Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to očkovaní zase dostane grády
  • Městský strážník do každé domácnosti - co kdybychom doma páchali nějaké nepřístojnosti! Když se proti takovým fašistickým nápadům staví i esenbák Huml, to už je co říct,.
    • Myslím, že dřív bude v každé domácnosti od bezdomovců žloutenka, TBC, od migrantů Ebola a strážník se tam opravdu nepohrne.
  • Myslím si, že mimo pravomocí uvedených v článku by se měl někdo zamyslet nad skončením pracovního poměru strážníků bez maturity, ale se středním odborným vzděláním, kteří prošli základní vojenskou službou a mají mnohaletou praxi. Pryč je doba kamenná, bronzová, železná, atd. a nastává doba MIGRANTSKÁ (stěhování národů, kdy se chce do Evropy dostat polovina Afriky a Asie). Mezi strážníky, kteří mají ukončit svoji práci je spousta psovodů a jiných zájmových praxí do budoucna se státu hodících. Psovodi by mohli být použiti na ochranu státní hranice, která má být schopna se uzavřít do určité doby dle smlouvy o Schengenském prostoru, dnes by bylo možno hranici uzavřít pouze na jednom hraničním přechodu (Rozvadov) a to obsazením pouze zdejších toalet. Nehledě na to, že novela zákona upravující výše uvedené může byt hodnocena jako retroaktivní, kdy již při nástupu byli strážníci uvedeni do právní nejistoty tím, že jim za danných podmínek bylo slíbeno celoživotní zaměstnání, dále jsou pošlapávány právní pojmy, jako předvídatelnost práva, legitimní očekávání a v neposlední řadě věková diskriminace.
  • zavřit i ty legální
    • Naprostý souhlas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit