Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono hodnotit,z toho ,co zde posledních dvacet roků vládlo,kdo byl horší nebo lepší,je velice těžké.Protože všechny vlády,po údajné revopluci,byly pro tuto zemi pohromou.ODS byla lepší na umožnění rozkrádání státního majetku.ČSSD zase se uměla více dlužit a rozhazovat.Tečku tomu dala KDU,která pomáhala realizovat lumpárny obojím seskupením.Hlavně,že měli lidovci politická koryta.Proto bude třeba,celým politickým rodům,těchto stran,znárodňovat veškerý majetek ,na náhradu škod,nadělaných této zemi.A ještě politikům ,jmenovaných stran ,zajistit pracovní uplatnění,aby mohli,po znárodnění veškerého majetku,nahrazovat ,této zemi nadělané škody.
  • Mohu se zeptat, co je na tom hodnocení zmateného? Tyhle vaše výkřiky dokazují jen vaši zášt vůči Paroubkovi, kdybyste byl konkrétní, pak by se vám možná vaše tvrzení podařilo dokázat, ale to není z jeho fanatických odpůrců nikdo. *2* Jen sypete urážky, s tím si vystačíte. To, co púíšete můžu bez důkazů napsat o komkoli - i o vás.
  • Obavam se, ze pan Paroubek je, Bohuzel, velmi vazne dusevne nemocny clovek. Jeho zmatene projevy si zaslouzi pozornosti pouze kolegu psychiatru.
    • pane novopečený dr.- Vy zřejmě tou záští a nenávistí proti všemu levicovému silně trpíte úbytěmi a projevuje se to zejména v oblasti myšlení. Velmi brzy se tedy s Paroubkem setkáte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit