Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máme to stejně. Moje děti jedí teda i čerstvé ovoce, ale po tom sušeném se mohou utlouct. Vůbec jsme netušila, že jim to tak bude chutnat. Sušičku na ovoce jsem si pořídila proto, protože já sama miluju sušená jablka a každý rok jich máme tolik, tak je suším, abych je zužitkovala.

  • Například u ovoce to jde vyřešit poměrně snadno, naše děti čerstvé ovoce jíst nechtějí, ale sušené přímo zbožňují, takže jsme si domů pořídili sušičku a dětem pravidelně připravujeme všelijaké sušené dobroty.

  • Dcera také nechtěla, ale když jsem začal kupovat zeleninu a ovoce na farmářském trhu https://ceskyfarmarskytrh.cz/ v Praze, tak celkem rychle změnila názor. Mají tam totiž výběr krásně čerstvých plodin od okolních pěstitelů. Navíc se tam dá jít i se psem, tak mám vždy krásnou sobotní procházku. 

  • Jasně - chce to trochu fantazie - a dítě si pak s vašim výtvorem bude hrát a stejně ho nesmí...

  • vanhorne

    Kdo by se jim divil, kdyz se jim z toho zveda zaludek? Vzdyt nad tim nedozralym swinstvem by i maly pasik ohrnoval rypacek. Jakou vyzivnou a vitaminovou hodnotu to ma a  jakou chut, kdyz i chutove kanalky pred tim zaviraji poklopy? 🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit