Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm, Bellingcat. To je Sorosem sponzorovaná propagandistická organizace, mnohokrát zkompromitovaná, nachytaná na lži při zprávách z Ukrajiny, Sýrie, Iráku atd. Bellingcat ale pochází  ze západu, tak to našemu mainstreamu jeho prolhanost nevadí. Jinak ta komedie s ruskými agenty ve Vrběticích zřejmě bude dohrána až do konce než ta bublina splaskne a na tom konci čeká ČR akorát velká ostuda ve světě. Pro svět se staneme nevěrohodnými podrazáky, kteří bez skrupulí lžou aby posloužili zaoceánskému protektorovi ve jménu jeho geopolitických zájmů, nedbaje na zájmy vlastní a velké ekonomické škody toho plynoucí. Už teď jsme světu pro smích. 

  • Je zajímavé, že když USA provedly zmanipulované prezidentské volby, "je prý vše v pořádku". Ovšem o jakýchkoli volbách kdekoli jinde na světě USA tvrdí, "že prý jsou zmanipulované". 

    Když 17 dubna ruská kontrarozvědka zadržela dva agenty CIA plánující vraždu prezidenta Lukašenka a puč v Bělorusku o tom nikde ani slovo. Ale když se vypustil krycí hoax odvádějící pozornost o údajných ruských agentech ve Vrběticích, máme tohle Fake news na stole denně.

    Ono se to táhne tyhle lži už od pádu antigravitačních disků v Roswellu, kde plukovník Marcel nejdříve přiznal věci, jak jsou, ale pak pod nátlakem ustoupil a začala se šířit fáma o "meteorologickém balónu". Pak si Deep state zavraždil svého prezidenta Kennedyho, a vrší se lži jedna na druhou. Rudé právo bylo proti tomu deníkem pravdomluvnosti.


    MOŽNÁ KDYBY SVĚT ZAČAL AMERICE OPLÁCET STEJNOU MINCÍ. NEUZNAL JEJÍ PREZIDENTSKÉ VOLBY, VYHLÁSIL BY SANKCE,  VYSLAL BY AGENTY S CÍLEM ZAVRAŽDIT PREZIDENTA A PROVÉST DEMOKRATIZAČNÍ PŘEVRAT V USA A OBVINIT USA NAPŘÍKLAD Z KATYŇSKÉHO MASAKRU NEBO ZNIČENÍ LETADLA NAD LOCKERBIE. KDYŽ NESMYSLY A LŽI TAK AŤ TO STOJÍ ZATO. PROSTĚ VRACET STEJNOU MINCÍ.

    Ale toho asi většina podřízených světových kolonií není schopna. Muselo by dojít ve světě k nějakému povstání proti US totalitě podobně jako ve Slovenském Štátě proběhlo SNP proti Třetí Říši.....

    • I když to dnes v USA stojí také za starou bačkoru, tak pořád se tam ještě opoziční politici nestřílejí pár metrů od presidentského paláce, druzí se neotravují novičokem a následně nezavírají do gulagu.

      Takže kdyby jste se chtěl na ten svět podívat trochu realisticky, musel byste začít dělat pořádek přece jen z trochu jiné strany... 

      • goyim

        Jó, to v USA se jen střílí prezidenti a likvidují levicoví aktivisti jako M.L. King nebo F. Hampton. Jen kolem Clintonů jsou desítky mrtvol.

      • ÁÁÁ novičok......já zapomněl.....další mýtus z říše bajek Tisíce a jedné noci......jsem rád, že jste mi to připomněl...to víte, kdo si má všechny ty fiktivní blbosti pamatovat....? A v USA se teda už nestřílí.....😉 no já sice pozoruju něco trochu jiného....mimochodem kdy zavřou Guantanámo, když jsme u těch bájných gulagů?

        • Pane kolego, máte v tom krapet guláš. Vysvětlím vám jednu věc, aby toho nebylo moc najednou: 

          Tak tedy v Guantanamu (jestli to ještě nezavřeli nevím, nebudu to teď zjiš´tovat), tedy do Guantanama se zavírali teroristé, tedy většinou několikanásobní vrazi z různých, převážně muslimských národů.

