Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takové hrbolaté vysvětlení z Prahy. V minulosti bylo několikrát závazně opakováno, že nás UKáčka do konce května stojí 52 miliard. Pečlivě spočítáno.Doloženo.EU nám i přes žádosti poslala kompletně 580 milionů. A nyní přicházejí velkohubí žvástalové z Prahy se zcela novými svěžími čísly. Aby nepohněvali tak zatočili před národem ruletkou ... A jsou tu fungl nové vymazlené údaje. Královské kapesné jim snížili ani ne o tisícovku. Jo hoši tak to by asi nešlo. Takové kotrmelce se dělaly naposledy za Husáka.

  • Na počátku dubna odhadl ministr financí Zbyněk Stanjura, že celoroční náklady na zvládnutí migrace z Ukrajiny budou zhruba dvě miliardy eur, tedy přibližně 50 miliard korun.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Nemám obavy. FED nám půjčí......jen ty úroky....TY ÚROKY.....!!!

  • Tomuhle číslu může věřit snad jen ten, kdo koktal v algebře. Ale propaganda je propaganda. 

  • 7,2 miliardy Kč, to je pro Ukrajinu  málo, je ještě potřebné vyhlásit veřejnou sbírku zvlášť pro parlament, senát vládu a VIP, přece bojují za nás proti našemu nepříteli č.1.

  • No to snad ne. Z 380 tisíc UK si našlo práci celých 77 tisíc? To snad není možné. Aby se nepředřeli.

    • Jsou tu převážně ženy a děti...

      Děti chceš také poslat " makat"...???

      • mun.go

        "Děti chceš také poslat " makat"...???" ... Děti by se měly učit.

        Na českých školách (dodávám, že i na moravských) chybí přes šest tisíc učitelů. Důvodů je více. Čeští učitelé stárnou. Jejich průměrný věk je 47 let a velká část kantorů je tak nedaleko před důchodem. Druhým významným problémem je, že čerstvě dostudovaní učitelé, kteří do škol přicházejí po studiu, často ve školství nevydrží a během prvních pěti let odcházejí. A problém s nedostatkem učitelů se pravděpodobně prohloubí. Zhoršení současného stavu přinese příští školní rok nástup dalších ukrajinských dětí.

        • Podobná situace je i ve zdravotnictví - lidé z Ukrajiny nenaplňují

          standardy zdravotního stavu nejen České republiky, ale EU obecně...

      • U nás taky přece maká jen Bureš, ale pro Burešfert. Teď maká v tom jeho vagonu na kolečkách s tou sexretářkou a Monička se zahradníkem. Zahradník musí často zalévat, málo prší.

        • 👏👍

  • Napřed 56 miliard, a teď tohle numero? Kolik bylo vyplaceno jen na dávkách pro 335 000 lidí od března? Kolik zaplatila VzP za léčení nemocných z mizerně zdravotně léčených osob z Ukrajiny? Asi pan redaktor nedokoupil baterie u Vietnamce do své kalkulačky.

    Nelžete nám prosím. Děkuji. 

  • Zaplatit by to měl Kreml jako okupant,který toto způsobil!

    • Co to meleš ty vem..no?


  • Zaplatit by to měl Kreml jako okupant,který toto způsobil!

  • Nezaměstnanost českých občanů je letos 3,2 % práceschopných- jde tedy

    235 468 lidí bez možnosti  být zaměstnáni - a to přesto, že firmy inzerují 

    337 331 "volných pracovních míst"...

    A tak budeme zaměstnávat 77 000 přistěhovalců?

    Je cosi podivného ve státě českém (resp. v jeho statistikách) . . .

    • Asi by to chtělo se podívat jak a kde jsou tito lidé zaměstnáváni. Ukrajinští agenti na trhu práce vydělávají a podivných pracovních poměrech, beze smluv s výplatou na ruku s patřičným výpalným.

      Aby bylo jasno nekritizuji ty chudáky (především ženy z Ukrajiny), ale ty, kteří na nich kořistí. Ukrajince  i vyčůrané Čechy, kterých je také dost. 

      • MÁTE PLNOU PRAVDU. Navíc - podmínky pobytu cizinců na území České republiky a podmínky podání žádosti a udělení azylu na území České republiky jsou obsaženy ve znění zákona č. 325/1999 Sb. - o azylu, v platném znění a zákona 326/1999 Sb. - o pobytu cizinců na území ČR, v platném znění. 

        Policie České republiky je mimo to povinna zjišťovat a prověřovat veškeré údaje, co žadatelé uvádějí, navíc je ve výše jmenovaných zákonech stanovena karanténa, mající zabránit zavlečení infekčních nemocí - často se v ČR nevyskytujících - a ta má probíhat v uzavřených Přijímacích střediscích Správy uprchlických zařízení Ministerstva vnitra ČR. Ta jediná je personálně - i co do ubytovacích možností - péči o uprchlíky ze kterékoli země plně zajistit...

        Amatérismus, který vidíme u některých nevládních organisací, je věci jen na škodu!   

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit