Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tu mame dalsi neziskovku z nasich penez ve ktere se par zmanipulovanych nebo bezcharakternich studentu snazi prekroutit realitu. Tento system je zvraceny, nebot vetsinu lidi nuti prispivat na neco, co je akorat opruzuje a je jim odporne. Podekujte tem politikum, co jsou ted u koryta. Volte Okamuru, ten by takovym parazitum rychle zatl tipec.
  • Chybí tam základní informace! A to, že azylové řízení (za vydatné podpory "aktivistek" z nevládních organizací) trvá pro Ukrajince (i jiné) dostatečně dlouho na to, aby si dotyčný jedinec zarobil finance na svůj další život. Zdravotní pojištění za něj platí český stát, dostává i kapesné od MV ČR. 1. zamítačka je sice do týdne, čtrnácti dnů, pak přijde odvolání - sepsané aktivisty, podobnými těm, co sepsali zde vychvalovaný škvár - to se řeší v řádu měsíců (takdy je cizinec stále žadatelem o azyl, se všemi právy z tohoto titulu mu náležícími), po (logickém) druhém zamítnutí žádosti o azyl následuje odvolání k Nejvyššímu správnímu soudu - to se řeší v řádu let (tady je dotyčný v tzv. "pobytu na strpění", kdy si zdravotní pojištění má sice platit sám, ale ... Vždycky se najde kolega v některém z předchozích režimů pobytu, který mu půjčí kartičku žadatele o azyl, takže nula od nuly pojde. Zářným příkladem těmto šmejdům by mohla být jedna (mno...) Vietnamka, která takto otěhotněla osmkrát do roka).
  • Někde jsem četl, že u nově narozeného dítěte se musí vyvinout sací reflex. Ani nevím, proč mne napadl Kalousek. Asi proto, že mi jeho chování sací reflex připomíná. Jakmile se k něčemu dostane, saje a saje. Tu z našich daní, tam ze státního rozpočtu, onde z lahve jinde i krev spoluobčanům. Není to u něj náhodou nemoc? Přeci není možné, aby někteří jedinci měli tento reflex až tak silný, že kvůli němu ztrácejí soudnost a neustále se derou ke každému dudlíku z kterého mohou neustále sát, nebo nasávat.
  • Lepší by bylo, aby si jej ponechali. My, jej budeme živit a léčit, ale nikdy z něj nic nebudeme mít. A všichni víme, že naše vězení se dává za odměnu, vězni se mají lépe než někteří pracující o důchodcích ani nemluvím.
  • Mapa neodráží skutečnost. Nejvíce běženců pochází z Pákistánu, Iráku a Afghanistánu a nejedná se o uprchlíky. Ze Sýrie a zemí, kde působí IS jich je minimum. Většina z nich je bez dokladů, pouze se zaregistrovali a dostali potvrzení o příjmení a jménu, datu narození a státní příslušnosti, tyto údaje si vymysleli. Téměř 30% z celkového počtu jsou děti mladší 15 let a více než 70% muži do 30 let. Pouze 10% tvoří rodiny s dětmi, pochazející z válkou zasažených oblastí a 20% tvoří skuteční uprchlíci.
  • Vím o migrantech hodně, je to banda černých chyrurgů co trénují operace na ulici, hodně gynekologů, právníků odborníků na právo Šaria, fyziků co dělají pokusy na ulici s rozjetými kamiony a chemiků odborníků na výbušniny, dále je mezi nimi hodně herců, ty zahrané dojemné příběhy, a kolik zpěváků, že je slyšet ten jejich řev,
  • velmi správně! Není to uprchlík ani imigrant, milí studenti. Je to prostě TO!
  • Krásný, ale smutný rozbor neschopných politiků a úředníků EU. K pláči, koho volby vynesly do nejvyšších pozic…

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zacinat-s-cistym-stolem-nebudou-Merkelova-a-ji-podobni-si-mohou-prat-co-chteji-Analytik-Campbell-ukazuje-co-pry-spusti-Donald-Trump-z-Bileho-domu-472113
  • Chovejme se jako multikulturalisté a dopadneme také tak…

    http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/16399-multikulturni-spolecnost-v-praxi-muslimove-vyhaneji-brity-z-britanie-jdete-pryc-nemate-tu-co-pohledavat-britove-jiz-maji-zakaz-vstupu-do-nekterych-britskych-mest.aspx
  • Zase nenápadná propagace nezaměstnatelných antikulturních parazitů ? Děkuji, nemám zájem, nechte si je třeba v Germanystánu ...
  • jak dostat parazity z gumových člunů zpět do džungle. Ono se to tady nahrnulo jak sarančata. Při vzpomínce jak to pochodovalo Maďarskem a ostatními státy..... jak to drze zabíralo všechny vlaky do Německa ..... se nabízí otázka pro koho platí striktní zákony EU? Tady TO z Afriky má několik identit, pobírá to královské dávky .... Ale zejména TO nikdo neviděl pracovat. Přišlo si to jen pro peníze. Žádnou pomocnou ruku to nepotřebuje. Takže aktuální je: jak TO vylifrovat zpět do džungle?
  • To jsou zase rádoby vědecké kydy.
  • Ty optimisto, to si děláš velký naděje že budeš migrovat. *1* Tohle mohli tvořit, dokud byla migrace v běžném průměru , jako celá léta. Tohle už ale není běžné. Spíše měli zkoumat, jak se tohle etnikum křížilo za posledních 50 generací a co z toho vyplývá. Co z toho asi tak mohlo vzniknout.
  • Třeba ostrov Jan Mayen a Špicberky
  • Typický příklad vymývání mozků - za bolševika se to dobře naučili!
  • jediné co mě zajímá kdy vypadnou
  • Mohl bych se zeptat kam budou migrovat Češi z EU když budou vytlačeni těmito beduiny. Kteří nerespektují nic a nakonec vytlačují jiné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit