Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano vazeny pratele pevne doufam ze nazor vyspely demokraticky Evropy vijadri nasi polsky sousede a tihle rusky putinovsky SUPACI dostanou poradne NA KASU!!!Scenar bude nasledovny -tihle nemyty spinavci arogantni vjedou se vsi paradou do Polska a za hodinu se budou vracet do toho sveho zaostaleho BOLSEVICKYHO raje sanitkama s rozbityma cifernikama a motorkama v podobe srotu na hromade!!! *15* Polsky kamaradi vkladame do vas velke nadeje!!!
    • To je tvoje zbožné přání hrdino?
  • Víte jak poznáte Američana Obamovce?

Z rukou mu kape krev a z kapsy čouhá majetek který zdemokratizoval tedy ukradl kdekoliv na světě.

Simča
    • Ruský zloději jmen. Krym byl Ukrajině ukraden Ruskem ne USA.

Americká demokratka
      Simča
      • Americký zloději jmen. Všechny státy světa byly ukradeny USA ne Ruskem.

Ruská gay demokratka

Simča
        • Jste ubožák. Umíte jenom špinit a pomlouvat názorovou odpůrkyni.
          Napsala jsem pro vaše Rusko nepříjemnou pravdu tak začínáte vztekle kopat.

Jsem holka.
          Simča
  • Jo proruští hoši. Na anonymní plivání máte kuráž ale nemáte odvahu opuistit
    to vaše intrnetové akvárium. Kdyby jo dopadnete jako ta vaše rudá hvězda Vyvadil.
    To bylo keců o boji s USa a pak zůstal sám jako kůl v plotě. *15* *15* *15*

Češi nadávají a plivou jedovatou slinu na všechny a na všechno,. Ale jako vždy jen
    po hospodách. Ti vaši proletáři a dělníci neřeší vašeho předsedu Putina.
    Brblají na drahé pivo. Řeší korupci ve fotbale a dumají nad tím kde jak co
    ukrást na přilepšenou.

Ovšem to chce zajít do hospod a ne kafrat za lid na netu. *15* *15* *15* *15*
    • A lumpové, nenechají nás v klidu rokrádat co ještě zbylo.
  • Třeba jim Vyvadil poslal tzv.zvací dopis jako před lety kolaborant Vasil Biĺak ruským okupantům.
    • Třeba jsi retardovaný.
  • Zlý soudruhu!

Nikoho nezajímá čím je hlava Ruského motorkářského gangu.
    Podporují Putina a krádež Krymu. Už to stačí k tomu že je slušní lidé odsoudí.

Berou státní dotace a jsou miláčky Putina. V tuhé diktatuře jako je Rusko to znamená
    že to jsou VIP členové gangu kteří si mohou dělat co chtějí. Zákon je na ně krátký.

Zde v EU jim však nic neprojde. Poruší zákon a končí v base.
    • U nás nemáme takové motorkáře:-) U nás miláčci státu mají rovnou terení čtyřkolky, sem tam někoho přejedou, vytlačí z dálnice....atd. U nás se nic špatného neděje. Hele počkete, až si třeba Babiš koupí motorku, pak bude určitě jen pro něj vyhrazenej jízdní pruh!!!! Povede z Práhy přes Waršavu, až do Bratislavy. Buďme lidi prosím soudný. Děkuji.
      • Narodila jsem se v roce 1990: Nevíte co jsem v té době dělala ale hodnotíte. *15*

Motorkářské gangy jsou namočeny do prodeje drog krádeží vražd a jiných zločinů.
        Je tomu tak v USA i Kanadě. V Rusku to nebude jiné že.
        • Jste dítě "nové " doby to se hned pozná. Ta demokracie z Vás normálně čiší.
          V té době jste byla ještě někde na jahodách:-)

S motorkáři to je složité, ale jsou i "slušné" gangy!!Mám jen Mustanga tak v žádném nejsem:-( Jsem rád, že píšete že je to všude. Děkuji.
    • Milá pussy riot. Nevím, co je u tebe větší, zda hloupost či arogance, že si dovoluješ vypouštět ze své pussy, že něco nikoho nezajímá a tudíž hovořit za všechny. A jelikož tohle dělají jen mentálové, nebudu se s tebou už dál zahazovat, škoda času. *1* *12*
      • Přijedou lidé kteří se považují za vlky tedy za zvířata.
        Podporují okradení sousedního státu.

Hrstka zdejších kolaborantů je bude vítat. Slušní lidé budou dávat najevo opovržení.
        • Prosím zdržte se komentů, děkuji. Nevíte co píšete.Neurážejte zvířata!!! Navrch si pusťte nějaký dokument, kde bude aspoň jeden vlk, lepší bude rovnou smečka.

Hrstka zdejších kolaborantů je bude vítat. Nejsem kolaborant. Jsem Čech křtěný Vltavou. Jen je škoda, že trasa povede mimo můj domov. Samozřejmě, že bych jím šel zamávat. Mám rád motorky, dokonce víc něž vojenskou techniku. Proč se nepodívat na motorky? Vím, dnes se podporuje, obdivuje jen ta vojenská technika navrch s ostrejma v zásobníku. :-(

Ptám se tedy: "Kdo je zde tedy slušnej člověk, kolaborant?"
          • Ti co podporují Ruské napadání sousedních států.
            Totalitní říše jménem SSSR už tu byla a lidem nic dobrého nepřinesla.
            • Americké vojáky v převleku od modního návrháře jménem NATO, jste tu obdivovala..... Copak Američan neudělal za posledních pár let něco co bylo na hraně a já si troufám říci i mnohdy za hranou mezinárodních smluv,. zákona? Nelže te si do kapsy.

Píšete stále SSSR, ale Amerika pro Vás již není ta, co měla otroky, vraždila a vraždí.....

Jste v době okupace nežila, tedy možná jako kojenec a kupodivu bezplatný porod Vám asi nevadil, tak o ní prosím nepište. Děkuji.
        • To tě naučil šapitó špatně. Opovržení budou na příkaz dávat najevo jen ovce. *1* Těm, které to nezajímá, to je šumafuk. Njn. Odkopal ses. *1*
          • Vaše chování je jako vždy Východní tedy otřesné.

Putin napadl sousední stát a ukradl mu území.
            Podobně jako Hitler nám ukradl Sudety.

Proč bych se jako odkopala? Pod peřinou je dobře. Zvláště když pod ní nejsi sám. *3*

Simča
  • Amerika ukradla suverénní státy.

Tím porušila jak chartu OSN tak i smlouvy které s těmito státy podepsala.

Americká gaydemokratka

Simča
    • Ruský zloději jmen. Lžete a pomlouváte odpůrkyni jako zkušený agent KGB.

Jsem holka.
      Proamerická demokratka
      SImča
  • Tito Ruští motorkáři podporují krádež Krymu.

Je zvláštní že jim vadí Hitler když podporují Putina který se jako Hitler chová.
    Oba kradou sousedům území pod záminkou ochrany své menšiny. *2* *2*

Jsem holka.
    Simča
  • Tito Ruští motorkáři podporují mír na Krymu.

Vadí jim Hitler kterého podporuje Obama který se jako Hitler chová.
    Oba kradou sousedům území pod záminkou ochrany své menšiny.

Jsem gay.
    Simča
    • Takže jsi Ruský zloděj jmen a ještě Gay. To máš špatný Ivane. *15* *15* *15*

Jako hitler se chová tvůj Putka.

Jsem holka.
      Simča
  • Jo juro nebýt pomoci USA skončila tvá Rudá armáda na smetišti dějin.
    Hitlerova armáda je porážela na hlavu.

USA musela Rusům dodat letadla lodě vysílačky boty! jídlo ... v takovém stavu
    byla ta vaše stepní ruská armáda. *15* *15* *15* *15*

Rus se zvednul jen díky pomoci USA a díky tomu že po válce ukradl nacistické technologie.
    Sámnevytvořil nixc. Dnes je to stejný. Díky sankcím je odříznutu od západní
    moderní techniky.
    • Tedy Álojz - PussySimčo to jsou znalosti. Tato "pomoc" podle zákona o půjčce a pronájmu si USA necahaly platit zlatem. Dodávky začali hlavně až, po obratu na výchdní frontě a činily za celou válku cca 6%.
    • Stejně jako USA.Žádný rozdíl mezi nimi není.
    • Ty si myslíš že jim ty 3% pomohly já teda moc né a ještě si za to nechali královsky zaplatit tak nrvím o čem to tu plácáš o jaké pomoci.
      • Tvůj Rusák neměl ani boty. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        Není divu že je Hitler porážel na hlavu.

Bez té Americké pomoci by dnes Moskva nesla název Hitlergrad. *15* *15*
        • lojzo ty jsi lojza,celá evropa s hitlerem sepsala dohody a vy demokraté z kaváren se budete ohánět ,že smlouvu s německem mělo jenom cccp,rusko bylo zákeřně napadeno,proto mu trvalo,než začalo nacistické němocko drtit,to se potom i zbabělí američani vylodili ve francii,když už proti sobě měli pár zdecimovaných divizí dětí a starců(a to je ještě málem zatlačili zpět do moře) o špičkově vycvičené a vyzbrojené stovky divizí se musel postarat sovetský svaz
          • Evropa neuzavřela s Hitlerem oficiální pakt ve kterém se dohodla na okupaci
            sousedních států. Hitler u Britů dlouho škemral o spojeneckou smlouvu
            ale vždy dostal košem.

Zákeřně napadeno jo? Kecale. Váš Stalin měl od špionů i od Britů přesný datum
            Nacistického útoku. Ignoroval ho a málem na to ten váš génius dojel.

Jinak tu nezlehčuj den D. Nebyla to žádná procházká ale krvavá řežba.
            • a co polskoněmecká smlouva o napadení československa? a mnichovská dohoda,neboli zrada,naši zbabělí spojenci se taky vyznamenali
    • hlavně řekni,že si USA za to nechala královsky zaplatit,ti zbabělci jenom za mořem kšeftovali,když ruští hrdinové pokládali životy
      • Kdyby tě slyšeli ti, kteří bojovali v Evropě a hlavně v tichomoří, tak by ti za ty zbabělce rozbili "ústa" tak, že by ti je už nikdy nikdo nespravil
  • a až se tady ta vlčí smečka objeví tak ji postřílejte. *16*
    • Nebýt národa odkud vyejede tato "motorkářská směčka", tak tady už kromě Němců neměl kdo střílet. Jsou to motorkáři a ti jsou stejní na celém světě. Když naši jezdci dělají rámu v počtu 500 kousků a mají na sobě svastiky a americké znaky, tak je to OK? A kdyby sem přijeli smečky z Emeriky tak budete ucvrnkávat do pemprsek jako Šláfenberk. To je ten český vlezd..rdelismus a křivost charakterů. už od 18. století.
    • ¨ty budeš taky dobrý fašista zmrde,ty by ses na kyjevský majdan hodil hňupe
      • Zase ti prošla sprostá slova rudý hochu. Jiní jsou za ní blokováni.
        řekni jak to děláš že tě cenzor nechává volně plivat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit