Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Většina tu taškařici ignoruje. Důvěra v českou politiku prostě není. Nebo spíše v tu bandu, která se chce politikou živit. 

    • Obávám se, že v ČR převládají "ovce"  a nikoli občané.


      • alicia1

        Ovce ne, ty jsou o poznani chytrejsi. Pochybuji, ze by si ctyrnohe ovce kdyz k tomu prijde zvolily berana, ktery se trestuhodne prohresil proti vlastimu stadu. Mohlo by se to stat ve stadu z nejakeho podradnejsiho chovu, to ano.

      • Taky si to o voličích ODS myslíme 

        • Nechte být, typický volič ODS je náhodou velmi přizpůsobivý člověk.

          Většinou OSVČ s velmi konzervativním náhledem na fungování státu.

          Vykázat v daních ztrátu a koupit si nový Mercedes. Kdopak z Vás to má a umí? 

          No a stát, který jim to baští je třeba podporovat. Já jim docela rozumím a jsem vlastně rád, že jsou. Zkuste sehnat meloucháře, který Vám vystaví fakturu? Právě proto jsou dostupní. A my je prostě potřebujeme. Tedy ty voliče ODS. Tak to u nás chodí. 

    • Berete v potaz to , že to platíte????   To taky přijdete do obchodu a zaplatíte  peníze a přitom si  nic neodnesete??? Min. morální povinnost je  volit , vím , že ten výběr  není zrovna top, ale když do toho nevstoupíte, tak vám zaručuji , že to bude ve váš neprospěch.

  • Děkuji všem co NEPŘIŠLI k volbám , za  pohrdání a laxnost co vede do pr.....

    Nezasloužíte si svobodu ani výsadu o sobě rozhodovat. jiní za tuto možnost pokládají životy a vy jste se na to vykašlali.  Můžete si dále stěžovat, dostali jste možnost to ovlivnit.

    • alicia1

      👍

    • Vypracujeme tedy seznamy nevoličů, zbavíme je občanských práv a zbavíme je svobody? Zavřít potvory jedny nevoličské do táborů a tam je edukovat, co je to demokracie!

      Nebyl jste poslední dobou chvíli v Číně? Volit a nevolit je základní lidské právo a projev demokracie. Když Vám nikdo nic nenabízí, co byste chtěl, tak to prostě nekoupíte. 

      • Pane Jindř. rád čtu vaše názory , ale myslím si , že nemůžete být  mimo systém jen  proto, že se vám něco nelíbí. Když přijdete jak říkate do toho obchodu a chcete rohlík , a oni nemají ten váš oblíbený , tak umřete hlady???? Tomu říkáte volba?? Dávám na něco peníze, tak se musím vyjádřit co chci. Představte si , že tu vaši pasivitu udělá 90 % lidí a pak bude vládnout ten nejhorší z možných. Ještě stále jste přesvědčen, že jste udělal maximum proto aby se to nestalo??? Děmokracie je pro lidi ci si tento status uvědomují. Klišé typu, že je to jedno , stejně si to udělají posvém , je právě ten stav , který chtějí někteří nastolit .To už není zastupitelská demokratická volba ale fraška viz USA  korespod. hlas.

      • alicia1

        👎 🍌

    • Možná ti "jiní" nenašli nikoho, kdo by jim stál za hlas. Moralizujete krásně. Nechte na každém dospělém, aby se svobodně rozhodl. Kdo jste Vy, abyste soudil? Můžete mít jen názor, to je v pořádku. 

      • Jak chcete něco změnit, když se někteří (polovička) na to vykašle!!!!??  Dovedete si představit tento přístup kdekoli jinde, v práci , na stavbě, doma, u lékaře!!!!??

        • Větší polovička nemá jiný nástroj, jak vyjádřit nesouhlas s danou situací, než nevolit. Jeden je za 18 a druhý bez dvou za 20. Tak si račte milý občane vybrat. Díky. 

          Za krásnější a dokonalejší Stoky a Dozimetry! Jednotně k urnám? 

  • vanhorne

    Bures nejlepsi ta#kař ale ten zly MODERÁTOR ho nenechal promluvit jedine slovicko. Proc mu hazi nekdo porad klacky pod nohy? 

    Předvolební debata České televize aneb „To nejhorší, co jsme letos odvysílali, a to dáváme každý týden Máte slovo“.Chápeme, že ne každý volič měl čas a odvahu sledovat ve čtvrtek večer závěrečnou předvolební hyperdebatu na kanálech ČT1 a ČT24. Neboli, jak se jí teď říká v České televizi, „to nejhorší, co jsme vysílali za poslední rok, a to pořád ještě vysíláme každý týden Máte slovo“.„Já chci na to reagovat.“ Jak BABIŠ ovládl volební debatu.

    MODERÁTOR: „Dovolte, abych přivítal předsedu hnutí ANO Andreje BABIŠe.“BABIŠ: „Dobrý den.“MODERÁTOR: „Naším dalším hostem je předseda ODS a premiér Petr Fiala.“BABIŠ: „Můžu na to reagovat?“   MODERÁTOR: „Na co?“ BABIŠ: „Na Bartoša. Zrušil stavební zákon, zákon roku to byl. Dostálová dělala na tom. Tato vláda je tragédie, nic neudělala, jako udělalo Slovensko. Na Slovensku přišel Sulík a řekl, že to mají zastropovat. V únoru. Teď to jeden ministr zpochybňuje, protože se tam vláda rozpadá…“  MODERÁTOR: „Pane předsedo, k tomu všemu se dostaneme. Dalším hostem je předseda KDU-ČSL Marian Jurečka…“  BABIŠ: „Pane redaktore, šestkrát jsem se hlásil. Já chci reagovat. Můžu reagovat? Takže na Slovensku to udělali memorandum.“   MODERÁTOR: „Pane předsedo, prosím, nemluvme teď o Slovensku. Chci přivítat předsedu STAN a ministra vnitra Víta Rakušana.“  BABIŠ: „Můžeme mluvit o Francii. Tam to taky zastropovali. Já si volám s Macronem. STAN je tragédie, Dozimetr, to je organizovaný zločin. Na Slovensku ale přišel Sulík.“  Zaspali, útočil BABIŠ. Řídit se vašimi radami, zkrachujeme, reagovala Pekarová.  22. 9. 20:55    O patnáct minut později…   MODERÁTOR: „Pokusím se teď položit otázku předsedovi SPD Tomio Okamurovi. Pane poslanče, zajímalo by mě…“  Okamura: „… já na tu otázku samozřejmě odpovím.“  MODERÁTOR: „Ještě jsem ji nepoložil. Zajímalo by mě…“  Okamura: „… mě nezajímá, co vás zajímá. Prosím vás, dyť je to hrozný tohleto. Prostě tahle vláda je příšerná. Takže plyn, jo? Už ve své knize v roce 2011 jsem psal, že se musíme zbavit závislosti na Rusku. Takže my za SPD si teď myslíme, že bychom teď měli jet do Moskvy a podepsat s nimi prostě kontrakt na dodávku plynu.“  MODERÁTOR: „Pane Okamuro, vy důvěřujete ruskému prezidentovi Vladimíru Putinovi jako serióznímu partnerovi, s nímž byste uzavíral smlouvy?“   Okamura: „No vy si děláte legraci, jo? Prosím vás, v Moskvě jednal už maďarský ministr zahraničí, to je můj kamarád, taky moje kamarádka Marine Le Pen, tu Rusové přímo platí, takže prosím vás netvrďte, že co se dohodne v Moskvě, se neplatí.“

    BABIŠ: „Můžu na to reagovat? Já na to chci reagovat. Všechno jste zprivatizovali, všechno jste prodali. Tradiční strany, symboly korupce, polistopadový kartel. Třeba já si koupil od Zemana Unipetrol. A pak jsem ho nezaplatil, takže se to nepočítá. A teď to ovládají Poláci. Naši lidi jezdí do Polska nakupovat, snížili tam DPH na potraviny…“   MODERÁTOR: „Pane BABIŠi, já se teď pokusím vrátit debatu k tématu komunálních voleb…“   BABIŠ: „Vy se z toho snažíte udělat debatu o komunálních volbách.“   MODERÁTOR: „Tohle je debata o komunálních volbách. A já vám teď položím otázku. Jak mohou radnice pomoci lidem postiženým energetickou krizí?“   BABIŠ: „Já na to chci reagovat.“   MODERÁTOR: „Tak prosím, reagujte.“   BABIŠ: „Já bych chtěl především reagovat na seba. A na to zdravotnictví. Tahle vláda sebrala zdravotním pojišťovnám čtrnáct miliard…“  MODERÁTOR: „Pane BABIŠI, můžete prosím reagovat na otázku?“   BABIŠ: „Já neslyšel žádnou otázku.“   O čtyřicet minut později:   MODERÁTOR: „Ihned po komunálních volbách, o nichž se tu už víc než hodinu snažím zcela marně diskutovat, začne kampaň před prezidentskými volbami a já moc doufám, že na debaty před nimi vylosují někoho jiného. Pane předsedo BABIŠi, podle vašeho posledního rozhovoru to vypadá, že vás přece jen láká možnost vrátit se do premiérského křesla. Znamená to, že tedy definitivně nebudete kandidovat na prezidenta?“   BABIŠ: „Pane redaktore, já bych se chtěl k tomu vyjádřit, protože jsem ještě neměl možnost na to reagovat.“   MODERÁTOR: „Prosím reagujte.“   BABIŠ: „Já jsem řekl, že budu reagovat na konci října.“   O nekonečně mnoho minut později:   MODERÁTOR: „Náš čas konečně vypršel a myslím, že nejsem jediný, kdo má chuť na panáka. Každopádně děkuji všem diskutujícím, postupně tedy předsedovi ANO Andreji BABIŠovi…“  Je ten Bures aspon trosku normalni? Ptam se ja. 

      BABIŠ: „To už je konec? Mrzí mě, že jsem jako obvykle tady v ČT neměl šanci skoro na nic reagovat.“

    • No a? Viděli jsme to. V Čechách žije hodně lidí, co rozumí česky. 

  • Více než polovinu obyvatel tahle ta#kařice nechává lhostejnými. Zase jen hloupé kecy tzv. lídrů. Všichni budou spokojení a úspěšní. 

    • Volby jsou ta#kařice. Hmm... Jak kdy a jak pro koho.

      • Ale já Váš svobodný názor respektuji. Klidně ve volebních místnostech spinkejte. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit