VŠE se distancovala od Ševčíkova vystupování na sobotní demonstraci
-
Tatínkové kdysi vykřikovali - nejsme jako oni. Nebo už jsme?
-
Jak říká pan Bělohradský, akademické svobody platily naposledy v době Jana Husa.
Dneska jsou to, jak vidno, poslušné fabriky na prefabrikované a bezproblémové agitátory agresivního liberálního neomarxismu.
Vedoucí úloha strany (tentokrát ODS) se musí respektovat.
-
Sejde se prověrková komise a pokud pan Ševčík neprovede zásadní kritiku svého jednání a neodsoudí ostatní pomýlené, bude po právu vyloučen z řad věrných studentů a pedagogů VŠE. Vysoké školy si rozvracet nedáme!!
To by tak hrálo, aby si každý myslel jak chce!! -
Kdysi daleko agresívněji demonstrovala Kateřina Jacques a nevím že by se o ní tolik diskutovalo a psalo.
-
Děkan Ševčík komentoval sobotní incident přímo z místa před Národním
muzeem – byl šokován, co vše se tam před jeho zraky odehrálo.„Jsem zhrozen, protože tohle je horší než Palachův týden v roce 1989.
Jsem prostě překvapen z toho, jak se můžou takhle chovat k českým
občanům a ještě vyhlašovat, že je to nezákonná akce, když ti lidé přišli
normálně na veřejné prostranství, rozcházeli se z nějaké demonstrace, a
oni takhle proti nim zasahovali. Byl jsem svědkem brutálního zásahu
proti jednomu člověku, kterému rozbili pusu, hlavu rozbili, pak tam
zaklekli na několik lidí. Já jsem šokován, že se něco takového může dít
v České republice před Národním muzeem, kde má česká národ své místo,
kde se schází… Tohle je pro mě šok,“ řekl na místě Ševčík do videa,
které zveřejnila Trikolora na svých facebookových stránkách.Následně se objevilo i video, kde se Ševčík dohaduje s těžkooděnci, kteří se ho, i
další lidi, snažili ‚rozehnat“. Okřikoval je, ať do něj nestrkají, když
nemá možnost v tlačenici ustoupit stranou. -
A abyste si nepřipadal se svým názorem tak osamělý, pro jistotu jste si dal sám "palec nahoru", že? 😉
-
Škola vysoká ekonomická není pokud vím, státní a Ševčík učí ekonomiku. Pokud má škola nějaká psaná pravidla, zásady, co se týče činnosti pedagogů, včetně politické angažovanosti pedagogů v době mimopracovní, byl by Ševčík postižitelný. Konkrétně - kde je tedy ta psaná hrana, o které jeho nadřízený s klasickými ideologickými brýlemi a vlhkými sny, mluví ? Až bude vyměněna vláda, Ševčík bude za kladného hrdinu a právě jeho nadřízený bude spíše za hranou. Až padne stávající nahnědlá totalita, Ševčík by se mohl stát i nějakým činovníkem, třeba poradcem nějakého ministra nebo jeho náměstkem. Kdyby byl nadřízený Ševčíka civilizovaný, kdyby měl alespoň tři z pěti pohromadě, měl by být na něho hrdý, nebo by měl alespoň zodpovědně kušovat. Nechodí on sám na demonstrace třeba Miliónu chvilek ?
S nositeli názorů z opačného politického a
intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To už by bylo
smysluplnější vařit zdejšímu politickému jelimanovi kafe z akvarijní vody. -
Ale volit bývalého komouše a agenta Pávka vám to nebránilo, že? 😀
-
Kdysi byla akademická půda zdrojem různých názorů, diskuzí, argumentů.
A nyní se to vrátí k době bolševika, kdy se bude prezentovat jen jeden "správný" názor a jiné názory budou tak nějak po soudružsku, řešeny. Republiku si rozvracet nedáme a nepřátelské živly zlikvidujeme!
-
" ... Nuzota z lidí lotry činí
a vlky z lesů žene hlad...."
-
Ševčík není první, kdo si kvůli špatným rozkazům spletl Národní muzeum s Parlamentem.
Má štěstí, že působí v ČR, v Rusku by skončil na doživotí v lágru.
-
Šmejdotex Kadaň se distancuje od vystupování Franty Houška. Co má nějaká politická škola co mluvit do soukromých aktivit svých zaměstnanců? Nebo že by to byla instituce Spolu?
-
No jo, no jo, Ševčík, to je jasný. Ale Petr Pavel, tam to bylo jinak. On byl tak rafinovaný, že se dal do služeb komunistické armády s cílem rozložit nejen ji, ale celý ten hnusný soc. režim coby dvojitý agent. Naštěstí nemusel riskovat, protože přišla sametová a on teď sklízí ovoce svého úsilí, že? 😇
-
Když to píšeš ty Nováku, co jsi kolem vysoké školy jen prošel na chodníku, zní to zábavně🤣🤣
-
Tak že praktiky komunistu na VŠE jedou dál.A co třeba vyhazov z práce ?
-
Je to osoba která na vysoké škole nemá vůbec co dělat, prostě je to duševně nemocný člověk ,plný zla a osoba ,která si zahrávala s StB.
Podle dokumentů měli v rozvědce se Ševčíkem následující plány. „Adresa (míněn Ševčík) je odborným asistentem na VŠE v Ústavu marxismu-leninismu, kde se specializuje na politickou ekonomii kapitalismu. V září 1988 pojede na tříměsíční stáž do Rakouska na Vídeňskou univerzitu na Institut pro národní hospodářství, ještě předtím bude mít možnost se setkat se zástupci této univerzity na VŠE a při této příležitosti si bude moci vytvořit výchozí podmínky pro budoucí stáž,“ zapsali zpravodajci.
-
a má asi vyhazov.