Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono stačí dát ovcím koblihu a už vědí koho mají s bekotem volit.

    A nejhorší je, že komunističtí zločinci jenom převlékli kabáty a někteří ani to a jenom si k názvu přidali směsné "M" (asi od "magoři") a páchají trestný čin hlásání komunismu.
    *12* *16*
    • aspoň koblihu, ale ty máš figu borovou protože jen nesvéprávný nesamostatný hlupák předá zadarmo jen za laciné kecy svou svobodu a svůj majetek sektě zlodějů a grázlů. Ale to je tvůj problém a hloupost...tak si nestěžuj žes nedostal ani tu blbou koblihu.... *4*
      • Proč se zlobíš? Vždyť s tebou souhlasím. Máš pravdu, koblihu jsem nedostal a ani bych si pro ni nešel, kdybych byl u toho rozdávání. Tu koblihu si vždycky mohu koupit. Ale nejen za koblihu, ale za jakoukoli úplatu bych nikoho nevolil. *3*
        • já jenom že brečíš žes nic nedostal a druzí vysomrovali aspoň tu koblihu.... *8*
    • ... jdi do prdeléé Simone, joudo pitomej :)))
      • vanhorne
        Tak na tebe pokrikuji spoluzaci,Simone?Rodice by te meli dat do jineho ustavu.
  • ředitel gymnazia bude možná dobrý pedagog. Jistě i zasloužilý. Ovšem přilepit se na TOPáky - to nezvládl. Na profláknutou bandu dobrodruhů, které se snaží velet defraudant Kalousek a na bilboardy si dali Hloupého Karla. To je vražedná kombinace, dvou potápěčů specialistů. A jinak vyhlášených hnojů.
  • V této komedii..chléb a hry..nikdo, protože ti, co skutečně vládnou., jsou už dávno před volbami nachystání pro jistotu na obě verze,jako Slibotechna s.r.o i pomoci tzv předběžných dohod i neveřejných jednání., kde vrána vráně oči nevyklove a rybník nevypálí..Je to jak v té otázce..Jaký je rozdíl mezi politiky a holuby? v tom, že žádný., jak ti, tak ti..z vysoka na lidi "kakají" a je zakázané je odstřelit..a navíc jsou ti všichni "politici" a soudruzi i z jiných stran..u těch koryt stejně v jedné řadě., kde každý akorát nese tzv. jedno písmenko na volební manifestaci s nápisem..VŠE CO MÁME, PRO MÍR DÁME !?
    a ten co nese třetí M říká tomu, co nese Í.. "A ne, aby ses nám zase ztratil jako minule !..
  • Neodvolatelnost poslance byla jedním z prvních, co si prosadili. To jim umožňuje před volbami naslibovat cokoliv, krmit uši, a po zvolení se už jen starat o svoje zájmy a svoji kapsu. A samozřejmě jít na ruku každému, kdo mu s plněním kapes pomáhá. Včetně politické turistiky. Kdyby byli odvolatelní v případě, že se svými skutky zpronevěří svým voličům, určitě by se chovali jinak.
    Proto musím apelovat, když nepůjdeme k volbám, umožníme těm pár sluníčkářům a podobným zabedněncům bez vlastního rozumu a vždy poslušných svých pánům aby se jako stádo k volbám dostavilo a přehlasovalo těch pár slušných, přemýšlejících občanů, kteří z principu k volbám chodí. Proto přijďme a dejme jim svým hlasem najevo, že je tu nechceme. Jen my můžeme tyto poslance a politiky z povolání dostat od koryt a vypráskat z jejich seslí kde už koření tolik let. A za nimi zůstává zdevastovaná, zadlužená, zaprodaná a zkorumpovaná země, což je evidentně nepálí pokud je ještě z čeho brát. A ještě oslavují toho, kdo se stal duchovním otcem těchto zlodějů, opilce a lháře. Stačí si vzpomenout, čím mám krmil uši před 26 lety a k čemu to dospělo...... Lidem se dosud buší do hlavy jen to, co vyhovuje určitým skupinám, které z toho profitují. Ale co my ostatní? Budeme se jen dívat?
  • vanhorne
    "ale program, který by chtěli v senátu prosazovat, představit nedovedou."
    Drtiva vetsina kandidatu svuj hlavni program taji i kdyz je to verejne tajemstvi,ze plne korytko a kapsa touzici po naplneni,je program ktery je ridi hledat stesti v politice.Kandidat ktery bude mit character a odvahu zverejnit body sveho programu a podpisem potvrdi, ze v pripade neplneni toho, odstoupi a volici budou mit moznost bud dosadit jineho anebo ho podrzi.Takoveho cloveka bych volil.
    Zlatokopove by meli hledat stesti na Yukon a Alaska.☺
  • Když si volíme takové "představitele" tak tím vytváříme před světem obraz sebe sama. Nechtějme potom, aby nás potom civilizovaný svět bral vážně. Nedivme se, když jsme civilizovaným světem považováni za nedůvěryhodné komedianty patřící někam do stepí.
    • víme sajmon
  • Tak jsem si říkal , že snad nikdo nezvolí Krnáčovou jako primátorku !
    Bohužel opak je vždy pravdou. Milovníci " Růžových zahrad" na Nově až vyjdou k volbám, zase se nebudeme stačit divit!
  • Pleáda "vych-cánků" co přivádějí tuto zemi do bídy.
    • Růžička ne.
  • Někteří kandidáti jsou budoucí političtí trafikanti.
  • No jasněěěěěě. Mentálně zaostalí pražáci si opět vyberou to "nejlepší" individuum. Bude to opět nějaký buzerant, kokta - posránek, směšný havloid nebo kavárnský povaleč. A co je hlavní, do senátu kandidují převážně lidé kterým se už nechce pracovat nebo ti, co nic neumí a chtějí mít 100 tisíc měsíčně zadarmo. Raději si celou Prahu přejmenujte na Havlistán a na kraj Havlistánu dejde cedule s nápisem: "Slušným lidem vstup zakázán".
    • pravý soldere, do které kategorie by jsi se zařadil? Buzerant, kokta - posránek, směšný havloid nebo kavárenský povaleč?
      • směšný pražský havloid

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit