Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omyl dědku, tentokrát má Robert pravdu! Zapomněl jsi na ty, co Zemana volili aspoň v duchu, protože veřejně nemohli kvůli různým perzekucím a výhrůžkám ztráty zaměstnání, nebo vyhazovu ze školy! Takže VŠECH voličů Zemana bylo asi 95% !!!!!!!!!
  • Já si na žádné lidi v kanálech nepamatuji, pracoval jsem a měl jsem se dobře, měl jsem auto chatu a jezdil na dovolenou z manželkou do Jugoslávie, Polska, Německa, Bulharska, taky jsem mohl v noci chodit bez obav po ulicích, byly to zlaté časy, ještě tě upozorňuji že jsem nikdy v žádné straně nebyl a byl jsem v dělnické profesi, tak si to přeber!,
  • To je odpověď pro KUBIKULU.
  • Já si na žádné lidi v kanálech nepamatuji, pracoval jsem a měl jsem se dobře, měl jsem auto chatu a jezdil na dovolenou z manželkou do Jugoslávie, Polska, Německa, Bulharska, taky jsem mohl v noci chodit bez obav po ulicích, byly to zlaté časy, ještě tě upozorňuji že jsem nikdy v žádné straně nebyl a byl jsem v dělnické profesi, tak si to přeber!
  • Ty hlupáku, já jsem to nezažil,? myslím že víc než ty, měl jsem po vojně!!Jestli jsi byl ty v kanále byl jsi kriminálník tak drž pusu!!
  • To ty jsi už dávno! Nesnášíš konkurenci?
  • Roberte,nevím zda umíš číst a počítat. Několikrát jsem Ti prokázal,že pana prezidenta nemohlo volit 80% občanů. Dalším důvodem proč j,že to je počet,který převyšuje možný počet všech voličů. Přitom voleb se zůčastnila menšina.Prosím přestaň už ten pitomý žvást uvádět.
  • Tys to asi nezažil, tak drž ústa. K čemu nám pomohli, chcípali jsme stejně jako teď. A kdo nemakal, tak byl taky po kanálech a bez peněz. Teď jsou pro ty nemakací individua ubytovny placené vesměs státem. Ovšem nesmí hoši a děvčata chlastat, to ať si to klidně hodí, je to jejich boj. *11*
  • Tady nejde o volební kampaň,ale o to,že praví viníci dnešní situace OKR se bojí přiznat svou vinu a cpou se ke korytům. Přitom to byli oni.kteří jsou tedy bezcharakterní a ti co je podporují asi také charakter nemají. Rovný k rovnému a vrána k vráně si sedá.
  • Nechceš se už na ty svoje bláboly vykašlat, začínáš být trapný p i t o m e c. *16* *11*
  • Rudo z Ostravy. Jsem také z Ostravy a souhlasím,že je nutno k zodpovědnosti pana prezidenta Zemana,jelikož on to byl,který se svými nohsledy a vlezdopr...lníky před 15roky pomohl panu bakolovi,jako tichému spolrčníkovi pana Koláčka k divoké provatizaci dolů a jejich prodej za babku,nikoliv za skutečnou cenu.
  • Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!,., *14* *14*
  • Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!, *14* *14*
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!,, *14* *14*
  • Pan Zeman byl zvolen naprostou převahou hlasů před zaostalým NIC, a ujal se pevně vlády, za tu krátkou dobu už dokázal rozbít zlodějské pravičácké hnízdo a napravit spoustu lumpáren které stvořil kdysi Havel, který jen hromadil majetek a rozprodával a rozdával stát.Proto mu musíme držet palce. *14*
  • Myslím,.že pan prezident Zeman křičí chyťte zloděje,ale předpokládá,že náš národ nemá paměť. Byl to on jako šéf strany,která před 15 roky ve sněmovně prosadila divokou privatizaci OKD a jejich bytů. Přitom protestoval fond národního majetku a mdíky panu Zemanovi a jeho melodiboys byl šáf tohoto fondu smeten a vymazán z oaměti ostatních lidí. Byl to on,který zapříčinil dnešní situaci OKD,jejich bytů,byl to on,který prodal pod senou Mosteckou uhelnou.
    NÁRODE VZBUĎ SE A PŘESTAŇ VOLIT,TY,KTEŘÍ TUTO REPUBLIKU ROZKRADLI,MNOHO TI NASLIBOVALI.ALE NIC NEUDĚLALI (MIMO PROŽRÁNÍ EKONOMICKÉHO RŮSTU A NAVÍC ZADLUŽENÍ TOHOTO STÁTU 400MILIARDAMI). LIDÉ PŘESTAŇTE VĚŘIT LHÁŘŮM (BUHUŽEL LEVIČÁKŮM),KTERÝM NEJDE O LIDI,ALE O KORYTA)!!!!!!!!
  • V roce 68 nám pomohli v rámci spřátelených států k tomu že jsme ještě mohli 21 roků žít v klidu pohodě, a mít se dobře, to ti nic neříká?? Nyní lidé žijí po kanálech a páchají sebevraždy, to ti nic neříká??
  • Kdyby to máma polkla, nestal by ses kokotem!
  • Ale má pěkný život a peníze.To ty nemáš. (podle tvého příspěvku) .Ty jsi zkrátka degeredegere degere no zkrátka blbej!
  • Promiňte, jdu blejt !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit