Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodně dobrých věcí vzniklo omylem a díky za ně :-) . Já bych nemohla být bez grilu :-) . Máme na zahradě velký plynový gril a nejradši mám plátky kuřecího masa. Den dopředu je naložím do kečupové marinády a pak je to opravdová lahůdka. Gril máme vyřešený, ale chtěla bych nějaký nový zahradní nábytek o pergoly. Líbí se mi ratanový nábytek z https://www.avenberg.cz/k61-zahrada-zahradni-nabytek . Máte někdo ratanový nábytek? Zajímalo by mě, jestli ho na zimu z pergoly uklízíte, nebo necháváme pořád venku?

  • milacekpublika

    Taky jsem nevěděl, že klasický kotlíkáč má za sebou takovouhle historii. Ale asi jo, když to říkáte. :) Ona  zpackaná oslava, tam fakt není o co stát. Třeba když vám dojde papírový kelímek na dětskou limonádu a jste uprostřed ničeho, kde nemáte žádné skleničky. Naštěstí to dneska nestojí moc, takže máme na chatě vždycky dostatečnou zásobu. :)

  • Zajímavé, o historii kotlového grilu jsem nikdy neslyšel a to jej používám celkem často. Grilování totiž zbožňuju a v létě s rodinou grilujeme prakticky každý den. Mám už nějaké osvědčené recepty na grilování, které mám tak promyšlené, že si všichni kamarádi moje jídlo z grilu totálně vychvalují.

  • Strašně moc bych chtěl koupit kvalitní gril na zahradu, ve kterém bych udělal dobře i vysoké maso. Jaké jsou vaše zkušenosti s koupením grilu? Jak vybrat kvalitní gril? Podle čeho ho vybrat? 

    • Také rádi doma grilujeme, a proto jsem se také rozhodnul pro pořízení kvalitního grilu. Vybral jsem velký a těžký keramický gril, který má cca 100 kg. Díky keramice však perfektně rozvádí teplo a navíc má i dobře vyřešené proudění vzduchu. Proudění vzduchu i teplota se dají na grilu regulovat. 

  • Zajímavý článek. My grilujeme každý rok hodně, rádi děláme i grilovací party. Teď nově máme i domácí udírnu. Nečekali jsme, že ji opravdu více využijeme jako gril a bude mít větší úspěch. Skvělá věc pro každého na výborné klobásky  sýry díky eshopu https://www.grilguru.cz/udirny . Těšíme se už teď na další grilování a udění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit