Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem mladá demokratka Simča, agentka CIA a nikdy nelžu.

Jako Lojza jsem slibovala, že zde dnes nebudu, lhala jsem!

Nemohu se dočkat, až si mě můj vyvolený Noční vlk poveze na mašině domů do Ruska a seznámí mě s panem Putinem.

Ale musím si vzít něco hranatého na hlavu, abych si nerozcuchala své krásné tři blonďaté husté vlasy.
    Simča.
  • Zemanova vláda odpustila Rusku část dluhu. Napojení jeho lidí na
    Ruský LUKOIL je také všeobecně známé.

Chtělo by to prošetřit činnost Miloše Zemana. V čím zájmu vlastně pracuje?
    Zda v Českém nebo v Ruském.
    Pokud v Ruském jedná se o vlastizradu.
  • SSSR nám dluží peníze za ukradený uran a za ukradení kusu země ( Podkarpatská rus).

Demokratka
    Simča
  • jsme bývalému SSSR ještě dlužni za osvobození,za vystrojení i vyzbrojení a výcvik čsl armádního sboru v SSSR, Anglie, vystavila účet hned a to naši vojáci bojovali přeevším za ni,,, kdy budeme platit státům SSSR (pro zajímabvost, jeho jediným právním následovníkem je Rusko)?
  • Reagovala jsem na jiné příspěvky. Pokud blouzníte možná to bude hladem. *5*

Simča
  • Najděte si vlastní nick. Třeba Ivan. Ten vám bude pasovat když milujete Rusko. *15*

Simča
  • máte v tom zmatek.

Vy píšete mimo téma a napadáte názorovou odpůrkyni.
    Kromě toho často rasisticky urážíte Amerického prezidenta.

Simča
  • Jak nás SSSR okradl

V červnu roku 1942 SSSR uznal předmnichovské hranice Československa.
    Tedy uznal že nám patří podkarpatská rus.

Přesto nám ji po válce jednoduše ukradl.

Simča
  • kde je ta kontrola Tiscali? jak je možné, že tady jeden člověk diskutuje sám se sebou po několika nicky?že jeho příspěvly jsou nevěcné a mnohdy rasistické?
  • a já mám pořád dojem, že diskuze sám se sebou je zapovězena? na pussy to neplatí? proč ne?
  • tak ruské vojáky ani techniku jejich armády nikdo nechtil, jiní ale, zdá se, přichyceni při činu byli ....http://www.planes.cz/cs/video/419/ur-82060-ostrava-osr-lkmt
  • Zdejší agenti StB v akci.

Pomlouvat a lhát. To jim šlo vždycky dobře.

Mladá demokratka
    Simča
  • Jsi prostě přítel totalitního Ruska. Jen to laskavě řekni pod vlastním jménem.

Proamerická demokratka
    Simča
  • Pane také se snižujete k zákeřným podpásovkám? Ubohé.

Jsem holka. Pokud vám to vadí zřejmě vás přitahují spíše muži.

Simča
  • Měla jsem jiný než Obamovský názor.

Na motorkáře se půjdu ráda podívat, jsou to hezcí chlapci a ráda bych je pozvala na párty. Chtěla bych se jich zeptat, jak se žije v nejlepší demokracii světa a zda by nám nepomohli zbavit se amerických diktátorů.

Narodila jsem se v roce 1890: A možná se do mě nějaký krásný ruský motorkář zamiluje, vezmeme se a já s ním odjedu do země zaslíbené, do Ruska.
    Simča.
  • Rozhodně vás v USA nestrčí do basy a nezavraždí jen proto že upozorníte
    na korupci ve vládě.

V Rusku byl takto zavřen a zavražděn právník Magnitskij který jen vedl
    internetové stránky ukazující zlodějny Kremelských pánů.
  • Jinak mimo text v článku. Myslím si že "Pusinka" je chlap. Možná podle názorové shody rovnou Putna, *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Svoboda, demokracie a rovnost. Žádný policejní stát. Jak jsem již psal dokonce se jim tam demokraticky povedlo dostat dvakrát to samé jméno (jednou jako junior) na post prezidenta. A pak tam nemají žádný rasismus. A všichni tam mají práci a přístup k lékařské péči. To je ale idylka:-) Není to ten Americký sen?

PS "Lžete"
  • Měla jsem jiný než Putinovský názor.

Proto nastupuje soudruh bez registrace a po StBácku se snaží pošpinit a odstřelit
    nepohodlnou názorovou odpůrkyni.

Z holky dělá kluka. Pak zase ze svobodné holky udělá vdanou ženskou která se
    nestará o děti. a nakonec z ní udělá dávkařku i když dávky nikdy nebrala.

Pane jste největší ubožák na debatě. Nikdo jiný se k tak hnusným podpásovkám nesnížil
    Simča
  • Byste byl Lojzíku určitě rád, když by tomu Českému Těšínu stále všichni říkali jako za dob Polské okupace Západní Těšín co ? (Vím to se sem nehodí a ani se to neřííííííkáááááá)

Jinak k té hospodě. Zrovna minulej týden bratr potrestal v hospodě dva ukrajince co se naváželi do Putina. Dejte si tedy pozor na koho narazíte... I když u těch Polských hranic to bude jen samá pro Americká propaganda. Můžete tedy být v klidu. Ať chutná pivko:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší