Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten kdo oslovuje Bidena prezidentem se dopouští podvodu.

    odkaz

  • Luku sundej ty klapky z očí,.Jsi jako kůň co se říti do propasti.😂

  • Proč někdo zastírá  důležitý fakt , že volby byly  hodně "cinknuté" a asi nebude vše ukončeno vyjádřením "volitelů"  jde tu o více než o volby samotné . Systém se tzv. proflákl.  Odkaz- postup ve volbách

  • srednivastar

    CNN 

    Žárovku nevynalezl Edison, ale černoch, tvrdí Biden a volá po rasové rovnoprávnosti

    Téma: Prezidentské volby v USA 2020

    Denisa Korityáková  7. září 2020

    Kandidát na amerického prezidenta mluvil v kostele ve městě Kenosha se zástupcem tamní komunity

    Bidenova cesta do Wisconsinu, která se zaměřila na rasovou nespravedlnost, vzbudila rozruch. Podle kandidáta na amerického prezidenta nevynalezl žárovku běloch Thomas Alva Edison ale černoch. Zkritizoval tak i výuku na školách. Uvedl to při projevu v luteránském kostele ve městě Kenosha.

    • Biden si nepamatuje ani kdy byl naposledy močit.

  • gaheris

    Pepíček Bidloň bude mít nárok na státní pohřeb a vyšetření na šaškárně bude mít též zdarma!

  • Tohle na fotce a prezident? Vždyť je to zombií nad hrobem, loutka zločinecké mafie deep state, která pokud bude ustanovena prezidentem, tak jen na chvíli aby se k moci mohla dostat krvelačná ultrafeministka Kamala Harris. Ženy v politice bývají ještě mnohem horší a zákeřnější mrchy než jejich mužští kolegové. Si stačí vzpomenout na předešlou Trumpovu protikandidátku Clintonovou, která se ani netajila záměrem zaútočit na Rusko atomovými zbraněmi. Tehdy měl svět velké štěstí, že to Clintonová nevyhrála. Mohlo být už dávno po všem. A teď visí nad budoucností světa další hrozba, pokud prezidentský úřad v USA ovládne Kamala z deep state. Zločinecký syndikát se nezastaví před ničím.  

    • Někteří voliči se holt těší na státní pohřeb...

      U nás to nebude jiné...

  • mun.go

    Výsledek bude jasný až po rozhodnutí volitelů. Ti mohou (ale nemusí) respektovat hlasování občanů.

    Všechny americké státy potvrdily výsledky voleb - ale v šesti státech stále ještě probíhá soudní řízení. Opatrní čínští antikomunisté odmítají zveřejnit vítěze prezidentských voleb v USA, dokud nebudou vyřešeny všechny sporné otázky. Mají také na svém webu přehledné mapky.

    • Hloupost že volitelé "nemusí" hlasovat na konventu podle závazku vymyslel tým kolem H.Clinton, aby Hillary nějak uklidnil, když na ni čekal několikatisícový dav jejích fans několik hodin a ona se nebyla schopna uklidnit a stále demolovala hotelový nábytek. Tuto milosrdnou lež ješte pak recyklovala media pro její fans, kteří se s tím nemohli srovnat. Je to blbost, volitelé jsou vybráni vítěznou stranou v daném státě a netřeba pochybovat o jejich loajalitě k dané straně.

      Na druhou stranu zde probíhají procesy (lawsuits) v několika státech, znevěrohodňující volby v těchto státech. Pokud ty procesy validace výsledků voleb v těchto státech nebudou ukončeny, volitelé z těchto států nebudou vpuštěni na konvent volitelů a pak bude poměr hlasů 232-Trump : 227-Biden. Problém je totiž v tom, že se v těchto státech sčítaly korespondenční hlasy, které často neměly bezpečnostní znaky (podpis na bezpečnostní obálce shodný s podpisem na hlasovacím lístku), které ze zákona mít měly. Nejvyšší soud USA sice rozhodl, že korespondenční hlasy mají být počítany oddělene, ale byly zamíchany mezi platné hlasy tak, že už nebylo při přepočtu možné je nijak identifikovat. Proto včera podal stát Texas žalobu na těchto 6 států. Toto je případ, který se ještě za dobu historie USA nestal a proto soudy váhají s vytvořením nového precedentu a je zajímavé, jak celá tato podvodná hra US Democratic Party vlastně skončí. Jakkoliv mi Trump nebyl nikdy sympatický nelíbí se mi představa, že by jaderný kufřík ovládal tento senil, který už nepronese ani jednu souvislou myšlenku a kvůli kterému museli upravit formát TV debaty.

  • Když již tady čtu o komunistickém puči v roce 1948, tak je dobré vědět, že komunisté použili přesně tu strategii na vyvolání situace, kdy parlament nebyl schopen pracovat, tak jako to udělal Adolf Hitler. Takže se poučili u toho, koho nenáviděli.

  • Antoníne Zápotocký myslel jsem havloidů tímto to opravuji dědici „pravdy a lásky“: „pražská kavárna“, „sluníčkáři“, nejnověji pak „lepšolidi“.

  • Chudáček Donaldek. Oni mu tu kačenku chtějí vyrvat z vaničky. Nelidové. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit