Přejít na výpis diskuzí
Volby by vyhrála ČSSD. Koalice s KSČM by stačila na ústavní většinu
22.5.2013 | red
111 příspěvků
-
Pryč s kapitalizmem, a ti hlupáci kteří si myslí že třeba v jiných kapitalistických státech je to lepší ať si zajedou na západ, třeba do Španělska Portugalska atd obraz bídy a utrpení, žebráci na každém kroku obrovská zločinnost, každý čtvrtý nezaměstnaný, kdo bude oponovat třeba Británií je vedle, taky celkem bída, Takže takového "JUDr" Karla Vlka bych tam poslal šupem!!
-
VV tu také dříve nebyly. LIDEM a Strana zelených, US také ne. To nebyly žádné pol. strany. A jaké to byly a jsou sv-ně.
-
Toho už máme na hradě,bohužel.
-
Já myslím, že se jí moc nechce, klidně se bude spíše paktovat s topkou, v praze už to začíná.
-
Hele ty posuku-pravicova strana nikdy nezvysuje dane!Me nezajima tvuj vygumovanej mozek komunismem.Ja za to nemuzu,ze nekolik vasich spolustraniku,agentu STB-KGB si zalozilo ''pravicovou'' ODS,a telata tvyho typu veri tomu,ze to je pravice.
Jinak me je uplne jedno,jestli lidi tveho typu vychcipaji hlady. -
Svatá slova .
-
Měl pravdu a dokud se nenajde jeho nástupce tak bude stále hůř!!!
Říkáte, že bojujeme proti státu! Ano! My bojujeme proti státu, v němž banky, fabriky, velkostatky patří kapitalistům. Bojujeme proti státu, jehož aparát je nástrojem násilí v rukou kapitalistů vůči dělnictvu. Bojujeme proti státu, v němž většina pracujícího lidu je hospodářsky a politicky zotročována. My zkrátka bojujeme proti vašemu, kapitalistickému, imperialistickému státu. My bojujeme a budeme bojovat za stát proletářský, za stát dělníků, za stát rolníků. Klement Gottwald
PS: Je to část jeho prvního projevu v parlamentu.
Těsnopisecké zprávy o schůzích poslanecké sněmovny 1929-1930, Schůze 7., str.
13.-19. -
Na takovéhle kecy ti neskočíme !!! Jsou to pravicové strany, ale ty bys to rád otočil, protože si to svými zlodějnami u lidí rozházely, tak z nich chceš udělat komunisty !!! Ale komunisté jsou jiná strana !!! Chápu, za vlády ODSTOPky se ti dobře krade, za komunistů to tak snadno nepůjde , tak to ti vadí. Nedivím se ti, ale nemáš šanci, což je dobře !!!
-
Vy jste jeden ,o kterých píšu taky koupený,protože takový JUDr se takto nechová.
-
Táááákovýho maleho Klemeta Gottwalda *2* , a hned by národ věděl koho volit, hlavně pražáci.
-
Mám stejný názor.Padesátá léta bylo svinstvo i já na to doplatil nemám VŠ,ale dnes již toho nelituji,protože,když vidím jaký výkvět jí má koupenou nebo podvodně vystudovanou.Nebo jak se chová kandidát na profesora tak jsem znechucen a přesně ukázal jaký je to charakterní katolík.Nejdříve přejetý a pak silný jak silnice tečka.Jinak máte pravdu v těch podnicích a dnes si kladu otázku,nebylo vše košér,ale nebyl tady národ psychopatů a podvodníků všeho druhu.To jsem určitě nechtěl,proto volíme KSČM a ČSSD.Ostatní strany jsou pro nás mrtvé.
-
Pišta, zloděj nicků je cikán a vás občany nazývá tupým stádem. Doufámj, že mu to společně o volbách ukážeme, kdo je tím tupcem.
-
Volic,dokud nepochopi,ze ODS+TOP'09 nejsou pravicove strany,tak bude na tuto zlodejskou sebranku donekonecna nadavat.
KSCSSD samosebou neni tez levicova strana 'zapadniho' typu.Je to stejne uskupeni,jako tato tzv.pravice.
Proto nevolte zadnou parlamentni stranu.Paklize budete dokola volit tyto subjekty,tak se nikam dal nedostanete,mozna tak budete na vsem daleko hur,nez si umite vubec predstavit. -
Jenomže tady už nejde o nějakou pravici, či levici, ale o zloděje proti poctivcům. A ti jediní poctivci jsou komunisté, což se pochopitelně zlodějům ODS, TOP 09a zčásti i SobotkovoHaškovskému vedení ČSSD nelíbí. Proto tolik lpí na Bohumínském usnesení. Když ho zruší,mají po zlodějnách, ale základna ČSSD by to uvítala cca z 50 %. Tedy těm poctivým sociálním demokratům, kteří stále ještě věří v poctivost ČSSD, což už je pravfa jen napůl !!!
-
Protože jseš imbecil.Ještě napiš že KSČM VOLÍ CELÁ TVOJE RODINA. *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
Nedá mně to abych nepřispěl trochou do mlýna víte komunicti mně hodně ublížili ,ale na druhou stranu proč nyní není na nic ?Podle mého názoru proto že stát rozprodal nebo vytuneloval veškeré podniky za komunistů tyto podniky dělali na stát a ten mněl peníze nyní stát má peníze jen ze živnostníků protože podniky jsou v majetku cizích firem a peníze si odvádějí do svých zahraničních bank .Mají zde možnost tyto podniky 5-10 let neplatit některé částky aby se po tomto období vzal název firmy a otočilo se její logo a je tu staronová firma která jede opět z úlevama dalších 5-10let . *16*
-
My jsme zase zhnuseni Vlkem !!!
-
...na každého už brzy dojde a kdo podporuje pravičácké zloděje je zlodějem sám a patří do vězení spolu s nimi , neboť za blbost se platí!!!
-
Přímo mi mluvíte z duše, je to přesně tak jak jste to napsal. Tato vládní středopravicová koalice, je banda zlodějů a pravice nás okrádá od roku 1989, kdy tito zloději přišli k moci, hlavně s obr zlodějem expresidentem, expremierem a exministrem financí a mafiánem Václavem Klausem. Tento h a j z l má prsty co prsty celé ruce namočené v takovích zlodějinách, aš to není hezké. A samozdřejmě jeho spolupracovníci. To je ta největší s v i n ě. Horší uš byl snad, jenom Hitler a nebo Stalin. Ale ti nerozkrádali svou zemi. A doufám že příští volby vyhraje ČSSD. Nebo levice a pošlou tyhle parchanty do lochu a zabaví jim nakradený majetek.
-
ČSSD je schopna jít do koalice s KSČM.Je to hnus.Slušní lidé,nevolte tuto hnusnou stranu.