Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To nejni žádná mise OBSE. Ta by totiž musela vyšetřit, co se děje - nestranně. Tydle parchanti jedou špiclovat, pomlouvat, škodit. I kdyby našli všechno v klidu a plný kšefty, budou žvanit o útisku a nedostatku. Ať si zůstanou v Kyjevě. Můžou zachlastat s Jaceňukem, pokecat s Kličkem, ale ten už asi stejně zdrhnul, nebo si můžou zahajlovat s Jarošem.
  • OBSE může jít vyšetřovat do Kyjeva proč banderovci a fašisti z Majdanu vzali pod kontrolu márnice a krematoria!
    • A může vyšetřovat kdo policisty upaloval, kdo jednomu uřízl hlavu, kdo střílel v uniformách Berkut a kdo byli ti odstřelovači, komu patřili. Estonský prezident zahraničí řekl, že to byli lidé z opozice, ne od Janukovyče.
  • Je zcela běžné že v době napětí se nepouštějí do vlasti zahraniční agenti. Stačí se
    podívat na úlohu velvyslankyně USA na Ukrajině která řídila KLičkovce a popoháněla
    EU k tvrdším akcím - ta pak přišla v podobě zinscenovaného střílení do vlastních řad.
    • nějaký ten mrtvý - zastelený se vždycky může hodit, že je to tak paní velvyslankyně. a je už jedno kdo a koho zastřelil
    • Přesně tak.
      Jen slaboch nebo blázen si pustí do takového prostředi, navic těhotného ozbrojeným střetem, cizí síly, které fandí fašistům typu Jaroš, Tachnyjbok, Jaceňuk a Kličko, kriminálnice těžce nemocná Timošenková.
      Pokud by je tam pustili, tak záhy můžeme očekávat ozbrojenou provokací kyjevských pučistů, elektronické označení cílů, napadání neozbrojených občanů apod. Ať pěkně provokatéři zůstanou doma. Na Majdanu neviděli tzv pozorovatelé všeho druhu, že ostřlovači byli z řad pučistů a policie dostala zbraně až je napadli, bohužel.
    • a východostepní nájezdníci tam proniknout mohli.
      • Rusko tam má svoji základnu a Krym byl od Kateřiny Veliké vždy ruským a CHruščov neměl žádné právo ji věnovat Ukrajině, ovšem bylo to v rámci SSSR, když se SSSR rozpadl, Rusko mělo dostat Krym zpět, což zkorumpovaný Gorbačova dolary a eury a Jelcin stejně zkorumpovaný těmito měnami a ještě věčně naložený v lihu, to udělat nomohli a tak je Krym samozřejmě sporným a protože většina obsyvatelstva jsou Rusové, tak podle referenda by Krym měl připadnout Rusku. Když USA a německá EU mohla odtrhnout Kosovo od Srbska bez referenda, ještě většinu Srbů z Kosova vyhnat, s pomocí UCK teroristické organizace Tatciho a i bojovníků Al-Kajdy, a pak si tam postavit USA-NATO největší vojenskou základnu, tak to samé mohou udělat Rusové na Krymu.
      • vy jste ale znalec, já se divím,že vás pustí ke klácesnici
  • Na základě chování takových "světových organizací" a těch koho zastupují.., se ukazuje, že se to s nimi asi jinak ani nejde. Pracují stejně vychcaně, pokrytecky a falešně, jako svého času Hitler, když postupoval na východ...Dal požadavek, pak další, zas další.. když to nevyšlo, začal řvát, jak postřelenej kanec o hloupé, podřadné rase Slovanů.. a zas a zas.., než ti co takové metodě ve víře, že už další požadavky nepřijdou zjistili, že už jsou vlastně protektorátně obsazeni, zrazeni a je pozdě..Vměšování se do "ostbloku" musí skončit v rázné odpovědi, že vychcaná revize 2sv.války s cílem "někoho" opět po letech si přijít zas protektorátně a nenažraně rabovat už se prostě konat nebude..Stejně se tam budou chtít vecpat akorát na špiclování a pozdější pomlouvání i oblbování.. Majdan a mejdan, prostě skončil, EUscénář pomocí teroristů se nezdařil a když na to přijde, nikdo je nikam prostě pouštět vůbec nemusí..Říká se tomu právo silnějšího..Rusové se od teď musí v pudu sebezáchovy chovat stejně drze i tvrdě jako "ti ostatní".. co to samé dělají běžně po celém světě a ještě tomu říkají "boj o demokracii a svobodu"...
  • možná by pomohlo, kdyby o vstup na území Krymu požádali krymský parlament
  • Četl jsem, že bohužel senátor štětina "touží", aby NATO udělalo společné manévry na Ukrajině, nebo mobilizovalo na hranicích Ruska. To nemůže být normální člověk! Obvykle jsem slušný diskutér,ale čeho je moc, toho je příliš! On snad chce vyvolat jadernou válku! A ze své pozice psího ho..a popichovat! Dá se předpokládat, že Rusové by okamžitě vlítli na Ukrajinu a nečekali by, zda se američani zastaví, nebo nezastaví na jejich hranicích společně s banderovci! My ostatní bychom se kvůli takovému bl.ovi jako je štětina, mohli akorát modlit, aby se ty armády zastavili proti sobě a nějakej id...t jako ten pr..lolezec štětina náhodou omylem nevystřelil! Omlouvám se za vulgarity, ale tohle na mne už bylo moc.
  • USA je " příkladem demokracie", naposledy při zahajovacím ceremoniálu ze ZOH v Soči, kdy vysílala přímý přenos s desetihodinovým zpožděním a ještě polovinu stihla vystřihnout a naše " demokratická" ČT při tiskovce Putina vypnula překlad, ale zapomněla, že mnozí z nás ruštinu iščo nězabyli ( ještě nezapomněli)
    • Ano. Demokracie v USA je nějaká zajímavá. Vyhrožování bombovým útokem při cestě na OH (Obama a jeho zubní pasty) nezabralo a tak se přitvrdilo. Obyvatelé Krymu chtějí k Rusku, krymský parlament chce k Rusku, Rusko je pro připojení, občani Krymu mluví rusky a Krym byl k Ukrajině připojen výnosem. Jen západní svět to vidí jinak. Kým je asi tak Evropa skutečně řízena? Proč mají USA základny v podstatě po celém světě? Kam se poděla skutečná demokracie? Komu jsme se zaprodali? Jakou hodnotu má Nobelova cena míru? Nemůžeme se dočkat obdoby " humanitárního bombardování Jugoslávie"? Možná jde jen o to, dostat se co nejblíže k rusům, vyvolávat konflikty, zachraňovat demokracii a vytvářet americké hrdiny. Na hrdiství USA stojí, na ztrátách nezáleží!
      • Da, Amjerikanskaja demokracija jest interestnaja. Kagda oni priznali Kosovo, oni toze dlzni priznat Krym.
    • Ja něznaju kak ty, no ja russkij jazyk JEščo nězabyl. *3*
      • no tak jsem to přepsal do ČJ jak to slyším foneticky *3* , hlavně že nemáme krasnyj život
  • Sýrie, Egypt,Irák,Kosovo, Lybie, Afganistán- to je přechod k demokracii v režii USA. V případě Iráku, Lybie a Afganistánu jim jejich spojenci přerostli přes hlavu a tak zato draze zaplatili.Jaká je tam situace teď každý vidí. Světové ceny ropy šly prudce nahoru a v těchto ,, zachráněných,,
    zemích se těžba snížila na historická minima. To je ten hlavní zájem USA v těchto konfliktech.Zničit ekonomiku, která je ohrožuje a ponechat další vývoj v těchto zemích na jakési demokratické dohodě menšin a kmenových vůdcích-výsledek násilí, teror a ekonomika .......
    USA a EU vidí, že svět se možná už za několik let nebude točit podle toho jak oni pískají, ale je tu možnost, že se bude hledět spíš na východ a to k Číně, Rusku. Do jaké míry se to bude USA líbit to ukáže čas, pokud ovšem někomu nerupne v palici a nebude chtít radikální řešení problému, což by byla válka.
  • OBSE tam nemá co dělat, jen ať je ženou!!
    • A co ruští nájezdníci, ti tam asi být mohou, protože jim poskytli "bratrskou pomoc", že.
  • Žádná mise z evropy tam nemá co vyzvídat, proč tam lezou když o ně nikdo nestojí? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit