Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když už to tedy tito všichni pro lidi a svoji zemi takto svým hádáním o kozí bobek.a své koryta..dokonale zmršili a dovrtali, tím jak to dopadlo s výsledkem, že to nakonec "nějak" prošlo, tak pokud má být v tomto ještě vůbec nějaká šance, musí ti co chtějí s tím něco udělat přestat už konečně blbnout i divočit mezi sebou a v zájmu "národní a zemské jednoty" aspoň pro tento případ do toho jít spolu. Jinak to nemá vůbec cenu...Dalším krokem je spravedlivá snaha, aby i ten majetek co církev mít bude byl řádně a jednotně zdaňován se vším všudy naprosto stejně jako u kohokoliv jiného, jak občana tak i subjektu a organizace. V Německu to udělali a ejhle, jak najednou ubylo "věřících"..
  • Jestli pak víte proč ČSSD se brání vrácení církevního majetku. No protože to bude to jediný, co bude moct ještě prodat až se za 2 roky dostanou k vládě. Dnes se zatím prodávat nikdo nemůže, protože jsou na něm plomby. Tak se snaží obstrukcemi vrácení protahovat aby pak ten majetek mohl zmizet u kamarádů oranžových /a ne kamarádů těch druhých modrých/ kterým to bude prodávat za hubičku. Pakliže přejde do rukou církve ztratí možnost s ním nakládat. A jak víme dluhy politických stran jsou veliké a jak zaplatit svým dobrodincům...no přeci prodejem nemovitosti v hodnotě milionu za korunu. A že je KSČM proti vrácení je také naprosto jasné a pochopitelné. Protože souhlasem by přiznala, že ten majetek ukradla, využila a v mnoha případech doslova zdevastovala. Jen si zjistěte jak vypadaly některé kostely v pohraničí a jak se vládnoucí strana starala o kulturní památky "pracujícího lidu".
    • Souhlas.
  • VV, tou vaši politickou prostituci teď už nenapravíte
  • S církví si nezahrávejte. Neodradí vás varování jak všude visí muži na křížích s probitýma rukama a nohama.
  • Jediné rozumné řešení je vymlátit všechny církevní oblbovatele a i všechny politické lumpy,kteří chtějí přes restituce církvím tento národ ještě více zbídačit.Všechen mnou jmenovaný dobytek je třeba odporážet na katovských mučírnách,za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.Hlavní zájem všech lumpů,kteří se na tomto lumpáctví podílejí,je udělat,co nejrychleji,z naší země kolonii Západu,zvanou Česko.A připravovat podmínky aby tuto zem osídlily jiné národnosti.Vlastizrádcům sluší jen co nejkrutější smrt.A naší povinnosti je jím uvedené dopřát.
    • Důchodce dnes bít bejkovcem nebudeme?
  • Všiváci Všehoschopní se zase snaží zviditelnit a hledají pomoc u závistivé zlodějské lůzy, která se řídí heslem "když já nemám tak ať druhý také nemá". Zřejmě si zlodějské bandy dělaly zálusk na církevní majetek a proto stále ten pokřik. Nechápu, jak mohl normální člověk ty Všehoschopné Všivák volit. A John dokazuje stále víc a víc, že je deb.l a dělá jim jenom užitečného idiota. Možná za to ale má prebendy od Bártovy ABL-StB.
  • Je to banda zlodějská i s celou církví a tím pedofilem ve Vatikánu.
  • Když mohli s tím něco udělat, tak byli zalezlí kdovíkde. Teď pitomečkové z VV vylejzaj z nor jako krysy jen aby se zviditelnili. Deratizátora ne ně!
  • Paní Procházková držím Vám všechny palce a pěsti. Naprostý souhlas. Banditi nás předhodili tímto zákonem jako lacinou kořist katolické církve. Další církve by se měly stydět,že dělají ubohý štít zlodějně tisíciletí. Libí se mi, jak příkladně těžíte ze svojí společenské pozice uznávané spisovatelky, hrdé dcery charakterního člověka Jana Procházky. Kde jsou Vaši následníci????? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit