Všichni jste ‚sprostí podezřelí‘, vzkazuje vláda zaměstnavatelům
-
Vláda může vzkazovat co chce,rozhodit mě nemůže,chytráci.
-
Všichni jste sprostí a podezdřelí, je vtom zahrnut náš čistý Bureš? Tak vám přece přidáme 1 000Kč a nebudeme se ptát na co. To máme ale hodnou Alenku a Andrejka.
-
"Všichni jste ‚sprostí podezřelí‘, vzkazuje vláda zaměstnavatelům"
.
"Všichni jste vinní", nám vzkázala vláda, která uzákonila poplatek z každého CD, DVD, flešky, disku, kopírky atd.
Kde jste byli tenkrát"ochránci" práv a svobod?
-
Všichni říkají, jak jste sprostí, ale zapomněl jak o něm mluví jeho otroci. Já si pro obveselení rodiny koupím květinky od mojí Moničky, tam je stále otevřeno, protože jsou denně potřeba.
-
Každý multimilionář jen natahuje ruku, státe dej. A to ještě nedávno všichni nadávali na stát jak je okrádá, jak se jim plete do podnikání, jak mají velké daně, že vlastně stát k podnikání nepotřebují. A teď najednou brečí, že nemají ani na suchý chléb a vodu. Nic bych jim nedal, ať se strará každý sám o sebe, vždyť to chtěli. Takoví lidi však budou mít stále málo a stále budou vyřvávat. Malé dotace ušmudlanému živnostníčkovi s IČO, který opravdu žije skromně a z mála, mně nevadí (sám jsem ušmudlaný a malý).
Lidi jsou hloupí a nevidí to, že těmto multimiliardářům tyto dotace zaplatí ze svých daní a budou je platit i jejich děti. Takže, v říjnu volte trojkoalici "Spolu" nebo dvoukoalici Piráty+Stan, kteří, jako dnešní opozice, by stále jen rozdávali bohatým. A vy, námezdní dělníci s malým příjmem ale nepoměrně vyššímy odvody než má kdejaký podnikatel, volte zmiňované koalice a budete na tom stále stejně blbě - neli hůř. Zamyslete se nad sebou při volbách, protože pracovat na 3 směny za 18000,- Kč čistého/měsíc, se nedá v dnešní době do nekonečna.
-
-
Ty pitomce , ty se starej o svoje dve dvacet na najem na preziti. Nehazej tady ciframa o kterejch vis tak akorat jak o balonku na Matejsky . Obwohl , byl jsi nekdy tak daleko vubec . Myslim ti kockovou matejskou ?
-