          Do gulagů se odjakživa zavírají převážně vzdělaní, čestní a nevinní Rusové, kteří se znelíbili vládcům. A´t už za cara, sovětů, nebo teď za báťušky Putina. Přičemž ten carský režim byl k politickým odpůrcům nejmilosrdnější.😎

          No, a jestli si myslíte, že ruská mafie nestřílí, tak to je opravdu pohádka.   🙂

          • goyim

            Do Guantanáma se nezavírali většinou teroristé, protože US platilo za informace a podle toho se pak taky zavíralo. Lidi udávali za prachy a pak tam končili třeba nepohodlní pro Afgánský warlordy, se kterými US spolupracovalo. Skončil tam i novinář Al-Jazeery. Dokonce museli US vojáci přehlížet dětskou prostituci, kterou tam provozovali, bylo jim vyhrožováno ze zhora, že o tom musí mlčet. Je vidět, že propagandou máš nakrmeno. Asi si nějak nepostřehl nedávno vydané Afgánské Listy, které odhalují obří lži kolem této války. A možná si to nepostřehl proto, že tě o tom mainstream média neinformovala. Holt dělají svojí práci dobře...

            • Každé vězení je místem, kde se dějí různé (a někdy hrůzné) věci. I u nás se do vězení pašují drogy, znásilňuje se, kšeftuje s dozorci a další nemravnosti. Občas dokonce někdo musel spáchat sebevraždu. Jistě se to děje i v Rusku, nebo Americe. 

              Tyto výjimky ale nepopírají to, co jsem výše napsal. Dokonce je skoro jisté, že i v Ruských gulazích se občas vyjímečně ocitnou i skuteční provinilci. 😉

              • goyim

                Reakce na příspěvek:

                Moment. U nás a běžně ve světě se ve vězení mučí lidi, na základě programu schváleného prezidentem a taj. službou? Ve vězení, které ani není v té konkrétní zemi? Ale no tak, přestaň tady blábolit.

                • Reakce na příspěvek:

                  "...mučí lidi, na základě programu schváleného prezidentem a taj. službou"

                  Kde jsi sebral v mém příspěvku PROGRAM SCHVÁLENÝ PRESIDENTEM A TAJNOU SLUŽBOU?

                  Se mi zdá  že nejen blábolíš, ale i manipuluješ a kecáš... 😛😂

          • Děkuji pane kolego za "vysvětlení". 😉Konečně přišla nějaká "chytrá popelka" a rozdělila hrách do misky a čočku do ošatky. Takže už z toho není "guláš". Je z toho hrachová kaše a čočková polévka. To jsem opravdu rád.  Pokud je mi známo, na Guantanámo se pod záminkou "terorismu" zavírali jak ti vaši proklamovaní teroristé, tak i nevinní lidé bez možnosti soudu, odvolání a obhajoby. Když si dáte práci, jistě se o tom něco dovíte. Na veřejnost pár takových dlouhodobých případů proniklo. Pod záminkou boje proti terorismu byly po jedenáctém září výrazně okleštěny práva a svobody řadových nevinných Američanů. Takzvaný Patriot Act. Tenhle trik se používal po světě i dříve a používá se dodnes například ohledně proklamované pandemie covidu. Další věc. Za SSSR samozřejmě gulagy byly, nevím, zda existují ještě dnes. Možná se upínáte k minulosti, jako jistý "Občan" který svým myšlením uvíznul ve středověku a nechápe, že je 21 století a SSSR zmizel. Jinak ty gulagy neboli koncentrační tábory jen pro zajímavost, vynalezli Britové, když přinášeli "zaostalým" Bůrům výdobytky civilizace a na oplátku si od nich bez jejich svolení odnášeli zlato. Říká se tomu loupež, jestli víte co to je. No a od Britů je převzali Sověti, Nacisté, Američané a ti měli prý dokonce jeden svůj tábor v Polsku. No Poláci mají v těch koncentrácích tradici....Co se týká ruské mafie, samozřejmě že střílí. Vás to překvapuje? Mafie po celém světě střílí, i u nás v USA, v Itálii dokonce o tom natočili seriál "Chobotnice" možná jste o něm slyšel.....   

            • Klobouk dolů před vašimi znalostmi! (co se týká špatností v USA)

              Když budete stejně dobrý i v případě ruských špatností, stanete se vyhledávaným expertem!

              • Reakce na příspěvek:

                Mohu vás uklidnit.....😉 znalosti o špatnostech mám o obou světových stranách oceánu. Pouze na rozdíl od někoho nejsem jednostranně zaměřen.....

                • Reakce na příspěvek:

                  Jen, jestli na rozdíl od "někoho" moc nefandíte....😉

  • Fuj, to jsem se lekl. Já myslel, že přes USA.

    • No a jela student Agency

  • Hezké ale nějak to začíná drhnout ,po prohlášení Bulhara, že to jeho nebylo a nic mu nechybí. Tady někdo něco rozjel ale zapomněl domysle konec :D :D  A jak to tak vypadá Rusové to nejsou :D

    • A názor kolegy  diskuse: Bulhar asi lže, protože Rusko dnes žalovalo ČR u EU za skladování zakázané munice a porušení mezinárodních dohod. Teď to začíná smrdět mezinárodním vyšetřováním, protože ty zbraně skončily na Ukrajině i v Sýrii a IS. Tudíž se z toho Bulhar snaží  dostat ven. No a protože tam žádné zbraně tedy nebyly, Koudelka bude muset najít nějaké jiné zbraně. Kde je najde, to neví ani on sám. Prostě komedie všech komedií a důkazy žádné.

      Na tom taky něco bude.....

      • "No a protože tam žádné zbraně tedy nebyly, Koudelka bude muset najít nějaké jiné zbraně. "

        Takže, když tam zbraně nebyly, tak co ve Vrběticích vybouchlo?

        Že by  zapařený seno? 😎😂


  • Bellingcat

    ČT by měla divákům vysvětlit o koho se jedná. Kde maji ambasádu, kolik špionů mají v ČR a koho zájmy zastupují. Vypadá to, že mají více informací než agent CIA Koudelka sám. Já tu zprávu o Bellingcat slyšel na ČT. Tak vážení - jejich důkazy jsou následující:

    1. Oba ruští přátelé přiletěli do Portugalska, tam pobyli pár dní a pak přiletěli do Prahy . Tam se ubytovali a následující den cestovali do Ostravy, kde se také ubytovali. Nic jiného neví.

    2. Večer se jeden z Rusů  vykecával dlouho na mobilu. Oni ale neví s kým a o čem. Pak o nich zase nic neví.

    3. Následující den si údajně jeden Rus půjčil ve Vídni auto. Další stopy o něm nemají. Opět nic neví.

    4. Jiní 2 údajní rusové přiletěli do Maďarska a přivezli odpalovací zařízení. Dál také Bellingcat na internetu nic nenašel. Neřekli, že se tito Rusové sešli, takže to také neví.

    Tak tohle je výzvědná zpravodajská služba Bellingcat. Sami si asi všichni uděláme představu o jakou kvalitu se jedná. Pokud by ČT chtěla, tak jim taky něco podobného vytvořím za 20 minut od stolu, kromě zdlouhavého studování příletů a odletů lidí z různých letišť světa. Nejvíce by mi asi dalo zabrat probrat pasažéry odlétající a přilétající do USA.

    • goyim

      A největší ubohostí této kauzy a krásným důkazem totálního dna našich tzv. novinářů je fakt, že se nikdo nezabývá tím, kdo je Bellingcat, jejich minulostí, objektivitou, komu slouží. A tihle kašpárci budou na někoho ukazovat prstem, že šíří dezinformace a brečet, že médiím se nevěří (a může za to někdo jiný, než oni sami).

  • Nejnovější zpráva z ČT. Ve zprávách dnes citovali bulharského obchodníka se smrtí, který řekl, že ve Vrběticích v době výbuchu žádné zbraně neměl a tudíž mu nic nechybí. A šaškárna může pokračovat dál. Komedie úžasná!!!!!!!!!!!!! Tak co teda rusáci vyhodili do luftu????? Koudelka má určitě hlavu tak zamotanou, že mu ji už nikdo nerozmotá.

  • Bože, Bože - starosti naší vlády a zde přítomných diskutujících bych chtěl fakt mít...

    • No jen abychom ty starosti neměli o moc větší , že ?

    • Je to zde diskutujících soukromá věc a pana Janáka zbytečná starost. 😉

      • Tak, tak...

  • goyim

    Ví vůbec ten hloupoučkej Bellingcat, co krmí naši BIS a demoblok dezinformacema, že ty sklady hořely a výbuchy nastaly až po 1-2 hodinách, co to tam hasiči uzavřeli? Haha... tohle jim nějak nevychází, kašparům.

  • USA jsou opravdu super zpravodajci, v Guantanamu měl i" jen " některé civilní teroristy, které po zdlouvavém věznění propustili, ukázalo se, že jsou nevinní.

    jedna z konspirativních. Ještě by tak chybělo aby CIA s naším krytím prodávala zbraně ukrajincům.

  • prosím vás , dejte si 1+1 dohromady a dostanete se k pointě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit