Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakte romů jsou tajena stejně jako aktivity celé naší vlády, vědět národ vše byla by další revoluce. Kdo nevěří sť vyzkouší sledovat náhodně romskou rodinu /kdo zní jak pracuje hahaha sotva 7% a dále kolik peněz má z úřadů, podpora soc,dávky, lístky na potraviny, úlevy, jednorázové finanční dávky ......./ vyzkoušejte to samé hahaha přeji uzpěch tak tady začíná převrácení diskriminace a dále co bude stát tento stát až zahraniční pracovníci se dostanou do důchodového věku? Pro firmy je výhodné zaměstnávat cizince a co stojí podpora našich lidí kteří mohou pracovat za ně?
  • Kurva práce,omlouvám se ,ale už se to vydržet nedá.Kde jaký cikán se přjmenuje na roma a k tomu ještě dostanou víc peněz aby nááááááááhodou někdo z EU neřekl že je to diskriminace či co.Já sem asi nic i na úřadech.samozřejmě,netahám sebou celou famílii jako cirkus.Ani nás tolik není.Je to fakt,cikáni remcaj,jezdí či se stěhují do zahraničí vozí si prdele v drahých autech a ostatní budou kolem nich chodit po špičkách?? NASRAT ! nejsem rasista ale tohle je moc,cigoši upatlaní ! na Ural s nima ! *9* *9* *9*
  • ... a já myslel, že ho zvedl ze židle fakt, že kdo nic nedělá dostane důchod podle průměru všech pracujících ... *1*
  • To není žádný výmysl, ale fakt. Vím to z osobní zkušenosti. V tomto státu totiž platí několikeré zákony. Pro obyčejné lidi, pro bohaté a pro cikány. Jinak by nemohla cikánka, která má odpracováno nejvýše pět let, mít důchod 11 tisíc kč. Nebo cikán, který nikdy nepracoval, si koupí auto za kdovíkolik tisíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit