Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kocourXL

    Máme demokracii a každý má možnost vyjádřit svůj názor.Nikdy
    by mě nenapadlo jít na mítink někoho s kým nesouhlasím a tam ho
    překřikovat,něco po něm házet,urážet,nebo mu brát mikrofon.Policie by měla v takovém
    případě rázně zakročit,nebo se násilí a nenávist bude stupňovat a dojde na
    občanskou válku.

  • Moc pěkně na téma zasvinil místo na centrumu.cz nějaký Fendrych.Jinak komentátor zoufalec který se chtěl kdysi stát z pozice mluvčího ministerstva rovnou ministrem vnitra. Prý má policie průšvih jako hrom! Hřímá tady tento nájemný hlupák.Kdeže. Kluci v uniformách právem zaklekli fracka z 8.třídy.Fracka který drapnul a odnášel reprobednu.Běžný občan přichycen - reaguje spořádaně jak je v kraji zvykem.Tady fracek se mrskal.Namístě je tedy běžné zakleknutí.Jak se provádí i kriminálníkům v USA.Takže kluci v uniformách děkuje se jste i pedagogové. Příště by fracek odnášel i pokladničku od kostela. A mrskal se!

    • Ty jelito v první řadě si přečti si zákon o policii jak se zachází s mladistvým !

  • Ať si klidně obráží obce v ČR kdo chce a má na to chuť a čas. Je na každém jestli tam půjde nebo ne. Máme demokracii a vystupovat může i pan Babiš. Komu se to nelíbí, ať jde na míting s Adamovou. 

  • K čemu politické tlaky povedou? Že se policajti otočí a budou dělat, že nic nevidí. 

    Když stokilový mladík vulgárně řve a uráží, potom ukradne cizí věc, tak je čas spekulovat nad diagnózou? Proti zlodějům tu policii máme. Pokud někdo na politickém setkání realizuje agresi, měl by dostat po nose. Babiš nebabiš. 

    • vanhorne

      Jestli ten mladik ma metrak, tak ty gorilly co ho tlaci na zed, maji dohromady nejmin tunu.

  • Když na 14 letém klukovi - autistovi - klečí tři policajti - takto je prostě neomluvitelné...

    • mun.go

      Když vidíte hřmotného pořízka, který odnáší reprobednu (jak byla velká ? - obvykle jsou to objemné krámy), tak vás asi nenapadne "aha - autista", ale "pozor - zloděj" ...

      Kromě toho autisté nechodí na veřejná shromáždění - neodpovídá to jejich vzorci chování. Byl tam údajně s matkou ... (proč na syna nedávala pozor?) a nevzali ji na služebnu - celé je to nějaké divné.

      • Zakleknout na dítě je prasárna...

        Matku nechtěli vzít s sebou na služebnu...

        • mun.go

          Uvidíme, co z policie vypadne.

  • Vondrášek se dočká toho co čeká a zároveň to bude to, co je od něho očekáváno, jinak by byl propuštěn. Vždyť jej dosadil současný ministr vnitra. Takového jistě loajálního. Zaklekávání je mezi civilisty velmi nepopulární; spíše by skousli přetáhnutí pendrekem, ale skoro v každém státě se u policie trénuje i zaklekávání. Také řešení politických problémů na 6. prioritě - příjezdem tanků, je velmi nepopulární. Tanky jsou ocelové a vysoké, že ? Ale   dá se to za pomoci hlavy zvládnout.

  • Co má co dělat policie u nějakýho řadového poslance? Kdyby to byl slušný člověk nepotřebuje žádné bodyguardy a ohánět se policii!Urážet lidi ,že jsou nacisti a fašisti tak přesně takhle se chovali komouši před rokem 89! Za tohle by potřeboval přes držku udavač Bureš! Ona demokracie má taky nějaké mantinely. A pořádkovým policistům bych sebral výsluhu ty si jí vůbec nezaslouží. Naposled se předvedli když tady byl ten čínskej zmetek.

    • vanhorne

      No jo, kdyby.

    • Jakákoliv oznámená a povolená akce má být monitorovaná a
      zabezpečená policií.Ať už se jedná o gaye,rómy,politiky nebo jiná
      uskupení.Pokud tomu tak na příště nebude asi bude vznikat násilí a poteče krev.

    • Pokud se najdou primitivové, kteří neznají jiný argument, než dát někomu přes držku, tak jsou tam takové zákroky na místě. 

      A co byste komu bral nebo nebral nikoho nezajímá (a to je dobře). 

  • Může nás těšit, že Babiš, náš budoucí prezident ČR, je čistý jako lilie. O problému či "problému " se dozvěděl až posléze. ..

    Policie je paušálně přítomna na předvolebních shromážděních a jiných srazech občanů, a to v civilním oděvu, jsou pracovníci kriminální policie, ozbrojeni a s vysílačkami. Policie to má přítomnost v popisu práce. Je tam zejména kvůli zamezení excesů, jak je zde například popisován případ agresivního občana, který snad chtěl odnést reprobednu a neuposlechl několika policejních výzev. V zákoně o Polici ČR má policie stanoven úkol o zajišťování pořádku. Pro mnohé jistě nové a nepochopitelné.

    Před řadou let jsem se dozvěděl o vystoupené V. Klause na pláňce u metra Lužiny.  Křiklouny ihned odváděla ochranka ve službách pro V. Klause. On sám jistě nic nenařizoval. Ochranku mu zajistil spolupracovník.

    Sám jsem byl  na vystoupení politiků, mj. i M. Zemana v Praze Albertově. Nějaké červené stuhy tam rozdávala Češka, zaměstnankyně amerického velvyslanectví, možná už tehdy bývalá zaměstnankyně. Tehdy to podrobně popisovaly hromadné sdělovací prostředky. Lidé byli klidní a poslouchali, co který politik říká, někdy zatleskali. Když zvedla stuhu, vejrové (mnozí s červenou stuhou) věděli, že mají řvát, aniž by slyšeli, co se říká do mikrofonu. Někteří na Zemana házeli vajíčka a někdo proto chránil Zemana deštníkem. Řada účastníků tam byla jen z jednoho důvodu: Čekali, až začne hovořit M. Zeman a v té vteřině začali řvát. Vejr vedle mně, dosud tichý, také, tak jsem mu řekl, ať jde řvát jinam, že vystupujícího neslyším. Také demokrat mi řekl, že já sám mohu odejít. Když shromáždění skončilo, zmíněný můj soused kolegovi řekl s uspokojením: Tak jsme mu to znemožnili... Shromažďovací právo v praxi. Tehdy jsem se rozhodl, že na shromáždění nebudu chodit.

    Čili podle mě, křiklouny je třeba ihned odvádět. Nejlépe k výslechu a zaevidování. Nějaká právnička magistra by měla na základě výslechu vejrům takéspoluobčanům rozdávat třeba tříroční zákazy účastnit se na podobných srazech; nerespektování zásad obecné slušnosti, zamezování svobodného přístupu k informacím (nebylo slyšet). Pokud by se pak podobné prokazatelně (video) bezohledné jednání opakovalo, jsou i další tresty. Pokuty, podmínečné tresty.  Bezohlední vejrové, často jistě psychopaté, by dopředu věděli co je čeká a nekřičeli by. Policistů v civilu by měly být na shromážděních desítky. V ČR máme demokracii, ale chybějí demokraté.

  • Diwa

    Nechci někoho hájit, ale docela by mne zajímalo, co by se asi dělo, kdyby policie nezasáhla ! To by bylo keců že polie nekoná ! No a že to je mladý cucák ? Dle mého názoru je to úplně jedno, ona kriminalita už u někoho začíná už i v menším věku a tihle "těti" umí i zabíjet ! Zkrátka, pokud mladík vymýšlel kraviny, musel si být jistý, že přijde odplata a zákrok ze strany zákona. Policie je od toho, aby konala........nebo se ho měla slušně zeptat, poklonit se mu a požádat ho ?

    • vanhorne

      Ti drbani, kteri vypadaji jako by prave vylezli z krovi, a tlaci toho kluka ke zdi to jsou opravdovi policaji? Vypadaji spise na zahranicni turisty z nejake exoticke zeme. 

      • Oni tak vypadají schválně, aby zapadli.

  • TheGGG

    a kavárenská bruserem placená tlupa provokatérů která napadá babišovy/zemanovy voliče, často i důchodce je v pořádku? Ti jsou nedotknutelní?

    • mun.go

      Zabij Babiše - "píseň" rappera Pragoholika - můžete sledovat na YouTube, Spotify a AppleMusic.

      Poznámka ke klipu říká: Jedná se o pouhou recesi v podobě hudební parodie na českého premiéra. Rozhodně nikoho nenabádáme k násilí či vraždě a od jakýchkoli násilných činů ve společnosti se důrazně distancujeme. Jedná se pouze o komedii určenou k pobavení fanoušků rapu. Užijte si hudbu i video.

      Ve skutečnosti jde o sprosťárnu první kategorie, která splňuje všechny předpoklady trestného činu narušujícího soužití lidí (§353 Trestního zákoníku: Nebezpečné vyhrožování - (1) Kdo jinému vyhrožuje usmrcením, těžkou újmou na zdraví nebo jinou těžkou újmou takovým způsobem, že to může vzbudit důvodnou obavu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti).

      • TheGGG

        kdyby ten naprosto stejný text směřoval proti někomu z pětikolky, už má doma policii a na krku vězení.... ty chrání bruselská mafie, ovšem na babiše, zemana a jejich podporovatele se v této banánové vazalské kolonii může útočit dle libosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit