Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně to vzal do ruky pořádnej chlap.
    • Karly si važim, měla vodvahu přijit na pohřeb kardinála Vlka... ale
    • *1* *1* *1*

      Kam sám čert nemůže, tam nastrčí babu. A ještě k tomu blondýnu.
      *1* *1* *1*
  • Běda mužům kterým žena vládne. Dvě baby ve vedení resortu už byly a dopadlo to vždy katastrofálně. Posledních 25 let je to na ministerstvu obrany samý amatér a taky to tak vypadá. Každý ministr chce řešit pouze jen něco, tato chce řešit výstroj, jiný chtěl řešit pouze mise do zahraničí, další třeba pouze pneu na vozidla. Žádný z mninistrů neměl tu odvahu a znalosti řešit problémy armády komplexně.
    Je vidět, že ministrem u nás může být klidně opice za banán.
  • Samé BLÁBOLY, jednou se jede, pak se zas nejede....... Co jiného taky čekat od hnutí ANO. Vůdce má na krku polici za miliardovou šmelinu a tak musí vydržet V POLITICE s imunitou "ZA KAŽDOU CENU".
  • a nedostaneme vyhubováno, od našich jakožespojenců?
    • Snad ne jsou nám dlužni za zradu a Handl v 38.
  • Já bych ty vojáky do Afriky poslal.S vostrejma!
  • tento stát měl naposledy bojeschopnou armádu a samostatnost za prezidenta Masaryka. Od protektorátu to nestojí za nic. Navrhl bych vytvořit žoldáckou armádu kterou budeme poskytovat světu za úplatu. Stejně už jezdí jak kočovný cirkus a zadarmo. No a území bychom pronajímali cizím státům na základny. Neviditelná ruka trhu....
    • viděl bych to takhle...jako stát a jako "armáda" jsme se bránili naposledy za Žižky...a poslední bojovali na Bílé hoře.....Od té doby se lezlo do ďupy náckům předkům starýho procházky a za svou zem a zájmy jsme již nikdy nebojovali a nebránili se. Vždy nás vlezanálisti z české vrchnosti zradili a zaprodali. I za té první republiky po Masarykovi. Vždy naši dědové ,otcové byli potravou za cizí zájmy !!!! A taktéž dnešní armáda nájemných žoldáků !!! placená z daní našich dělníků a hájící zájmy cizáků,štáčů z nato. Nedovedu si nějak dost dobře představit pro koho bo čí zájmy by se měli tady bránit ??!!!Za německý montovny,polnosti a lesy kléru,za zájmy rakušáků majitelů bank,dolů,pojištoven italů,frantíků ??!!! Jak to zpíval K.Kryl....nas, at ,joo nas,at !!! Komu tu patří vodárny,plynárny,mlýny,masny,vepříny--ty se vlastně bourají aby jsme z daní stavěli pomníky našim dájtě dafky !!! Tak co by jsme tu měli bránit ??!!! Jen svoje vlastní holý zadky,děti,vnuky....A to nám nedovolí,to nám zakážou i vzduchovky a floberty z i zrádci z bruselu !!!! Proč mám ze svých daní bo dětí vyzbrojovat a platit žodáky ??!!! Ať si je vyzbrojí a platí ten kdo je chce posílat do ďupy světa -a je jedno jedno jestli je to nebureš,zeman a další a další. !!! Až se bude mluvit o armádě která bude v prvé řadě mět za úkol bránit tuto zem a naše vodárny,lesy,louky.....před invazí nenažraných kobylek ,pak je na místě její nejlepší vyzbrojení a vybavení !!!!!
      • proti Němcům jednotka v Moravskoslezském Frýdku-Místku a pak jednotky na Slovensku a Podkarpatské Rusi proti Maďarům než byly s rozpadem Československa staženy.
  • karban.milan
    Dejte jí koště, ať jde dělat pořádek jinam a necpe se do práce chlapům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit