Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Fischer vy budete pořád jen malý čech , jako my všichni malí češi. Takové oblbování s vašim vynálezem si můžete zkoušet ve vašem rodinném kruhu.

    EU na nás jako českou republiku z výšky kašle a vy to víte moc dobře.
    Nedělejte ze sebe troubu a z nás idioty.
    • Do EU jsme vstupovali již rozkradení, holým zadkem a nataženou rukou.
      A pokud hledáme pomocnou ruku, najdeme ji spolehlivě a vždy na konci své paže.
    • EU na nas nekaslalo, ale kdyz nepracovali komisari jak meli, nebyly na jednanich, nevladli jazykem, tak se to asi nejak vyvinulo, ze? Vice mene si za to muze nase predchozi vlady sami a ted tomu dava tahle korunu....tam je vse o jednanich...
    • Mnoho našich spoluobčanů idiotama bohužel opravdu je. Nemá cenu si nic nalhávat Valachu *1* *1* *1*
  • "Tak ať si ti chytráci v Bruselu ty své peníze nechají."
    ...tato útěcha neplatí. Problém je v tom, že Češi už peníze utratili a teď čekají, až je Evropská komise proplatí. Pokud tedy z Bruselu peníze nepošlou, vznikne ve státním rozpočtu ČR mimořádně velká díra. Její velikost se dá dopředu jen odhadnout.
    Příslušné úřady podléhající ministerstvům a krajům uzavřely do konce ledna 2012 smlouvy o čerpání 570 miliard korun. Brusel zatím proplatil 140 miliard. Někdo tedy bude muset zaplatit nejméně 430 miliard! Když to nebude Brusel, pak už zbývá jenom český státní rozpočet, tedy daňový poplatník.
    Zase se nedá tolik divit, že o tomto obřím tunelu úředníci ani politici nechtějí mluvit. Média naprosto mlčí nebo problém bagatelizují. Za to, že zemi vystavili tak velkému riziku, je jistě nikdo nepochválí. Raději mluví o tom, že se jedná o bezvýznamné technické opatření, které se snadno nějak vyřeší?
    • Jaksi pozapomínáte, že co z Brusele příjde, to se tam zase musí dodat. Nebo si myslíte, že nám to dávají na pěkný oči. Akorát že to ODeska měla posichrovaný, aby ty peníze vynaložené v Bruseli a procházející jeho "kontrolou" byly legalizovány do těch správných kont, v domění že se na to nepřijde a že Brusel tak pomůže tunelu. Prasklo to protože takovou odpovědnost si moc bruseláci dovolovat nemohou , už kvůli ostatním státům..... *1*
    • Plný souhlas. Je potěšitelné, že jsou zde lidé, kterým to rozumně pálí. Je to jiná úroveň, než hlupáci, píšící pod nicky: "tečka, not ČSSD, Antiparoubek, či "komunisté jsou zločinci" - cikán Pišta Žiga, píšící o jakýchsi mongolskotaatrských hordách, aniž by si uvědomil, že jediné hordy, které jsou zde natrvalo, jsou oni sami...
      • Cikán Pišta Žiga alias tečka alias Komunisti jsou zločinci je prý kozomrd, CHA CHA CHA, tak to je bomba.
    • Přesně tak. Co nejdříve se osamostatnit a přestat vyplácet ty lehkoživky v EU
      • Dnes jsem se dočetl,že Bělorusko s námi udělalo kšeft za 2mld Kč v papírenství.Skláním se,protože jak se tento stát chová k východu je ubohost.Tam opět může přijít svoboda a demokracie a ne od těch z USA.Klintonová lobuje za Temelín.Já jako odborník jsem pro konsorcium Ruska a Čechů.Jedná se o reaktor WWR 1000 vykonstruovaný v SSSR ne v USA.Jinak další atomová velmoc je Francie.A blbé argumenty hloupých politiků o závislosti na Rusku neberu.To samé já tvrdím o USA.KAŽDÝ STÁT SE STARÁ O BLAHO LIDU akorát tento má 3 měsíce své občany zavřené v zemi EU a ještě jim pomáhá např.cestovním ruchem.Předtím sem cpaly radar.Ještě,že se zvedla vlna odporu.Malý stát musí být flexibilní a ne řitník.Rádi poukazujete na Švýcarsko,Rakousko tak se vážení politici dle toho řiďte ,abychom ten marazmus po r.1989 přežily.
        • Pozor, ten kšeft s Běloruskem neudělal stát, ale zcela soukromá firma, která navíc se na východní trhy orientuje dlouhodobě.
  • Je to parazit a kariérista. Kvůli prachům a funkci se dal ke ksč a po listopadu 89 se z něj přes noc stal demokrat a zastánce západních hodnot. Fakt k popukání.
    Je vidět v plné nahotě jak se lidé měří různejma metrama. Zatímco proti ksčm vedou boj všichni zdejší pseudodemokraté všeho druhu tak ex členové ksč kteří dnes podnikají a působěj na státních pozicích se trapně mlčí a nikomu nevadí,.
    Doufám jen že u lidí konečně zvítězí rozum a Fischer i přes obrovskou finanční a mediální podporu kterou mu zajištují zákulisní mocní hráči se prezidentem nestane.
    Jsi POTKAN Fischere.
    • hm zase nejaky radoby chytrolin...podivejte na dalsi kandidaty a dnesniho prezidenta - byvali clenove ksc
      • Klaus nebyl členem KSČ na rozdíl od např. Dlouhého, který byl členem výboru ZO KSČ!!
        • Klaus nebyl členem jen proto, že ho tam nevzali, ale přihlášku měl podanou, dá se dohledat někde na netu.
          • ale ale, za zenu ma dceru p. Salgovice, jezdil do zahranici studovat v dobach hluboke totality, takze si to dejte do hromady...
            • Umíš číst??
      • Rozdíl je v tom milej zlatej že u potkana Fischera to zdá se nikomu nevadí. Kde jsou demonstrace studentů kterým tolik vadí ksčm? kde jsou novináři? proč nerejou do Fischera?
        Protože mediální magnát kterej dostává od státu tučný zakázky sponzoruje právě Fischera.
        Zatímco Okamura je kreslen jako šašek a terčem neustálejch pomluv a urážek tak Fischer je mazlíčkem médií. Opravdu fraška.
        Právě ex člen ksč je horší než člen ksčm. Protože kariérista bažící jen po penězích se u nás pozná snadno. Po listopadu shodil rudou a navlékl si demokratickou kůži.
  • není a já a mi přátelé mu hlas nedáme již jen za to,co prohlásil,že by komunisty do vlády nepustil.Presidentem musí být nadstranický a ne prohlasit něco takového.Je mrzuté,že v minulosti byl také komunista.
  • Tečka je blb, který neví co mluví. Vadí mu komunisté jak současní tak bývalí. Fischera se zastává a při tom to je taky ex komanč. Je vidět, že má v hlavě nasránoo.
  • Tedy nevím, jaký bude prezidemt, pokud jej zvolí, ale v každém případě je to takový malý český chameleónek, na kterého se přesně vztahují verše Jana Kollára :"Odrodilí synové však své sami matce začasto , bič macechy hříšné, oblizujíce lají"!Ale lidé jej asi zvolí, protože se tato tragikomická postava přesně hodí do našeho současnéhu "Srandistánu"!Ti rozumní budou volit Bobošíkovou, protože to je alespoň pěkná, ale především chytrá ženská.A i když jí to třeba nepůjde, bude se alespoň na co dívat!!
    • Je třeba do toho zapojit Třeboňáka Rasochu a jeho Rasochajungen!A ti mu ukážou komoušovi, bejvalýmu!A o pomoc byl již požádán i senátor Štětina.ale na toho prý není spoleh, protože od té doby co komačové skoro vyhráli volby prý trpí permanentním průjmem!
  • Celý tento zlořád tady zavedl Havel, jemu můžeme poděkovat za všechny lumpárny které se tady dějí.
    • Sidonius
      Plně souhlasím!
  • Fischera bych v zadnem pripade nevolil, doporucuji to vsem ostatnim. Je to pravda, je to takovy ten dalsi vycurany /exbolsevicky/ hajzlik....
  • Ještě k Fišerovi,že to neudělal,když byl předsedou vlády?Velice nedůvěrohodný člověk.Četl jsem o něm stránku v Právu,kde ho mladá šikovná redaktorka dotazy krásně odhalila.Poslal jsem jí mail a poděkoval za objektivní článek a asi jsem jí udělal medviedí službu.Taky demokracie po Česku.Rozhodně ho volit nebudeme pouze za 1000000 Kč,abych nebyl naštvaný a také se dostal k lizu.Zadarmo volím jenom Okamuru a Franze jinak se budu chovat jako kmotříci.
  • Fišer je génius průměrnosti a chameleonství. Nechci bývalého komanče na Hradě!!
    • Mě by nevadil pokud by to byl charakter,ale z jeho vystoupení opravdu není.Vždy chtěl být u koryta a tak se dá třeba i pokřtít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit