Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • geniální státník Putin jim dal šach mat. Kyjev věřil že Doněck padne v řádu dnů.
    Pak přišel protiútok jako u Stalingradu a vojáci jsou v pasti. Brzo padne Mariupol
    a zásobovací spojení s Krymem zajistí vlastencům vítězství.
    Drzost v podobě puče u Ruských hranic neuspěla a půlka země bude proruská.

    Můžeme Rusku jen závidět státníka jako je Putin. My máme v čele amatéry a zločince
    kteří poklonkují USA a nás všechny poškozují. Udělají sankce a pak žasnou že Rusko
    odpovědělo protisankcema - není divu že náš EU spolek jde ke dnu.
  • Ať žije náš osvoboditel od německého fašismu - velké a slavné Rusko. Každý musí matičku Rus milovat a já doufám, že nás opět osvobodí. Pryč s tyranie EU, chceme svobodnou demokracii. Chceme socialismus !!!!
    • Nekecej že nejseš recesista a provokatér, protože tenhle hlod se jinak číst nedá *1* *1*
    • v Německu žádnej fašismus nebyl, jmenovalo se to národní socialismis neboli nacismus. Kromě toho, že s italskými fašisty bojovali společně za 2. světový spolu neměli naprosto nic společného. Seš akorát mamlas co plká a ani neví o čem.
      Mimochodem - fašismus bylo vyšší stádium socialismu (tebou tak obdivovanýho) jako varianta komunismu - Mussolini předešel revoluci a třídnímu boji (a likvidaci vlastníků výr. prostředků) tím, že je zapojil do státem (totalitním, tedy sebou) řízenýho hospodářství a veškerého dění.
      Zjednodušeně řečeno smířil dělníky s majiteli tím, že majitelé museli dělníkům dát to, co stát (= Duce) jim nařídil. Na oplátku jim továrny neukrad a nepozabíjel je jako to udělali bolševici.
      Tak studuj, cjhlapče a pak teprve piš do novin *15* *15* *15*
      • Nastuduj si alespon wikinu at se zde neblamujes.
      • V Německu byl fašismus i nacismus. Tak je to úplně správně. Ale ty svi-ě se po porážce nepoučili a dál vystrkují růžky. A americká demokracie - to je jen pokračovatelkou tohoto svinstva. A mnohdy tato pseudemokracie je ještě horší a zákeřnější, protože si hrají na zachránce a ochránce obyvatelstva. Ale o ně jim vůbec nejde.
  • První začaly prchat stateční příslušníci tzv. Národní gardy (Pravicový sektor), kteří nemohou čekat od Rusů žádnou milost. Ruse nemusím - zažil jsem okupaci a za kritiku jsem půl roku seděl, ale tyto válku rozpoutali amíci a tvrdě využívají EU k prosazení svých cílů. Neuvědomili se, že Putin není ožrala Jelcin a bude se tvrdě bránit. Bohužel se z NATa stává ne obranná, ale útočná alianci a v takové nechci být.
    • Putin se nema co branit Ukrajina neni JEHO at se stara o sve obcany v Rusku a ti rusaci co jsou na Ukrajine at se tedy odstehuji do Ruska kdyz se jim tam nelibi.Rusko nikdo nenapada tak at oni sedi doma na zadku a nelezou resit Ukrajinu.To snad ma Evropa koukat se zalozenyma rukama a cekat az se konflikt prelije az do Evropy?
      • Tak tak, bublino. *1*
      • Další patolízal, který se rád od srdce zasměje svému nepovedenému vtipu
        • Myslis ze vtipkuju?Jen je mi Vas lito,jste spis k placi nez k smichu
      • Jenze ti Rusove tam jsou od 18. stoleti, a USSR "byli darovani" jevrejskymi bolseviky 1922.
        A zadny chlap hodny toho jmena nebude sedet doma pokud tam jevrejci a banderovci z Kyjeva posilaji "NG" s ukolem jich co nejvic pobit, vyhnat nebo zavrit do KL. A vyzbroj? Donbas je prumyslove srdce Ukrajiny a ukrajinsti vojaci vubec netouzili jit proti svym. Prechazeli cele pluky i s vyzbroji a ve skladech ji take dost zustalo. Po "osvobozeni" Slavjanska ti na vychode videli co by je cekalo a tak se zacali branit/a uspesne branit/. ostatne jukrossky jevrej Kolomojskij dal prikaz v pripade ze se opolcenci doostanou k Zaporozi odstrelit prehrady na Dnepru coz neudelal ani Ada za II.WW. Ze ty si jevrej, bolsan nebo oboji, Lojzo?
      • Heleď bublinko a co kdybis napsala Obamovi, ať se stará o své občany v USA a ať sedí doma na zadku a neleze řešit jiné státy?
        • Sorry za hrubku v kdybys. Tyhle krátkozraké příspěvky dokáží člověka tak vytočit, že si ani na pravopis nedává pozor.
          • To bylo mym cilem *1* *1* *1* *1* *1*
            • Tak *1* *1* *1* *1* *1* *1* , ať se pominou bolševíci.
      • Dotaz - kdyby se to dělo na hranici s USA jak by reagovali. Jak by reagovali kdyby nová vláda prakticky ihned zakázala (omezila) řeč kterou mluví polovina státu, dál politik prohlásil (Tymošnková a šéf Pravicového sektoru) že je nutno tyto část obyvatelstva vybít.
        Mimochodem - Mejdan byl generálka pro vyvolání něčeho podobného v Moskvě.
        • Jo bingo....to se totiz v USA nemuze stat. *1* *1* *1* *1* *1* *13*
        • Dodatek - USA tam mají své poradce již od Mejdanu jak vojenské tak agenty tajných služeb -
          veřejně přiznáno v senátu USA. Dle Vašeho vyjádření asi mám mezeru ve vzdělání že jsem nezachytil že by UK byly buď v NATO nebo další stát amíků.
      • Jako vtip dobrý, jinak pěkně vypláchnutej mozeček...
        • Tvuj??? *1* *1* *1* *1* *1* *3*
  • Při chaosu, který vládne v ukrajinské armádě, je spíše pravděpodobnější, že je roztřílela omylem vlastní strana. To v lepším případě. V tom horším byla jejich likvidace úmyslná, aby ukrajinské vojáky propříště přešla chuť na příliš snadné vzdávání se a dezertování.
    • Tys tam asi byl vid Agente ze vsechno vis a vsechno znas.
      • Milá bublinko, píši "pravděpodobně". A jestli tys tam byla, tak nám napiš pravdu. Jinak to, co je na Ukrajině dnes u moci, lže tak, že už se jim nedá věřit ani nos mezi ušima.
        • Nesmis se moc rozcilovat nebo Ti praskne zilka a bude zde o jednoho agentika mene *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *8*
          • Mě ale hloupost druhých dokáže rozčílit. Copak ty, ty jen provokuješ, ale ti hlupáci v EU co si hrají na velké politiky a přitom zatahují Evropu do další váky, ti jsou mnohem nebezpečnější.
            • No jo, v EU jsou hlupáci, USA jsou hlupáci, antirusáci jsou hlupáci, antibolševici jsou hlupáci, naši politici jsou hlupáci. Jedinej chytrej na celym světě je Agent 009 a putin *1* *1* *1*
            • Tak zavri telku,pocitac a oci a bude Ti dobre *3*
      • Uděláš nejlépe, když půjdeš pomoci zametat Majdan! Je tam ještě bordel po "Vítězném Parademarschi", který byl dva dny před "Funebrmarschem"!
        • Bacha at nepraskne Tobe zilka *2* *2* *2* *2* *2* *9*
  • Mainstreamová média, kterým většina lidí chronicky nalítává, nám pořád vnucují ten pojem "anexe", ale v případě Krymu o žádnou anexi nešlo. Posledních 250 let byl Krym ruský, drtivá většina obyvatel byli a jsou Rusové. To se jen jeden alkoholik - sovětský prezident pomátl, a tento kus ruské země nepochopitelně daroval Ukrajině. Rusové na Krymu a v jeho širokém okolí se tak ocitli doslova v cizím státě. Při Majdanu, který zorganizovaly a zaplatily USA (a že tzv. oranžovou revoluci na Ukrajině začaly US už v roce 2004) se pučem svrhla legitimní vláda, dosadil se fašistický režim sympatizující s Banderovci (račte si dohledat co to bylo za dobytky) a celá situace se děsně hodila Spojeným státům v obkličování Ruska. Ve skutečnosti to byly právě USA, které celou krizi iniciovaly. Stejně tak jako v Sýrii, Lybii, Iráku, Afghánistánu, Jugoslávii (ano i na území Evropy), Egyptě, Gruzii, Kazachstánu, Venezuele (ano i na území jižní Ameriky) atd. atd. Barevené revoluce USA organizují snad v půlce světa a tento "vývoz" demokracie á-la amerika se zdá oprávněný díky mainstreamovým médiím. Putin si na Krymu ochránil svoje lidi, kteří v referendu vyjádřili drtivou většinou snahu být zase doma v Rusku. Profašistický ukrajinský režim (ten západní pochopitelně) a hlavně USA, kteří tahají za nitky, nyní bombardují jihovýchod země, a je jim úplně jedno lidských civilních obětí. My v České republice jsme také součástí této novodobé studené války. Frontou je Ukrajina. A když už byla řeč o těch "anexích" .... Samy USA anektovaly Floridu, Kalifornii, Texas, Nové Mexiko, Havaj, Portoriko .... a to skutečně byla ukradená území jiným státům, hlavně Mexiku, a to je samozřejmě OK. Všem velice doporučuji zjistit si co to jsou barevné revoluce. Objasní se tím, kdo je skutečným globálním agresorem a iniciátorem třetí světové. Rusko (natož Putin) to rozhodně není.
    • Ty svoje kecy si ponech pro tvýho dědu, velitele lidovejch milicí, co 21 let mlátil svoje bližný, včetně študáků, na václaváku pendrekem. *16* *16* *16*
      • Nauc se psat, ty "blizny" na "vaclavaku". Jinak si budu muset myslet, ze tu svou gramatiku mas po urazu hlavy. *4*
      • Teba zřejmě zmlátili málo.
      • Buď rád tečko, že mlátili jen pendrekem, fašisté banderovci by tě rovnou zastřelili a ještě by ti uřízli hlavu, -- prostě demokraté s vysokým duchovnem. a nebo tebe a celou tvoji rodinu roztříleli granáty či raketami až bys byl na malé kousíčky, jen se podívej na jejich techniku. Lidové milice proti tvým kamarádíčkům od Žida s fašisty ve svých řadách v pluku Azov, byli žabaři a mírumilovní strážci pořádku.
      • Jasná ukázka tvé blbosti, nebyl jsem nikdy v KSČ, nikdo nebyl v Lidových milicích, nikoho nikdo nemlátil, fašistou na mlácení a zabíjení jsi tady akorát ty Já jsem byl a jsem nestraník. .Nesouhlasil jsem se vstupem vojsk, které nám poslali Ukrajinci s Brežněvem v čele, nesměl jsem díky tomu studovat vysokou , protože takový šmejdi jako jsi ty nás pak omezovali ve studiu i v práci a dnes všude řvou pro změnu pravicově - fašisté a všehoschopní gauneři, co pak po r. 89 rozkradli tento stát s Klausem a jeho bandou prognostiků. Drž pysk. - tečko-jiříku. Už K. Krylovi se z vás zvedal žaludek .

        Trilionové zadlužení mají USSá, nikoliv Rusko, proto USSá potřebují válku nikoliv Rusko a já si nikdy nenechám vymývat mozek maistreamem. jako ty, ovšem ty jsi za to jako Jidáš placený - 33 stříbrných - ubožáku, co nemáš jediný obratel , natož páteř a morálku i charakter. Navíc můj děda byl Francouz a vůbec tu nebyl. Tvoje blbost kvete jako ikebana. Kdyby nadnášela , budeš se vznášet jako holubička. .
        • No, to se ti tedy omlouvám, když tedy děda byl Francouz, ale stejně si myslím, že tě na tu vejšku nevzali spíš proto, že jsi byl b l b e j. Nebo proto, že jsi říkal, že okupanti jsou Ukrajinci a rusácí se urazili. A Krylem se neoháněj, to není tvoje krevní skupina. Nebo si snad myslíš, že by složil písničku, jak hodný rusáci zabrali ukrajinskej Krym a východní Ukrajinu zlejm Ukrajincum? Třeba - "bratříčku nevzlykej, to nejsou vojáci, vždyť už jsi velikej, to jsou jen rusáci"? Jsi zkrátka v ů l a zajímalo by mne, v kolika letech jsi nesouhlasil se vstupem cizích (Ukrajinských *1* *1* *1* ) vojsk na naše území.
          • no Kryl to, kam se ČR dostala neuznával, nebyl prokapitalistický. a dědu Francouze odpustíte? co Pařížská komuna - je vidět, že jste vážně hlupák
            • No, jednak jsi to špatně pochopila a jednak pařížskou komunu bych mu neodpustil. Je vidět, pusinko, že ti není pomoci. Zůstaneš husičkou s rudym mozkem až do konce života. To je mi tě líto, ledaže je tvoje příjmení semelová. *1*
  • Kde je ta slavná (prý humanitární) organizace Člověk v tísni ? Proč nepošlou Štětinu s náklaďákem do Luhanska ? Sponzorovat a posílat ty kretény hudebníky (skupiny Portless, Nylon Jail a DVA) zahrát revolucionářům na Majdan, to by "humanitářům" šlo. Hlavně že ty skupiny mají blízko k Václavu Havlovi, jak sami říkají. Nevím, jestli už zapomněli na to Havlovo humanitární bombardování Srbska letadly NATO, ale tady bombardují a zabíjejí civilisty ti, kterým jeli do Kyjeva zahrát k tanečku.
    • Organizace ,,Clovek v plisni,, je podvodna organizace , ktera je pouzivana pod zasterkou humanity pro jiny ucel,,, ...
      • pomaly všetky tzv. humanitárne organizácie sú len v názve humanitárne, ale sú orientované na niečo celkom iné alebo sú humanitárne len tam , kde im z toho niečo klapne.Stačilo sa pozerať na dokument o pomoci Afganistanu ako tam sa zachovali tzv. humanitárne organizácie nielen z jednotlivých štátov , ale hlavne z OSN.Budovy sa po 3 rokoch rozpadajú, vodovod a kanalizácia sa nedá použiť a ak áno tak vytopia celú budovu, toto sa týkalo jednej nemocnice v Afganistene a tá humanitárna organizácia čo to všetko zastrešovala bola z Talianska.Z pôvodných 2. miliónov dolárov prišlo do Afganistanu 900 tisíc.Tak ako náš pán prezident Kiska sa vychvaľuje , že komu všetkému on rozdal svoj plat , ale už nepovie koľko mu ide z jeho firiem čo si ponechal, pre neho neplatí zákon o zákaze podnikania ústavných činiteľov.On tvrdí, že so všetkými firmami skončil a pre ne nepracuje, že si nechal len podiely v nich .To nech hovorí tomu , čo seno žerie a nie ľuďom.
  • prý zemřelo hodně mužů neměly zabíjet civilisty pak by možná přežili a neměli tam vůbec co dělat luhansko a doněck jsou státy a byli napadeni tak se brání z m r d ů m z kyjeva
    • zatím podle všech zpráv je Luhansko a Doněck loutkové divadlo řízené putinem. Co jim neporučí, to neudělaj. *2* *2* *2*
      • Pokus si najit vlkovobloguje A POSLECHNI SI V ORIGINALE prime nahravky/jsou tam i nahravky Cechu, kteri tim projeli/ at se tady neblamujes. Ses trapnej: propagandu vydavas za "cistou pravdu". *7*
    • Tito fašističtí šmejdi uřezávali hlavy mužům na východě, a rozstříleli ženy, děti , starce, znásilňovali dívky 82 letý děda zastřelil jednoho z velitelů těchto fašistů , když chtěli tři tito šmejdi znásilnit jeho vnučku, dva zabil a jede utekl, pak museli utéci sami, protože šmejd se vrátil s posilou a podpálil jim alespoň dům. A o tom se mlčí, přitom šlo o vysokého šmejda fašistů banderovců, co jako Ukrajinec bojoval už i v Afgánistánu , pak jako velitel působil ve vysoké funkci na majdanu. Takovýto šmejd. Škoda každé rány, která padne vedle. Dobře, že děda uměl tak dobře střílet.

      Bude pochován jako hradina nebo jako ku.......ík. To by bylo zajímavé, co s tím "hrdinou" fašisté a junta Kyjevská provede.
  • Bývá obvyklé, že když se vojsko vzdává, vyjde s rukama nad hlavou a beze zbraní. Pokud odcházeli z kotle ozbrojeni a pokusili se probít, byla na ně zcela regulérně vedena palba. A to měli ještě tu výhodu, že se nevzdávali do zajetí, ale mohli odejít (opakuji beze zbraní) humanitárním koridorem ke svým.
    • Novorusové nabídli obklíčeným volný odchod z obklíčení, když ponechají zbraně na místě a odejdou koridorem. Kijev to nepřijal a nařídil se probít. Tak se nemohou divit, že se dostali do palby.
      Ty kecy kolem jsou jen propaganda kijevských fašounů.
      • Novorusové vítají každého kolaboranta z Čech. Přihlas se.
        • Vy budete, Burláku, zřejmě z lidí, kterým když se řekne "nesahej na ten drát, je v něm elektrický proud", tak si určitě půjdete sáhnout. Ale to je váš problém.
  • jak to, že koridorem šli se zbraněmi? podle mne měli jít odzbrojeni, tak se propouští ze zajetí - kdo tedy koho podvedl.
  • ukrajinských vojáků je mě líto,není mě líto vrahů z pravého sektoru,amerických,polských žoldáků a jiných zmrdů,modlím se za východoukrajinské hrdiny,bůh jim dej sílu zvítězit nad fašistama
    • pro tebe platí to samý co pro dědu dva příspěvky nad tebou; mrkni na to, než se zase ztrapníš. *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit