Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    Su ťij byla skvělá presidentka která se nebála zatočit s mohamedány ve své zemi... to se u muslimské OSN nenosí, tak se rozjel převrat s cílem nastrčit poslušnější loutku která nebude bránit islamizaci země.

  • josef.chmela

    Když převrat kritizují USA, OSN a další, tak ti vojáci v Barmě udělali něco velmi dobře. A že se nepářou s muslimákama to je také dobře. Chválím Barmu, nenechte si do toho kecat od teroristů z USA a OSN.

  • Jak to vlastně je:

    Su ťij a další politici byli pouze zdrženi nebo snad dokonce zadrženi?  😯

    Pisatel si to zřejmě zapomněl po sobě přečíst.  


    • "Zdržena Su ťij a další politici,"

      a kdo je vlastně zdržuje - a od čeho? 

  • Já na celou Barmu mrdám !!!!! Tady platí výjimečný stav taky.

  • Pravým důvodem je kritika a kriminalizace aktivit barmské armády v roce 2017, kdy tato uklidňovala situaci na severu země po útocích muslimských ozbrojenců - z řad Rohingů - na policejní stanoviště V TÉTO OBLASTI. 

    Muslimští papaláši donutili - pod pohrůžkou násilí - uprchnout z Barmy přes 700 000 příslušníků muslimské menšiny Rohingů. 

    OSN - pokrytecky - označila akci  proti Rohingům za "etnickou čistku" (tou bylo ve skutečnosti vraždění muslimské komunity v této oblasti). 

    Kvůli tomu, že akcím proti partyzánským tlupám Rohingů nezabránila, čelila kritice dokonce  Su Ťij, která je od roku 2016 de facto šéfkou vlády.

    OSN TEDY DÁVÁ ZELENOU MUSLIMSKÉMU TERRORU ?

    • Proč mě to vůbec nepřekvapuje. Celý svět se zbláznil a žene se plnou parou do šaríi, islámu a středověku. Za potlesku lidí, kteří by tomu měli bránit jako první.

    • Kdo byl v Barmě (Myanmaru je správně, ale je to jedno) tak ten ví. Hovořil jsem s místními a ti na Rohringy chválu nepěli. A jedině v Barmě si s tím poradili tak, jak tomu sami muslimové rozumí nejlíp. Jen OSN a další "neziskové" organizace co nechtějí vidět, mluví cosi o bezbranných rohrincích.  Barmánci je mají rádi asi jako vši....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit