Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ministr votech je vytlemenej hovadec !!!!

  • Vyjádřil lítost? Měl ten festival snobů rozehnat a bylo by to. Nadlidé mají mejdan.

    A ministr zdravotnictví té nejlepší vlády u toho asistuje? 

  • Tohle není první případ, kdy političtí, vědečtí nebo lékařští úplatní šmejdi přichyceni na hromadných mejdanech serou na opatření, která vzešla od nich, přímo na jejich doporučení. Přitom lidi straší hrozným covidem a jeho mutacemi, že je zabije, jestli nebudou nosit všude respirátory a na lidi, kteří to furt nosit odmítají, posílají policajty. Vězte, že kdyby ten covid byl tak nebezpečný a zabijácký, tak ti šmejdi by nechodili na žádné žranice ani s náhubkem, ale okamžitě by zalezli do hermeticky uzavřených bunkrů aby to nechytli. Ti šmejdi moc dobře vědí, že covid není tak nebezpečný, jak nás oblbují. Celé je to podvod na lidi, řízený globálními bohatými a mocnými hlavouny přes jejich loutky, úplatné neoliberální vlády v zájmu jejich agendy Great reset.   

    • Nikdy jsem s Vámi pane Borku v zásadě nesouhlasil.

      Ale když se dopustíme toho přepychu a začneme přemýšlet, jistě musíme připustit, že COVID je nejen problém zdravotní, ale také to, že to byl a je vynikající business. 

      Obecný lid nemůže posoudit, co vlastně víc ten COVID je. Na něj vědci jistě najdou lék. Kéž by jej našli i na zlodějinu. 

  • .   

  • Co to kecá za blbosti! Sám byl vyfocený s tou svou křepelkou bez
    respirátoru, ale fotka po kritice zahadně rychle zmizela z netu. A
    najednou nam komediant začíná kázat...

  • tobro

    Svobodní a zdraví lidé žádné "respirátory" k ničemu dobrému nepotřebují!

    P.S:

    Pokud třeba zrovna nebourají betonovou zeď na staveništi, že, ehm.

  • Probohá co by jste ještě od toho venkovskýho burana chtěli ??  Nedávno to přitáhlo do Prahy , když to vidělo tramvaj , nabízelo jí to buchtu a ted ještě tohle. Zbytečný vyžírka Bartoška ví moc dobře , koho na tu svoji ožíračku pozvat , aby s pozvaným přišly taky prachy. Že si tam přitáhl i tohle uni želé schopné udělat ze sebe jakýkoliv patvar a obrazec není pochopitelně náhoda. Celé to tam je pro Karlsbad v podstatě jen ostuda. O něčem mezinárodním nemůže byt ani řeč , nikoho to nikde nezajímá a ani o tom neví. Kromě tedy parazitů viz seznam soumráků kteří si tam sjeli zadarmo zlejt hubu a poblejt kde se co dá. A tenhle křupan že by tam mel mít nějaký vliv na něco. To není ani k smíchu , nějaká taková idea. 

    • No tak nejsem tak pravověrný Pražan jako pan Kettling, ale něco pravdy na jeho příspěvku je. 

      Především to, že tento festival nepožívá v podvědomí v zahraničí nějakého věhlasu. 

      Dobrá naše "celebrity" se rozhodli z peněz koncesionářů ČT si udělat večírek a demonstrovat tak svou elitářskou pozici. Pokud je to to jediné, co dovedou, potom jim není zase tak co závidět. 

  • KIMCID

    Ken jdi do ....


    • Zas klasika z huby keťáka, skopčáka z Karl-Marx-Stadtu? Copak ty obyčejná chátra můžeš psát takové koniny?Východoněmecký křupan se tady otírá o Vary?Pakáž v DDR uměla tak maximálně pochodovat v kraťasech a bílých ponožkách. Festival v DDR? Tak maximálně festival blbosti.?Krom tebe si u nás může každý dělat cokoli.To jen ty ucpávka zdejších
      diskuzí máš nárok držet hubu.Už jsi byl jistě v DDR opakovaně vyhlášen „Blbem
      roku“.Tady na diskuzi jsi držitelem titulu „Největší magor všech dob“.A
      ty se pořád snažíš o další tituly.Neboj se tady tyto přidělené už ti
      nikdo nesebere.To jsi zase celou noc vymýšlel doma v prasečím chlívě ,
      čím tady naprasit místo, co? Ale tady není zájem o koncerty skopčáckých pitomin.

      • KIMCID

        Trošku mimo ne?

      • vokoune pis dal , prosim ,uz se to blizi. dekuju ti za ty tytuly , bohuzel nikdo jinej nez ty mi je zatim nedal, takze v podstate jsi na tom stejne jako ten festival v Karlsbad u . tam si taky bezcenni a neznami jeden druhemu daji nejaky tytuly a uznani za nic. a ze se na tebe nedostalo ani tam ? prece bezna vec v tvym zpackanym zivote, zase nic , jako vzdycky. jsem na sebe pravem pysnej ze uz jsem  tebe neco vychoval. dalo to praci ale dari se. sice na ty  prasatka ne a ne zapomenout jsou tak heboucky vid  , ale uz jsem te naucil uvazovat nejmene o tridu vejs. jen tak dal vokoune jen tak dal. a pis !! 

        • Ale no tak. Nic se neblíží.Není nic veselejšího než do tebe kopat. Pravidelně tě okopávat v tvojí DDR. To už se tak páchnoucím skopčákům dělá. Pečlivě.A zas nasaď exotickou klávesnici. Tu od hnoje.Jakože ze zámoří, co?

          • vyborne vokoune jen tak dal . neprestavej uz je to blizko . iedno co sem nameles hlavne pis holka pis !!! zajimavy pripad pro veterinare ta tvoje klavesnice. uplne obycejna ale proc te tak irituje je jedna z mala veci ktere u tebe nerozumim. uz ti nestaci DDR ani prasatka tvoje milovany ? uz koukas po zamori , ty se nezdas ty divochu. jinak jsem sam se sebou spokojen . dost uz jsem te naucil , mozna budes po skonceni prevychovy schopny se dokonce i najist priborem. pochopitelne jen drevenym nebo bakelitovym - z tvoji ddr pochopitelne - ale budes. a ted uz lehni na hadr a neotravuj. odpoledne te pustim vyvencit na naves. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit