Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem ke skutečnosti, že jsem obdržel měsíční zákaz přispívání do diskusí, protože jsem patrně podle redakce vulgární a dezinformační delikvent a jinak jsem porušoval podmínky pro přispívání do diskusí, tak jsem se rozhodl tu hysterickou mediální teatrální masáž spojenou s volbou prezidenta nekomentovat. 

    S instalací pana generála nemám problém. Jen je skoro škoda, že jej nenominovaly jeho nesporné kvality a schopnosti, ale především  mediální místy až animální nenávist a závist vůči panu Babišovi. Škoda, že neměl pan generál důstojnějšího soupeře.

    A abych srovnal význam této události v životě běžného člověka, tak právě dnes vydali v Andoře výroční filatelistický aršík k výročí samostatné pošty. 

    • mun.go

      V médiích je to komedie režírovaná pražskými progresivními neoliberalisty, kteří se nezmohli ani s podporou zaoceánských demokraticky hodnotných přispěvatelů na nic jiného než ohraný antibabišismus.

      • Nikoli voliči, ale mediální masáž, kde je jeden krásný a dobrý (i když ještě před měsícem, to byl pro mnohé hloupý lampasák) a jeden zlý a ošklivý.

        Nádherný je svět pohádek. 

        • alicia1

          Babis uz nekolikrat prokazatelne lhal. Babis je vedeny ve spisech STB, jako agent cislo: 25085, pod krycim jmenem "Bures". Tak rika posledni znamy soudni rozsudek. Jak toto budou jeho obhajci klasifikovat, jako až "animální nenávist a závist", anebo "ohraný antibabišismus"? Co kdyz nekdo rekne, ze se mu Babis proste nelibi, jakou nalepku si od vas vyslouzi takovy clovicek, "zvrhlik"???? Jste smesni. 

  • Je pěkné že se velečučkař tak krásně a zřetelně vyjádřil. Tak už konečně víme jak to v budoucnu vidíš hochu.Myšleno jeho výrokem "Ukrajině by ze všeho nejvíc pomohlo, kdybychom vstoupili do války". Takže takto by se ti to líbilo? Abychom bojovali za tu zaostalou, korupcí a protekcí prolezlou zemi? Která umí jen pochtívat peníze a zbraně? Která se neštítí ničeho, jen aby byla vidět. Která bude doživotní pumpou na naše evropské peníze?Hochu ale ono to jednou praskne.A to bude extra fičák.

    • Až to praskne nic se nestane. Hlavní herci odejdou z jeviště a nastoupí jiní. Po nějaké době se ti odejití herci vrátí a zahrají si hlavní role jako u nás. 

    • Okoune - nesmíš věřit zmanipulovaným videím a falešným, lživými SMSkam...

      Je vidět, že otrávená voda z Bečvy z tebe ještě nevyprchaly...

      • KIMCID

        Můžu ty SMSky vidět?

        • Jj - přišla mi smělá od bývalé spolužačky, která byla plná dezinformací o generálovi.

          Když jsi se podivil nad smskou, spolužačce jsem zavolala a ona mi řekla, že to byl okopírovaný e- maily, který ji přišel...

          Takže oprava - lživé e- maily...

          • Ok tak si nainstaluj ochranu já nic (ani moji známí) takového nedostal a neviděl 

        • To je Koloběžek.Zavedený překrucovač a podržtaška Strakovky. Oblíbenec zdejších stránek.Zase jsi mne odhalil, Koloběžku.

  • Já volím Pavla, mluví klidně bez emocí a dívá se zpříma do očí a neuhýbá pohled stranou jako Babiš. U Babiše mi také vadí silná vazba na Zemana a slovenská národnost. V roce 2000 si(koupil ?) české občanství a kdyby si jich koupil 10 tak pořád bude mít slovenskou DNA tu nepředělá. Už není Československo aby se volil československý president ale český který se v Česku narodil. Pro mě je cizí státní příslušník který na hrad nepatří.

    • goyim

      Očividně ti stačí hodně málo.

    • KIMCID

      😂

  • „Pavel?
    Jde jim o víc než o Hrad.“ Zwyrtek Hamplová temně naznačila. A přemohla
    se | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    .

    Paní JUDr. Zwyrtek Hamplová to napsala moc dobře. Babiše jsem nikdy nevolila, ale ta hysterie a ta špína, co na něj kydají, hrůza. Když jsem dnes viděla tvíd, že kulka, co dostala manželka Monika v obálce, je škoda, že ji nedostala mezi oči, tak to už fakt nejde komentovat. Tohle
    je ta demokratická strana? Něco se děje, něco, co nesmíme vědět, a
    proto tolik řevu a hnoje a protlačování generála na hrad. Říkala mi
    kamarádka, že od sousedky syn byl 3x v Afghánistánu,  měl "tu čest" se potkat s generálem Pavlem 2x a říkal , že tak arogantního člověka nikdy nepotkal. Je to psí čumák, který
    jde jen po kariéře a bude plnit jen příkazy, jeho nehybná tvář bez
    emocí zafunguje jen tehdy, když se někomu "pohrdavě" zasměje.

     

    • Na kobliháře nikdo kydat špínu nemusí...

      Na to si s úspěchem stačí sám...

      A další komentář, ohledně generála Pavla, Radim do škatulky JPP...

      • Tak jsem dnes vhodil hlasovací lístek. Dříve jsem nevolil válečného štváče Havla a ani nyní jsem válečného štváče nevolil. Mám přece potomka a alespoň toto málo pro ně udělat musím.

      • KIMCID

        JPP Jeb.t Petra Pavla ano :D

  • kocourXL

    Pokud někdo ovládne parlament, senát i prezidenta, znamená
    to konec demokracie v ČR. Pokud někdo podporuje válečný konflikt, zatahuje
    tím ČR do války….poroto Babiš.

  • Si to lidi neuvědomují, ale v této prezidentské volbě jde o to, jestli bude mobilizace a naši občané budou posláni na Ukrajinu do horké války s Ruskem nebo ne. Prezident je totiž vrchním velitelem vojenských sil a taky vyhlašuje mobilizaci. Politici Fialovy vlády se předhánějí ve válečné rétorice a dělají všechno aby naše země byla zatažena do války a oni si zasloužili podrbání za uchem od zaoceánského protektora. Oni jsou na válku s Ruskem přímo natěšeni a ani to nijak neskrývají, proto ale potřebují aby prezident byl zelená guma. 

    • Mě se mobilizace netýká. Já přísahal věrnost ČSSR a KSČ pod vedením ÚVKSČ. Ale když nad tím teď  přemýšlím tak, tak asi budu narukovat, protože soudruzi jsou tam stále.

    • Šíříš tady poplašné zprávy jako koblihář...

      Nafackuj si - uvidíš, že se ti uleví...

      • KIMCID

        Prosím řiďte se tím taky...:D

        Stačí že to agent Pávek podporuje. Už prohlášením že Ukrajině by pomohlo ,kdyby Nato zasáhlo. Podporovat válku v jiné zemi je bláznovství. Místo toho mají hledat jiná řešení. 

  • děcka, přemýšlejte u těch debat. Tady se žádná válka nemůže rozjet, protože ani na tom kriminálním Východě pro ni není potenciál. Sovětská armáda je ve stavu, v jakém vidíte... Mají problém dostat se přes poloprofesionální ukrajinskou armádu, v podstatě to je jen 50tis Wagnerovců. Proti NATu by to bylo tak na týdenní soustavnou obranu. Sem by se to nemělo šanci vůbec přesunout, byli by pod neustálou defenzívou. Jediné, v čem jsou Sověti nebezpeční a tohle by Západ neměl podceňovat, je držení jaderných zbraní. Západní rozvědky už by měly čile komunikovat s opozicí v Kremlu, resp. těmi, kteří se chtějí dostat ze strany armádních špiček a GRU k moci po Putinovi, aby došlo ke klidnému předání moci. Pač momentálně je v Sovětském svazu u moci generace 60tníků, 70tníků, což je hodně nebezpečné v tom, že je stíhá jednak už stařecká demence (a že by ani nemusela, moc rozumu nepobrali už tak historicky - viz. diverzifikace v rámci ekonomiky, která teď Sověty začne zabíjet, ta závislost pouze na nerostném bohatství) a tím pádem nemají co ztratit. Jsou prolezlí nemocemi, covid s nimi zamával taky pěkně nejen stran izolace, tohle Západ nemůže podcenit.
    Ale jinak Sovětům nepřijde nikdo na pomoc... čajně by to mocně ublížilo, kdyby se zabývala nějakými imperialistickými válkami. Vedle ní totiž roste silný ekonomický konkurent, nenáviděná Indie, která by toho rozmělnění zájmu jistě využila. Toho si jsou i ne příliš uvědomělí soudruzi v čajně vědomi. Navíc si jsou také vědomi své mizerné vojenské síly, která nebyla staletí už pořádně prověřena, proto i dělají ramena na Západ, ale netroufnou si ani na Tchaiwan, protože jim tam Jihočínským mořem výhružně korzují americké fregaty. Dále Irán je taky vojensky slaboučky, mají sice vyspělé drony a jaderné zbraně v nějakém stavu vývoje, ale zmítají se na pokraji občanské války a dále už v tom teritoriu není nikdo, kdo by Sovětům mohl nějak významně pomoci, což se ukazuje i na válce v Ukrajině, pač už tam povolávali do zbraně kdekoho - i syrské bojůvky, které se orientují v městských bojích.  čiže nějaká mobilizace, válka tady ve střední Evropě není vůbec na pořadu dne, DOKUD bude Západ jednotný v rámci EU, NATO. A kdyby na něco takového přišlo, určitě proti té vyhořelé sovětské armádě nebude třeba, aby nastoupila půlka té naší. NATO  by si vyžádalo jen to nej, co máme, což je chemická brigáda. čiže české matky, buďte v klidu...
    Debaty letošního závodu o Hrad, i v duchu mnou výše napsaného, úděsné... s minimem odbornosti, opakující se v nesmyslných tématech mobilizace, možného nasazení čs. armády, spousta demagogií.. musíme si na dalšího státníka typu Václava Havla holt počkat. Z těch viditelných postav za pět let by mě bavil v kandidatuře třeba kolega Rakušan, protože premiér prof. Fiala si vede velmi dobře jako ministerský předseda, dělá nám výborné jméno venku, čiže snad tam ještě min. jedno volební období vydrží a rozumní občané to vidí.
    Andrej ve spoustě debat blábolil, že vláda sedí na dividendách z ČEZu, 140mld vybraných navíc díky inflaci, ale ono to jde zpět v té státní soc. podpoře, nyní budou podpořeny matky a dále je třeba snižovat ten šílený dluh veřejných financích, který tady Andrejova vláda bohužel objektivně zanechala, vidíme to všichni. Plus je třeba konat i v rámci té sociální podpory nejchudším rozumnou fiskální politiku, abychom si tady nehnojili inflaci sami, jak radí bohužel Andrej. Tohle vláda dělá třeba zasíláním té státní soc. podpory už přímo na účet energetických společností v rámci předložení vyúčtování za elektřinu jednotlivcem na úřadu práce. Což je naprosto ok, mají to pod kontrolou a vše jde jen na to, nic dále do spotřeby tak, jak rozděloval z cizího bohužel Andrej. Kdybychom na to měli, tak ho za to pochválím, ale žití na dluh, to není zodpovědné od žádné vlády..

    • dzixy

      Rejdime, tvoje filozofování o současné situaci nelze komentovat, myslí si i piš co chceš, ale komentovat můžu to, když zpochybňuješ Babišovy znalosti o ekonomické situaci u nás. Tak tam jsi zelený jako tráva a navíc, bez sebereflexe.  No a navíc, tvoje přání, aby Fialová vláda přečkala i další volební období, je přímo nebezpečné pro celý národ. Již teď zmrvila co se dá svými "Béčkovými" ministry. A pokud by měla vydržet další období, už nic horšího by nenastalo. Tak leda naplnit pomyslné přání vlády ještě intenzivněji se zapojit do ukrajinské války s Rusy. 

      • Plácá fest, ale snad to není psychopat, to by byla už charakterová vada, kterou nelze zničit.

    • https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/nemecka-media-volby-ceska-republika-prezident-pavel-babis_2301271130_pat


      mně se taky zdá, že těch debat bylo více, než nám byli kandidáti vůbec schopni v nich něco rozumného, odborného (fundovaného) sdělit.. Němci to zhodnotili zase pragmaticky, realisticky tu atmosféru tady.. Někteří se z toho zbláznili už předem, kdy tady v kandidátech viděli nové Masaryky.. prostě to odvolte spoluobčané a jedeme dále, snad se za 5 let nějaký státník už konečně objeví..

    • to, že Andrejovy příspěvky (bohužel na dluh) hlavně seniorům šly hned většinově do spotřeby, ne na spoření na účet, jak tvrdí on, potvrdila i zpráva Nejvyššího kontrolního úřadu. Kolega Havlíček může vykládat, že jde o nabídkovou inflaci, ale občan ví, jak se urval ze řetězu po tom covidovém lockdownu a pustil většinu úspor v obchodech do oběhu, senioři pak mají tendenci většinově dávat tyhle peníze tzv. navíc vnoučatům a ty to určitě nevloží na účet. Do toho Andrej podporuje i braní úvěrů, kdy zmínil, že ty občanům nyní zdražují. Tam ty peníze určitě nikdo nenechá na účtu, když si je půjčuje, od toho asi i ten název SPOTŘEBITELSKÝ úvěr, že to hned každý utopí ve spotřebě.
      Vyplácení soukromých minoritních akcionářů ČEZu je taky hloupost v této době, kdy má ČEZ před sebou investice do dostavby Dukovan, už čerpá rekordní úvěr na inovace sítí, který nedávno od mezinárodní instituce obdržel. Zvláště, pokud by byly požadavky těch minorit nerealistické, protože jen tak se nebude chtít žádný z nich těchto bonitních generačních aktiv zbavovat.
      Stát to navíc nijak nutně nepotřebuje ihned vykoupit, meritem je získat kontrolu nad regulací ceny elektřiny, tzn. mít 100% ve výrobní složce ČEZu. Minoritní ať si drží klidně bezcenné (ztrátové) akcie ČEZ prodej (domácností) + se jim garantuje nadále podíl z dividend, ale nebudou mít rozhodovací pravomoc na tvorbě ceny energie.
      Pro stát to bude úleva, když nebude muset z rozpočtu pouštět ještě něco na dostavbu Dukovan. Aspoň v něčem ta energetická krize zahrála pro náš vnitřní trh, kdy ČEZ tvoří masivní rezervy, což se bude hodit. My musíme Andrej především snižovat dluh veřejných financí. On sám nespadne a řešit to dotacemi je jen účetní záležitostí, pokud to nebudou dotace třeba na výstavbu bytů nebo dálnic, což jsou prorůstové investiční mechanismy.
      Za komunistů se jinak nejlépe studovalo právě dětem komoušů. To Andrej taky prášil, že se na školy dostávalo těžko, pač nebyly soukromé entity.. Těžko se na ně dostávalo dětem kulaků (moje máma) a vůbec to nebylo o talentu, intelektu právě, kteří na to doplatili pak dál i v zaměstnaní, kdy přestože moje máma měla kompetence v chemickém odvětví, tak tím, že nechtěla podepsat, ztrácela tu výhodu být ve vyšší tarifní třídě. Byla celý život v té nejnižší, museli jsme chodit uklízet jejich laboratoře, abychom se dostali jako rodina na nějaké normální peníze.
      A to celé je právě o volbě každého z nás.. Teď jsem byl na obědě s jednou komunální političkou. Taky nejde k volbám, její děda zemřel v komoušských Jáchymovských dolech, babi to neunesla a už s ní nebyla řeč po zbytek života, jak se uzavřela do sebe... Tohle, proč nejdeme k volbám není žádným gestem, je to jen konzistentní uvažování a přístup k lidem, kteří celý život mají chuť kariérně profitovat a kam vítr, tam plášť.
      V celé kampani mě navíc ani jeden kandidát nepřesvědčil.. Andrej chce hasit požár, popř. ještě přikládat, když na to přijde. Na ČNB mu sedí Michl, který jde jednoznačně proti národu a ve prospěch korporací (půjček pro Agrofert) tím, jak se snaží tu inflaci vysedět. Andrej pak vytlouká klín klínem tak, že pomáhá lidem tak, že nás do aleluja zadlužuje na 2 další generace, ti to pak pošlou do spotřeby (roztočí inflaci, Andrej tvrdí, že jim dává peníze, které podle něj potřebují a oni je vkládají na účet... no to je úvaha..) a je to Kocourkov a cirkus, který narušuje i ekonomický cyklus, který probíhá sám.
      Kolega Pavel by zase potřeboval angažmá v politice. Není pravdou, že prezident je jen reprezentativní funkce. Má dost silné pravomoce třeba v rámci soudního systému u nás, nebo právě vlivu na skladbu ČNB, měl by být zběhlý v tom, co má podepsat, nebo vrátit sněmovně s výtkami. Měl by taky pravidelně vystupovat ve sněmovně s nějakým apelem na zákonodárce, minimálně to přenáší TV, když už se to mine účinkem a veřejně se o tom diskutuje. Měl by diskutovat s jednotlivými ministry, což je jeho silná pravomoc působit na ně i v rámci soukromých, pracovních schůzek. V zahraničí by měl být schopen fundovaně diskutovat napříč tématy. U tohoto všeho se opravdu bojím, že bude pár let generálovi trvat, než se do toho tzv. dostane a já myslím, že už v "tom" dávno měl být, rozhodl-li se už dávno kandidovat. V tomhle má Andrej před ním náskok, to vidíme všichni.
      Zkrátka čekáme dalších 5 let na doufám třeba Vítka Rakušana, který zase bude mít o 5 let více zkušeností z té velké i mezinárodní politiky, jakože ty komunální už má zvládnuty, což by byl u prezidenta přesah. Snad se k té kandidatuře odhodlá, podle mě by i z regionů získal sám za sebe /STAN jsem zatím nikdy nevolil/ daleko větší podporu než STAN jako takový..

      • dzixy

        😂😂😂

    • 🤣🤣🤣🤣

      • goyim

        Rejdim, to je takový místní troll zaseklý v době studené války. On si pořád myslí, že ten tzv. západ stále vyhrává a je pupkem světa. Ale tak, co jiného čekat od feministy-voliče Nerudové, než výplach. 😂

  • Voliči dnes a v sobotu pošlou na Hrad nového prezidenta KOMUNISTU

    • dzixy

      KOMUNISTU - generála, který se v armádě prosadil díky " jasným zřetelným povelům". Pěkně slavíme 30té výroči sametu. Havel se snad obrací v hrobě. I když kdo ho ví??!!

    • Tak je to správné, tak to má být. Mazurek.:-)

    • já a mí přátelé určitě ne.. :)

  • I retardům je jasné, koho volit, když Pavel řekl, že Ukrajině můžeme nejvíce pomoci vstupem do války. Článek 5 Washintonské úmluvy, kterým se jako naivka ohání Pavel, není vše. Existují i články 6 a 7, ve kterých je uvedeno, že každý stát se brání sám a  pomoc může dostat, pokud se tak další členský stát rozhodne. Pomoc není nároková. Tedy Rusko může například při další eskalaci války na Ukrajině z naší strany, vystřelit něco podlouhlého a špičatějšího, a téměř nesestřelitelného třeba na naše vojenské opravny nebo středisko, kde cvičíme vojáky pro Ukrajinu. Zvládly by to i drony propašované do ČR a vystřelené z místa kousek od opraven nebo výcvikového střediska. Nastane kvalitativně nová situace. To bychom se zabáli, že ?

    Minimálně dojde k náboru dobrovolníků a možná i minimobilizaci vybraných záložáků, aby kontingent i s výzbrojí čítal podle mě odhadem alespoň 3000 osob.  Fiala to ve lživých masmédiích patřičně rozmázne a pořady v televizích to budou pár dní přežvýkávat. Dá se slyšet i náčelník GŠ. Fiala nezapomene poukázat na správný postoj občanů, kteří to svou volbou Pavla umožnili a poděkuje jim. Naši vojáci budou dodáni i s bojovou technikou a to si budeme moci v televizích také prohlédnout ...  Také v televizi promluví pár maminek, zda se nebojí o své exportované syny. Maminky budou ze segmentu, kterých synové už byli na misích, takže se svými zkušenostmi přeci mají velkou šanci přežít (že z Ukrajiny zdrhají i zkušení žoldnéři nezazní). Ono je ale jiné bojovat se zkušenými Rusy mající převahu v dělostřelectvu, letectvu, a kteří stále více používají termobarické zbraně, vůči kterým není obrany. Putin nyní řekl, že tam budou použity nejvyspělejší zbraně. Také v televizích uvidíme delší pořady z pohřbů našich padlých, kteří byli vyznamenáni in memoriam (na paměť). Nikdy nezapomeneme na tyto hrdiny, kteří neváhali riskovat svůj život ...

    Budeme to celé platit. Budeme se seznamovat se srdceryvnými příběhy Čechů z bojů. Jak tragicky i při své statečnosti zahynuli, jak pro zranění museli opustit bojiště a zejména - jaká zvěrstva páchají ti Rusové,  Wagnerovci, případně  Kadyrovovi Čečenci. Aby se Češi ještě více děsili a pochvalovali si našeho nového pana prezidenta, a aby ještě více nenáviděli Rusy, aby pořádali sbírky na pomoc Ukrajině (Zelenskyj už má jmění ve výši1,5 miliardy dolarů). No kekup to.

