Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych strašně moc chtěla mít svůj iPhone, ale ta pořizovací cena je pro mě pořád tak nějak nedosažitelná no... 

    • Tak dneska není problém sehnat třeba i levné iPhony skrze obchody, které prodávají repasované. Kamarádka si asi před měsícem kupovala tady odtud - https://www.jabkolevne.cz/iphone/ iPhone 12. Dala za něj něco kolem 10 tisíc tuším, což mi u takového telefonu přijde jako dobrá cena. Třeba starší 11 se dá sehnat ještě levněji a také je to pořád super telefon.

    • Proč se nepodíváte po nějaké starším kousku? Zrovna u iPhonu je to celkem v pohodě, protože telefony vydrží opravdu hodně. Já jsem tak kupoval i pro sebe i pro manželku iPhone z druhé ruky od firmy, která ho kompletně zkontroluje a ještě na něj pak dá i 12 měsíců záruky. 

      • A cenově se to teda opravdu vyplatí? je tam pak tak velký rozdíl v tom? 

        • Cenově tam rozdíl rozhodně je. Podívejte se na nabídku na stránkách https://www.comfor.cz/revimarket a uvidíte, že tam rozdíl v ceně opravdu je dost velký. 

  • milacekpublika

    Vždycky jsem si přál vyhrát iPhone, až jsem si ho koupil. :) A k němu teda samozřejmě pouzdro iPhone 12, protože jsem si říkal, že když si koupím telefon za třicet tisíc, tak bych byl fakt nerad, abych ho měl po pár měsících používání jako válečného veterána. Podle mě je to základ k tomu, když si pořídím i levnější mobil. Nikdy nevíte, kdy vám spadne. A řešit prasklý displej je dneska už poměrně nákladná záležitost. ;-) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit