Přejít na výpis diskuzí
Vy tragédi, zoufalci a dětičky. Klausovi rozjeli odplatu
28.3.2013 | red
44 příspěvků
-
Ale úplně to samý ale v malém se děje u nás v práci.Řiditel -komouš má mezi zaměstnanci svoje přívržence a přes představenstvo pro ně protlačí cokoliv,jen aby měli dobré korýtko.Běda když se do těch mafiánů někdo vmísí.Normálně mě už chteli i vyhodit z práce když jsem chtěl něco jiného než jim by se hodilo.
Ten samej hnus vidim v politice a je ma z toho na *11* *12* -
-
to je kapitalismus, musí se držet huba a krok, dříve se v práci diskutovalo *3*
-
-
a kde se diskutovalo ty blbe ? Asi jsi za komoušů nežil,hňupe. Tam se držela huba a krok,vole...
-
-
-
A to můžou mluvit vo štěstí, že mají tu imunitu. Jinak by šli sedět pro trestný čin křivého obvinění. *6* *1* *1*
-
"Klausovci" se nemusí navážet do senátorů, kteří podali žalobu. Dalo se to čekat, že ústavní soudci Klause nepotopí. Klausovci by si měli uvědomit, že Klause nemá rádo 90 % obyvatel této země. Klaus by měl nad tím zapřemýšlet a národu se spíše omluvit. Ale od toho ješity lze čekat, že bude zalezlý v tom svém institutu a z něj "plivat jedy" dál. Spíš by to mohl odskákat Nečas.
-
-
Od tebe se nedalo čekat nic. Potvrdil jsi to.
-
-
Že by Zeman začal rozdávat trafiky ?
-
-
Zeman je Klausem politicky jednovaječné dvojče.
-
-
já na bráchu, brácha na mě
-
Proboha, pošlete už tu zločineckou psychopatickou zrůdu do kriminálu, do blázince nebo třeba do p.dele. Ta sv.ně bude škodit i poté až chcípne! A celý ten slavný stavní soud je jen banda šašků v talárech a měli by táhnout s ním. Zase vypadá Česko před světem jako banda pitomců.
-
-
Předpokládám že je řeč o té současné hradní zrůdě - uchylovi, prolhanci, opilci, prostě o trotlovi zemanovi. O té vepřové uslintané, sebestředné, hulvátské vepřové hlavě, která nikdy nebude prezidentem normálních slušných lidí.
-
-
Kdo jej podporil ty H O V A D O?
Ten tvuj Pruzinsky.
Jsi plebs! *12* *12* *12* -
-
Zeman je náš president a hlava státu!!!
-
-
-
Ma 2 pancharty-a jak to u techto necivilzovanych zrud z vychodu byva,tak se rozhodne spatne nemaji...Takze se techto potkanu jen tak nezbavime!!!
-
-
O kom to mluvíš ty kreténská bolševická zrůdo. O bývalém panu prezidentovi, nebo o té prolhané uchylné rudobolševické betii, která teď oslintává hradčany?
-
-
Z M R D E-koho urazis svinskej potkane?Ty zkurvysynu bez mozku-jestli s.Pruzinsky je pan-tak mozna pan agent sovetske rozvedky!
Sketo jedna fetacka!
BASTARDE!
-
-
-
-
poškození dobrého jména? ten kriminálník ho nikdy neměl. a to, že se tím US zabývat nebude bylo jasné hned, sám ÚS porušuje základní zákony a ústavu svou nečinností a podporou zločinců. A vlastizrada byla už jen to jak Klaun pomáhal rozkrást a rozložit republiku. *11* *11* *16* *11* *11*
-
-
Jsi hlupák, ale máš kliku, že si to neuvědomuješ.
-
-
Takže, " korektor", nestíháš ....nemáš šanci....přežít, raději s Klausem zdrhněte, někam daleko , najlépe na jinou sluneční soustavu....protože odplata bude krutá...budete ZNIČENI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tedy všichni škůdci,viry,bakterie,plísně , paraziti a zmetci- z tohoto si jedno vyber a chcípni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Hned po té rudooranžové svini co je na hradě teď.
-
-
-
-
Kubero proboha mlčte.Děsí mě jaké máme hloupé zástupce.Je vám 66 let tak se snažte odejít,bylo vás již dost nach Toplitz.
-
Doufám že jednou bude vše prošetřeno, nebo alespoň poukázáno na to jak v 90 letech rozdali tenhle stát politici svým kamarádům podnikatelům,tak jako zločiny komunismu,budou zločiny 90.let. V popředí mnoha těchto akcí byl Klaus, jeho privatizace. Je to ale jen můj sen,dávno si tito politici udělaly zákony pro sebe a mohou teď v klidu užívat penze a normální lidé musí živořit a přispívat si ze svého platu na stáří, protože tito politici vše zdevastovali.
-
Strčte si troho hnusnýho dědka za klobouk.