    Proč je na hradě Hradní stráž ? Protože pan prezident, nám může být ukradenej. Ale to se říkali v dobách nedokonalého socialismu.

    Kdo má nějaký opačný názor, čumáčci, s tím nediskutuji.

    • Hele - tak to hoď svému oblíbenci = StBákovi Burešovi a přestaň tady psát takové burešovské kecy...


      • A já (nešťastník) to psal z 22,24 % právě proto, abych se zalíbil právě tobě ... Utáhl bys mentálně na egu,  by jsi spokojen, kdybych ti postoupil sponzorský dar ? Co říkáš na jeho výši: 120 tisíc korun českých nedevalvovaných ? Také znám perfektní vtipy.... jinak si hodím mašli nebo půjdu na 5 let za nirvánou do kláštera v Thajsku .... Bohů tisíc, spaní jen na tvrdém, strava jen co si vyžebrám... Smiluj se prosím nade mnou, ó koloběžko ... !

        Poznámka: Máš v nábojích kol ložiska nebo se jedná jen o osičky v ráfcích ?

      • mun.go

        Koloběžko - všichni už vědí, že nemáte ráda Babiše a nebudete jej volit. 

        To ale neznamená, že můžete prezidentského kandidáta urážet  a vnucovat své názory jiným, kteří zastávají názory odlišné. 

        On se zapšklý antibabišismus po čase omrzí a je spíše kontraproduktivní, víte?

        • To je pravda - skutečně nemám kobliháře řada - slušně řečeno...

          Kobliháře nelze urazit...

          Ten se znemožnil díky svým lžím sám...

          Jo - a kde vnucuji svůj názor...?


          • alicia1

            Smernice pro cleny Spolku ANO a ostatni Buresovy privrzence, jak klasifikovat nektere diskusni prispevky tykajici se Burese, podle toho co vyjadruji.  

            To je pravda - skutečně nemám kobliháře řada - slušně řečeno... Nenavist!  

            Kobliháře nelze urazit... AntibabisismusTen se znemožnil díky svým lžím sám... Dehonestace

            Jo - a kde vnucuji svůj názor...?  (Take zadost pro odkaz) Vlevo dole! 😆 Zda se, ze redakce snizila pocet odstavcu z byvalych 5 nebo 6 na 4, zajimave.

            • mun.go

              Vůbec není důležité zda někdo byl veden ve spisech StB nebo nebyl. Každá tajná služba využívá v každém režimu síť svých spolupracovníků. 

              Podstatné je to, jaké úkoly dotyčný plnil a zda byly v souladu s politikou státu. Nová moc po roce 1989 nezpochybnila režim před rokem 1989, a proto byl právně legitimní.

              Jak průkazné jsou dílčí zápisy v dokumentech StB, třebaže „vázací akt“ chybí?

      • dzixy

        Hele kolobko, a co ty tady píšeš?? Fialovské kecy. Rovnovážný stav, ale oboje pouze kecy.

        • Fialovské kecy...?

          Jaké přesně a kde je píšu...?

    • alicia1

      "12xcvb" znamena co? Dvanactkratcertifikovanyvylozenyblb?

      • No - a máš problém ... Na své nemalé IQ mám certifikát, čumáčku. Piš častěji. Třeba lépe usneš.

    • Takovýto blábol skutečně dokáže ze sebe vyzvrátit normálně myslící člověk, nebo jen ....., volič té podlé, prolhané, křivácké kreatury - koblihářského šmejda - megagaunerského zloděje a odporného STB-ckého konfidenta Bureše/babiše, pro kterého je každý žvást dobrý jen aby se vyhnul kriminálu kam zaslouženě patří.

      A že zrovna takové .... jako 12xcvb píše o retardaci není divu, vždyť mu stačí podívat se do zrcadla a vidí retarda v plné kráse.

      • goyim

        "Takovýto blábol skutečně dokáže ze sebe vyzvrátit normálně myslící člověk"

        Novákovy projekce mám nejradši. Vždy ad hominem 100, argument 0. :}

      • mun.go

        Vážný případ chronického antibabišismu - nevyléčitelné.

      • Přesně máš vzácnou sebekritiku,jak napíšeš je z blábol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit