Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dědo -sklerotiku,rač se na chvilku probrat a uvědomit si,že za těch komunistů bylo tolik
    práce,že mohli pracovat i důchodci a nikomu práci nebrali.Že byl splacen všechen znárodněný
    majetek,jelikož velké podniky byly akciovky a vlastníci mimo území této republiky.
    Jako vnitrozemský stát jsme měli největší námořní flotilu.Bylo to čtrnáct lodí obchodních.
    Průmyslové podniky byly vybaveny moderní technikou,zemědělství dokázalo uživit
    ne jenom tento národ ale i Rusy a potraviny se ještě vyvážely.Nebyl žádný dluh a prezidenti
    ale opravdu i když dělničtí tak ale opravdu nekradli pera ani propisky.No a dědo s hosipem
    Antonín Zápotocký měl ve škole samé jedničky,ale tenkrát se za vzdělání platilo no
    a jeho rodiče na to neměli a nebyl sám.Každý neměl to štěstí jako TGM aby za něho
    pan továrník zaplatil studium.My číst umíme ale hosipa máš pouze ty!
  • Většina národa je pro to,aby se vysoké školy platily v plné výši.Pomohli tomu hlavně lékaři,kteří za peníze obyčejných lidí vystudovali a pak vyhrožovali,že pokud jim stát nepřidá,odejdou do zahraničí.To,že by měli vrátit státu náklady na svá studia,to je jaksi nad jejich duševní chápání.
  • Každý nechť si své pivo,velké vzdělání a reparáty platí sám. Nevím kde se to stále bere že by ostatní kteří nevyužívají tranvay,vlak a poukázky na stravu to měli konzumentům platit? *16*
  • O tom zda se bude platil školné už rozhodl obyčejný český blb,který nechal politické lumpy,tuto zemi zadlužit a rozkrást.Takže školné se bude platit i když se dostane k moci tvrdá levice.Otázkou je zda se budou vůbec vyplácet důchody, těm,kteří svojí troubovitostí umožnili tuto zemi politickým lumpům rozkrást.Při dělání pořádku v tomto,přes dvacet roků budovaném kapitalistickém svinčíku,to bude chtít pořádně tvrdou ruku na to aby měly budoucí generace vůbec nějakou naději prožít život v důstojných podmínkách.Bez trestání všech politických lumpů,kteří tuto zemi zbídačili,měnové reformy a tvrdého znárodńování majetku všech,kteří jej po údajné revoluci nahrabali,to nepůjde.Prostě pokud se má naše země zachránit před státním bankrotem,tak je třeba zopakovat komunistická padesátá léta ještě v tvrdší podobě.Představa,že se Duka,Kalousek a Nečas vypraví do Lurd prosit o zázrak a pak astronomické nasekané dluhy této země zmizí,je troubovitost.
    • Vy asi neumíte číst,nebo je vám vzdálený úsudek o pravdě. Již několikrát jsem vás upozornil,že obviňujete ty nesprávné a těm,kteří toto vše způsobili dáváte svůj hlas. Vypadá to,že jste jeden z nich a potřebujete najít agresory za každou cenu,tak jak to vykonstruovávala KSČ za totality. Teď je na Vás,aby jste konečně pochopil,že jsou to Vámí protěžovaní přátelé,kteří tuto republiku začali rozkrádat 19.loistopadu 1989.
      • Za tvojí prolhanost bys potřeboval roztrhnou tvoji prolhanou hubu od ucha k uchu.Havel a Klaus určitě komunisté nebyli,ale největší pohromou pro tuto zemi jsou.Po údajné revoluci se do politiky protlačilo málo komunistů.Ale jednadvacet roků nám vládnou ti ,co sice v KSČ nebyli,ale komunistům dělali vše,co jim na očích viděli.Za to byli odměňováni menšími korýtky.Takže se jim za komunistů špatně nežilo.Často to byl horší dobytek,než ti s rudou knížkou.Po údajné revoluci,právě to,že nebyli v KSČ jim umožnilo vystartovat i ktěm nejvyšším politickým korytům a čile začít rozkrádat tuto zemi.Ty prolhaný dědku jsi nejspíše jedním z nich.Proto se nyní snažíš ten jednadvacet roků budovaný kapitalistický svinčík,hodit na komunisty,abys mohl nadále u politického koryta chrochtat blahem.Už se ten politický dobytek,který tuto zemi,za posledních jednadvacet roků,zadlužil a rozkrad,blíží na konečnou.
  • Jen ať školné zavedou. Bude to spravedlivé. Mladí, co to vysvětlili dědkovi a babce a volili knížete by s ním měli souhlasit. Nebo snad ne. Prostě si vezmou půjčku a do důchodu (tedy pokud se ho dožijou) ji budou splácet. Bohatým to zatáhne papínek a chudí se musejí učit na jedničky a dostat stipko. A chodit na brigády. Takže jsem pro školné všema 20.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit