Přejít na výpis diskuzí
Volby by vyhrála ČSSD. Koalice s KSČM by stačila na ústavní většinu
22.5.2013 | red
111 příspěvků
-
Pro společnost je vždy neštěstím,má-li jednoznačně vládnout určité uskupení.Proto nelze provolávat jednoznačně levici či pravici.Objektivním kriteriem musí být vždy,jaké blaho to uskupení přináší společnosti.Buďme tedy obezřetní.Chování levicových stran nás může získat,ale také odradit.Rich.
-
-
Jenomže tady už nejde o nějakou pravici, či levici, ale o zloděje proti poctivcům. A ti jediní poctivci jsou komunisté, což se pochopitelně zlodějům ODS, TOP 09a zčásti i SobotkovoHaškovskému vedení ČSSD nelíbí. Proto tolik lpí na Bohumínském usnesení. Když ho zruší,mají po zlodějnách, ale základna ČSSD by to uvítala cca z 50 %. Tedy těm poctivým sociálním demokratům, kteří stále ještě věří v poctivost ČSSD, což už je pravfa jen napůl !!!
-
-
Jsem zhnusen příspěvky, všichni by jenom věšeli, u nich se ani nediví,komunisté jsou jejich vzor.Komunisté= nacisté
-
-
Vy jste jeden ,o kterých píšu taky koupený,protože takový JUDr se takto nechová.
-
-
Jsem zhnusen příspěvky, všichni by jenom věšeli, u nich se ani nediví,komunisté jsou jejich vzor.Komunisté= nacisté
-
-
-
-
Nechyts vlka? *3*
-
My jsme zase zhnuseni Vlkem !!!
-
Škoda,že nejste také zhnusen počtem sebevražd spáchaných za pravicové vlády z existenčních důvodů!!!!!!To se zase nelibí nám a nemusíme mít ani titul!!!
-
-
A ten exodus hlavně mladých lidí do civilizované ciziny, kde hledají důstojné podmínky a právní jistoty k životu, které jim jejich vlast dát nemůže anebo spíš nechce...a právě ti lepší z mladé generace, co budou opět tak chybět... takový exodus v řádu statisíců nezažila země ani po Bílé Hoře, ani po bolševickém Únoru ani v 68. roce! *6*
-
-