Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další nesmysl EU, kdyby se vypnuly všechy světla supermarketů máme energie habaděj a ještě by zbylo, ale ČEZ by nesměli ovládat nenažranci, kteří chtějí milionové odměny,
    tady se něco musí stát
  • Zničili zemědělství - nyní se vozí zkažené a jedovaté žrádlo. Likvidují co tu fungovalo, a pak se zjistí, že je to škodlivé. Jeden chce převyšovat druhgého, ale díru do pr,dele mají všichni stejnou.
  • 1) Čím bude menší spotřeba elektrické energie, tím bude dražší.ČEZ bude chtít mít stejné, neli větší zisky a řádně to zdůvodní.
    2) Diodové světlo má budoucnost, ale zatím nemá světelný výkon, je to nekřesťansky drahé a vcelku pochybuju o spolehlivosti,že opravdu vydrží 20-30 000 hodin.
    3) Recyklace nových zdrojů bude možná dražší než jejich výroba.
    4)Lidé by sami rozhodli svými nákupy, jakým světlem chtějí svítit ( a vidět) v obýváku, co si dají do špajzky a co do sklepa.
    • dražší možná bude ale planeta nebude zdevastovaná a to je důležitější.... *4*
  • opravdu nevím....je to velmi nešťastné, velmi velmi deprimující. Za dozorčí radu ČEZu DŮRAZNĚ PROTESTUJI proti zákazu výroby volframových žárovek. sníží se spotřeba elektřiny, manažéři čezu nebudou mít na rohlík, lívie přinese domů nižší tantiémy a prémie a ani syn nedostane sponzorský dar od zchudlého romana. je to velmi nešťastné v dnešní době ekonomické krize, že se sníží naše rodinné příjmy a výpalné od hloupoučkých voličů. budeme muset opět zdražit našim voličům elektřinu aby zůstala zachována naše životní úroveň.....A ZATO MŮŽE ZLÁ ZLÁ EVROPSKÁ UNIE.....
  • se snažím průběžně nahrazovat vyhořelé klasické žárovky a úsporky ledkami. jenže jako naschvál se všechny staré žárovky spikly a nechtějí vyhořet. s takovou s nimi budu svítit ještě ve 22 století.
  • Do manželství, do kterého nás nahnal chrchla s chátrou nám opravdu pomohla myšleno ironicky.Zmetky dodávané Čínou někdy nevydrží ani dvoje rozsvícení a navíc jsou předražené.Opravdu,kdo to schvaloval tak nevěděl co činí asi to byl v parlamentě nepoužitelný MUDr.Každý elektrikář by to neschválil.
    • Žádnej chrchla ..bylo to přání většiny tohohle národa , jen slaboši svalují vinu za vlastní neúspěch , na jiné !!

      Ano ty si to byl , kdo volil tyto politiky , kdo jim dal moc rozhodovat za tebe a kdo je nekontroloval !!! Tvoje je to vina ...nikoho jiného !!
  • ... ale jak vypadneme z EU, tak zase si budeme vyrábět žárovky sami a lidi budou mít práci a světová poptávka náš podnik uživí, protože světlo ze žárovky nekmitá, nepůsobí závadně na oči, nervy a pokožku ... *3* *2* *1*
    • A Maďaři mají zřejmě od EU vyjimku.Budu kupovat žárovky v Maďarsku
    • Žárovky na koleně vyrábět nejdou,protože Tesla je totálně rozkradena vč.strojů debilama,kteří tady 23 let vládnou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit