Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zase jsem si nevybral! Zavedla bych platy politiku v % dostanou tolik % platu kolik lidi pujde volit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Budu dělat cokoli pro koryto, přestanu i ráčkovat. Budu dobrý prezident, ministr i senátor. Mám jen jednu vadu. Jsem bezcharakterní zrůda odpovědná jako student za ty svinstva co zde jsou. Děkuji za hlasy dutohlavové.
  • Proč by někoho upláceli, když to mohou zmanipulovat ve velkém!
  • volby se budou opakovat tak dlouho dokud nevyhraje pan velkopekárník *1*
  • falšování voleb:

    1.Klíče od volební místnosti z pátku na sobotu nemusí mít u sebe předseda volební komise, ale správce budovy, který neskládá státem stanovený volební slib (Rozhodnutí Nejvyššího právního soudu).
    2.Papír, kterým se zalepí dveře od volební místnosti, není označen řádným státním pečetítkem, ale pouze podpisy členů komise.
    3.Volič se NEPODEPISUJE do volebního seznamu, že hlasoval. Takže je zcela v pravomoci členů volební komise, kolik udělají čárek a hlasů za účast voliče ve volbách, kterých se ale on vůbec nezúčastnil.
    4.Při soudních stížnostech proti falšování voleb nejprve rozhoduje krajský soud bez účasti stěžovatelů. Ten prakticky všechny podané stížnosti zamítne. Dále rozhoduje Nejvyšší správní soud či Ústavní soud, ale až v době, kdy jsou všechny prvotní doklady skartované. Takže stěžovatelé nemají možnost prokázat falšování voleb.
    Zdroj: http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/polistopadova-vlad...
  • a tkáně – suroviny moderní medicíny
    Vítejte v posmrtném životě, i když trochu jiného druhu. Ve světě, kde život udržují těla mrtvých. Lidské orgány a tkáně - suroviny moderní medicíny. Budeme vám vyprávět příběh lidského těla, jak jste ho ještě nikdy neslyšeli. S rychlým rozvojem a rostoucí poptávkou se objevují i nové, neslýchané zločiny. Někteří lidé jsou ochotní udělat cokoliv, jen aby dostali, co tak zoufale potřebují. Je to svět legálního i ilegálního obchodu. Svět strachu a naděje. Transplantační turistika je na vzestupu celosvětově. V Rusku přijde ledvina na 25 000 dolarů, játra na Filipínách na 100 000 dolarů, srdce v Jihoafrické republice na 290 000 dolarů. Mezinárodní obchod s orgány má hodnotu mnoha miliard dolarů a žádná země proti němu není imunní - dokonce ani nejvyspělejší státy světa.
    http://afinabul.blog.cz/1410/lidske-organy-a-tkane-suroviny-moderni-mediciny
  • bordel,zlodějiny,to je dnešní systém.Potěmkinova vesnice která se sesype jako domeček z karet.Ani kapitalismus,ani socialismus,ani demokracie,vlastně nic,jenom iluze fungujícího státu ve kterém nefunguje vůbec nic.... jen zloději podvodníci a *12* mají tu drzost a hrnou se ke korytům.
  • velice smutný z naší politiky....................a z toho,jak jsi privatizoval,2x zadlužil a oddlužil vykradené banky,rozbil průmysl,zadlužil stát na několik generací, vykradl důchodový fond ,zdevastoval a pokřivil morálku národa,oblbl mnoho mladých lidí,z amnestie,kterou jsi de jure zlodějům posvětil nakradený majetek,prodal výdělečné podniky za babku,z toho nejsi smutný ty hova.o?
  • anonyme;kde zijes,copak si mezi pusti qrulanty a zvedave osoby nekde na radnici?Lide samozrejme vedi o machinacich ,ovsem ozvou-li se upadnou v nemilost a pak je schluss
    s ruznymi povolenimi na upravy staveni a pod.Neni prece vyjimkou ,ze na radnici "sedi "
    cela rodina a voli se mezi sebou.Tam lze tezko reklamovat .Kolik pribuznych
    se deli o funkce,neni urcite tajemstvi,ale zakon jim v tom nebrani nebo ANO?
  • Občanská společnost není špatný nápad.V tomto státě se už sku.vilo tolikdobrých nápadů,že s občanskou společností,by to skončilo stejně.
  • Doufám,že budou tyto volby neplatné.Tolik nesmyslů a chybějící listy je již napováženou v tomto 25.letém absurdistánu.
  • Tohle nemůžeš chtít od pivního břicha, vždyť on by se zpotil.
  • To spíš doma před televizí, v trenýrkách v křesle a s lahváčem v ruce.
  • Proč volit gaunery , kteří jsou pak neodvolatelní ?
    Po zvolení můžou beztrestně lumpačit , krást , lhát , tunelovat a voliči se můžou jen bezmocně vztekat !
  • Změnit se dá vše. Chce to chodit na veřejná zasedání zastupitelstva. Předtím bává na stránkách úřadu nebo na nějaké veřejné tabuli u úřadu vyvěšen program. Pokud by tam přišel slušný počet lidí, tak by se nestalo, že např. ve vaší obci koupí pan starosta pozemky za 15 korun, provede se změna územního plánu a za pár let je prodává za 800 korun za metr.
    Zatupitelé mu to odsouhlasili /všichni jsou kámoši a každý na druhého něco ví/ a pak je marné tlouci na pozemky cedule, že se jedná o podvod starosty. Jo jo - čecháčkovská povaha. Kdyby se lidé postavili proti a prodala to za tržní cenu obec, tak má obec peníze , takhle je má pan starosta.
  • Neboj se soudruhu, další revoluce už nebude sametová, všude budou hromady nábojnic a zkrvavené mrtvoly!!!!
  • Taky to,může být příznak narůstající pasivity. Čecháčci jsou schopní udělat revoluci ještě tak v hospodě "U kulatý báby", ještě dnes večer. To je všechno.
  • Nízká účast je předzvest budoucí revoluce.Prostě zde čtyřiadvacet roků vládnoucích lumpů už začíná mít národ dost.
  • Kdyby volba mohla něco změnit tak ji panstvo zakáže. Na co je volba když většina
    stran se změnila na mafie. Podvádí se a kupčí s hlasama. Zkorumpovaný zákon mají
    také pod palcem.

    Dokud nevznikne občanská společnost která se bude starat o dění kolem nic se nezmění.
    Zloději si dělají co chtějí protože vědí že jim to projde. Vědí že lidi nadávají jen doma a po
    hospodách. Každý se však stará o sebe a o druhé se nestará. To je třeba změnit.
    Na sobeckosti a nezájmu se občanská společnost zbudovat nedá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit