Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K čemu je nám další německá montovna aut z komponentů přivezených většinou z Turecka a dalších zemí mimo EU. Stejně by tam pracovali většinou cizinci a další věc je, že k vůli zeleným nesmyslům EU jde automobilový průmysl stejně pomalu do kopru. My potřebujeme u nás firmy a nejlépe české, které by vyráběly výrobky s vyšší přidanou hodnotou, které budou platit daně v ČR a zaměstnávat české lidi.. 

    • Jenže kde tu výrobu s větší přidanou hodnotou vzít? Každý normální stát si bude chtít takovou výrobu zachovat doma a ne ji vyvážet.

      To jen my bychom byli schopní takovou případnou výrobu přesunout třeba na Ukrajinu a poplácat se za to po zádech.

      Ale my jsme takový specifický stát se specifickou vládou.

  • A kam se stratili ty dvě české firmy na baterie,  jedna byla v České lípě a druhá ve Slaném proč se o výrobu baterii do aut nezajímají oni

  • No, nevím, jestli to bylo rozumné. Pět pilotů si bude leštit ego a tisíc lidí mohlo mít práci. Nejsem dotčená strana, tak ať si tom rozhodnou oni. 

    • Diwa

      Které lidi myslíte ? Ty české ? Kolik jich ve fabrikách dělá, když nejsou lid ? Fabriky hledají tisíce lidí a nikdo není, proto jsou fabriky plné Ukrajinců, Poláků a dalších.....Tahle fabrika je pro nás úplně zbytečná ! Němci si ji sami doma neudělají a druhým ji budou strkat !!! Proč to tak asi je, že ? Doma si to nepostaví, protože mají drahou pracovní sílu, tak jdou radši do chudých států evropy, kde lidi budou dělat za pár korun........dividendy a zisky si odnesou k sově do Německa...Jen ať s těmito nesmyslnými fabrikami táhnou do háje, je jich tady dost........Tyhle falešné kecy o tom že lidi budou mít práci....a oni ji nemají ?

      • Asi by tam rejdily zase pracovní agentury, jak je v Plzni zvykem. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit