simča
  • Tito Ruští motorkáři podporují mír na Krymu.

Vadí jim Hitler kterého podporuje Obama který se jako Hitler chová.
    Oba kradou sousedům území pod záminkou ochrany své menšiny.

Jsem gay.
    Simča
  • Vy jste Ameriku viděl leda tak v Sovětském propagandistickém filmu z 50 let. *15* *15* *15*

Simča
  • Také mám jednu nadšenou reakci a to tu svou.... co to tu melete? Co je to za blábol...Bronx? A odkud k nán to pojmenování přicestovalo? Krásně se od US učíme. Pravda krásně!!

"Z evropských peněz" to miluji, to je super. Ta unie se k nám krásně chová. Doufám, že tam také dají pamětní destičku. Vem te si váhu a na druhou stranu si dejte vše co stát dal na oltář unie...... nemluvím jen o finanční stránce. Je to ostuda. Ať tu Brusel vybuduje fabriky!!! Dá lidem práci!! Ne jen nějaká pseudo podpora přes úřad, která Vám skončí a firma Vás hned vyhodí!!
    EU je dobrá tak na obchod jinak nic!!

Chce to místo národní "státní" banky tu nadnárodní, evropskou banku( soukromou, pokud možno v Německu) a Euro... pak už budeme úplně v za de-li. Jako US:-) chachachacha tedy *13* *13* *13* *13* *13*
  • Tito Ruští motorkáři podporují krádež Krymu.

Je zvláštní že jim vadí Hitler když podporují Putina který se jako Hitler chová.
    Oba kradou sousedům území pod záminkou ochrany své menšiny. *2* *2*

Jsem holka.
    Simča
  • Jste ubožák. Umíte jenom špinit a pomlouvat názorovou odpůrkyni.
    Napsala jsem pro vaše Rusko nepříjemnou pravdu tak začínáte vztekle kopat.

Jsem holka.
    Simča
  • Ruský zloději jmen. Lžete a pomlouváte odpůrkyni jako zkušený agent KGB.

Jsem holka.
    Proamerická demokratka
    SImča
  • Amerika ukradla suverénní státy.

Tím porušila jak chartu OSN tak i smlouvy které s těmito státy podepsala.

Americká gaydemokratka

Simča

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit