Přejít na výpis diskuzí
Vy tragédi, zoufalci a dětičky. Klausovi rozjeli odplatu
28.3.2013 | red
44 příspěvků
-
"....ale i pět milionů by bylo pro Institut Václava Klause dobrých, do začátku by se jim ty peníze určitě hodily,“ míní Jaroslav Kubera." Asi si nakradl málo, takže tomu věřím.
-
Strčte si troho hnusnýho dědka za klobouk.
-
já na bráchu, brácha na mě
-
Kubero proboha mlčte.Děsí mě jaké máme hloupé zástupce.Je vám 66 let tak se snažte odejít,bylo vás již dost nach Toplitz.
-
Ale úplně to samý ale v malém se děje u nás v práci.Řiditel -komouš má mezi zaměstnanci svoje přívržence a přes představenstvo pro ně protlačí cokoliv,jen aby měli dobré korýtko.Běda když se do těch mafiánů někdo vmísí.Normálně mě už chteli i vyhodit z práce když jsem chtěl něco jiného než jim by se hodilo.
Ten samej hnus vidim v politice a je ma z toho na *11* *12* -
-
to je kapitalismus, musí se držet huba a krok, dříve se v práci diskutovalo *3*
-
-
a kde se diskutovalo ty blbe ? Asi jsi za komoušů nežil,hňupe. Tam se držela huba a krok,vole...
-
-
-
Že by Zeman začal rozdávat trafiky ?
-
-
Zeman je Klausem politicky jednovaječné dvojče.
-
-
Ústavní soud svým rozhodnutím pouze řekl, že si s panem Klausem nebude špinit ruce.
Dalo se to čekat. Jinak za koho pana Klause mají lidi se stačí optat na ulici lidí , pardon
té lůzy , jak by řekl pan vševědoucí nadčlověk. -
Nečas jim doporučil odchod? Neměl by ho doporučit hlavně sobě a té své zločinecké vládě.
To by se mu hodilo, kdyby mu nikdo nestál v cestě. Ale jak je vidět, tak ho má dost i jeho slouha Kalousek. Oni se vlastně blíží volby a je třeba se stát neutrálním, aby se po volbách dalo připojit k vítězné straně a třeba ke KSČM viď Míro Kalousku. -
Zeman je můj president a hlava státu!,!!
-
-
Dekuji za informaci-uz sem si rikal:Jakto,zes to cely den nenapsal a neinformoval verejnost.
Napis nam-kdo je tvuj premier.My to zde nevime,tak nas informuj.DIKY *3*
-
-
No ono to jinak ani nemohlo dopadnout. Přeci by ho kamarádi neuznali vinným. Žaloba měla být v Hágu. Náš Ustavní soud není nezávislý