Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan prezident bude dělat co uzná za vhodné a co je podle něho dobré pro náš stát.V tom mu nikdo nezabrání ani všichni pitomci na tomto foru,včetně pánů novinářů. To vás všechny sere, dohání k nepříčetnosti a k naší radosti co mu fandíme.
  • další článek propagandistů z TOP 09!

    V čem se Zemanovo jednání liší od chování USA/EU? V ničem! Ti Tibet podporují
    pouze na puse zatímco se rvou o Čínské zakázky a berou si od ní půjčky!
    Lidská práva se porušují v každém státě! Vláda USA špehuje vlastní občany což
    je v rozporu s její vlastní ústavou.

    Čína je velmoc a není možné ji Tibet sebrat bez rozpoutání 3. světové války.
    Jinak váš kníže Karel von Chrápal byl ministrem zahraničí. Proč nepřerušil styky s Čínou ve jménu Tibetu? Protože by nás t poškodilo hospodářsky! Nyní když ministrem není tak dělá jen laciná silácká gesta.
    • Soňo Křenková Ty jsi na tom stejně!
    • Další blábol propagandistů ze zločinecké organizace KSČ!
  • Prezidentu Zemanovi jde o blaho této země a lidu.Na rozdíl od prezidenta Klauze a Nečasový vlády to chopil správným směrem.Hold jední rozkrádali kde se dalo,druzí musí jejich zatím nepotrestané trestné činy napravovat.Nezajímá mě nějaký Tibet,ale ať naše země vzkvétá,klesá nezaměstnanost,důchodcí mají na živobytí a vzrostou platy.Toto je krédo této země a jejího lidu.Kníže pan ušišlaný kydá jen špínu kolem sebe a nesnese neustále svoji porážku v prezidentské volbě.Aˇuž jde konečně někam do ústraní a obhospodařuje své majetky ve Švycarsku a Rakousku a nešpiní tuto zemi.
    • Gejzo a ty bys měl zase zalézt pod most v Ostravě. *12*
  • Rusnok a Zeman mají pravdu. Chudí lidé, co nemají pomalu co do huby vám demagogům-pravičákům na lidsdká práva z vysoka se*ou. Tu vaši pseudodemokracii a lidská práva jen pro vyvolené si strčte do pr*ele.
  • Tady se to přátelé asi nevyřeší.

    Faktem je, že zásadovosti se nelze najíst a na druhé straně straně by člověk za žvanec neměl prodat mámu... *5*

    Takže - co říkáte počasí? *3*
    • jaké zásadovosti? co jsme řekli k bití demonstrantů při akci Occupy Wall street? co k vražzdám ze cti u našich věrných přátel? ŠA, Pákistán..)
  • hon na Zemana spustili milovníci Havla, kterí překousnou snadno kdo jemu financoval knihovnu, že lhal každé slovo o tom, že majetek nechce, že nechce zničit zemědělství..... který miloval humanitární bombardování cizích území a který jásal nad americkou armádou a jejím přínosem demokracii přesně v ten okamžik, kdy jí podporované režinmy v bezprostředním i vzdáleném sousedství zabíjely a mučily jen se prášilo.

    Já nejsem ze Zemana rozhodně bez sebe, také lhal a lže, je to osel s podivným vztahem k ženám i k muslimům, ale rozhodně je jeho prezidentování výrazným krokem kupředu proti Havlovi I Klaus byl lepší, nazýval věci pravými jmény.

    Jak nekdo z ČR, která je v hodnocení rovnoprávnosti žen někde na konci žebříčku, pro Cikány sice ustanoví milion pomocných organizací - pašalíků pro kamarády, ale ve skutečnosti se nepostará o školní docházku romských dětí a nezajistí jim dlouhodobé prázdnonové pobyty tam, kde by okusily jiný životní styl a o totéž se nepostará ani u jiných dětí z divných rodin, neumožní ani řádný oběd všem školákům a ještě se nestydí žebrat o příspěvek na pro ně, zatímco na mnohé nesmysly má peněz dost, stát, kde jen jedny názory jsou ty pravé a hláísané - co ten může dodat někde jinde k lidským právům?: měl by se činit doma, je co napravovat. Také přítelům má co vytknout, taková Saúdská Arábie - tam snad lidská práva a to nikoli několika disidentů, ale více než poloviny populace nejsou pošlapávána? a zahraničních pracovníků?
  • Na ten falešný prdoláskovský "humanizmus" Evropa dojíždí a dojede. Takové pokrytectví v rámci politické korektnosti, které tzv. "dobroserové" povýšili na smysl existence, zatím co velkoryse přehlížejí americké svinstvo "exportu demokracie", které přináší jenom chaos a smrt, je cesta do pekel. Nelze nikomu nic vnucovat, ani "lidská práva", poněvadž je všechno relativní. Globální smír v "rámci možností" může fungovat jenom na základě vzájemného respektu. Pokud je v zemi diktátor a země ekonomicky funguje, tj. normální člověk tam má podmínky pro důstojný život v míru, pak nikdo nemá morální právo tuto zemi rozvracet, natož pod záminkou vyhovět brečící menšině, která není "spokojená" s tím kdo jí vládne. Pokud je nespokojená většina, pak je to vnitřní záležitost lidí daného státu.
    Já vám řeknu jedno. Ačkoliv se užiteční idioti prdolásky ohánějí nevím jakými humanitárními a lidskoprávními argumenty, stejně jsou jenom loutky ve hře, která stojí na úplně jiných principech a cílech.
    Zeman je jaký je, ale je to pragmatik a prognostik i když určitě ne geniální. Ale dobře ví, kam svět spěje. Čína přebírá žezlo nejsilnější ekonomiky světa a roste její vliv i díky jiné věci. Spolu s Ruskem se totiž na rozdíl od Washingtonu nesnaží země "předělávat", ale respektují podmínky, které tam panují. Proto se na východ začíná obracet Afrika i Blízký východ.
    Svět se obrací. Demokracie západního typu se ukazuje jako nefunkční, absolutně není schopna řešit ani problémy, které sama vytváří. Jakým právem tedy "známkuje" ostatní?
  • Už si tady připdám jak na Seznamu samý ůtok na našeho prezidenta, ale proč ? Že to dělá dobře tak mu trubci naloží. *8*
    • Víš proč, protože většina lidí ho má plný zuby. a to i ti troubové, co ho volili. Za buřty a polivku.
      • já myslím, že většina lidí má plné zuby podobných exotů jako je jiřik
        • Pusinko, komouši nejsou lidi. Je to lidský odpad na okraji společnosti. Buď objektivní a konečně se s tím smiř. Je to tak a jinak to nebude. *1*
    • je to prezident na svém místě.
      • Na Tvém místě? Všímej si světa a nežer furt
  • Jsem rád,že máme samorosta s vlastním názorem a ne papouška a klaněče pochlebníka jako byl ten první ožrala,lhář a slibotechna,ten druhý by byl dobrý,kdyby nebyl tak sebestředný.Doufám,že ten následující pošle celou EU do zadel a vč.USA a přivine se k velmoci na východě nebo k Rakousku či Německu,kde jsou staleté vazby,kdy to prdítko ještě něco znamenalo.
    • prosím ,ale pozor na Němce ,aby se cikání u nás nemuseli povznášet
    • Na Východě jsou dvě středověké velmoci, vlastnící obrovské armády a jaderné zbraně - Čína a Rusácko a obě touží po otrocích, území a bohatství. Chybí jim jediná věc, hlupák, který jim zadarmo otevře brány do Evropy. Jsou chytří a vědí, že za války se přece jen hodně užitečných věcí zničí a navíc by se do toho mohly vložit USA *1* *11*
      • my na tzv. Západě ale máme hlupáků dost, proto je tady snaha vybudit protiruskou náladu
  • I Klema se jezdil ucit do Moskvy. Co se tam naucil to vsichni vime.Bohuzel kapitalista je Vam schopen prodat i provaz a vi, ze jej na nem obesite.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit