Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj nejoblíbenější politik, férový a pravdomluvný Michal Hašek podporuje Miloše Zemana. Tak v tom mám jasno i já, hodím to Milošovi!!! Nikdy mě nezklamal a má navíc senzačního mluvčího, perfektního kancléře a vůbec príma tým. Navíc je ve výborné kondici, video, ve kterém svištěl po horách na běžkách, mě úplně ohromilo.
  • Vážení. Tak nevím co budete dělat až bude opět Zeman zvolen. *8*
  • Než toho ožralého lháře Zemana, to raději pana Kájínka!
  • Pražská kavárna má prý autentický záběr, jak tehdy Zeman poblil korunovační klenoty. Je to ostuda, ale zveřejnit to nemusejí, Zeman má podlomené zdraví a mohlo by ho švácnout.
  • Nevím jak vy ale já budu volit Miloše Zemana jelikož nechci chodit věčně někam k volbám, už toho bylo dost. Podpořte raději nejsilnějšího kandidáta. Pan Fišer je asi dost na nervy jelikož jeho preference jsou 3,8%, Pan Drahoš má 9,3%, Michal Horáček má 1%, Marek Hilšer 1,6%, Miloš Zeman 54,4%,Mirek Topolánek 27,8% a ten zbytek je pod 0, % tak se nedivte že nervozita stoupá. Je z ankety volba hlavy státu 2018 na https://www.ihlas.cz/anketa-volba-hlavy-statu-2018-3809/
  • Pražáci budou volit Topolánka, převálcujou nás svými hlasy (jako každé volby od roku 1946 kdy Praha ve volbách zpr..sila co se dalo) a pak budou tradičně ječet, ať si ho Moraváci vezmou zpátky.
  • Zeman zastupuje pouze zájmy své a těch, kdo ho vydírají na základě materiálů z jeho činnosti konfidenta StB.
  • Spot Zemana, byl kdyz sel na obed s Babisem. Ten toho navykladal - no hruza. Volici, kteri ho budou volit a kterymi on opovrhuje to nevadi. Do diskuze nejde,protoze se jich biji jak Putin Navalneho.
  • ZEMAN zastupuje zájmy občanů ČR. Drahoš a spol. zastupují zájmy eurohujerů.
  • Zeman je "bývalý" člen KSČ a konfident StB, který sice nechal záznamy o své spolupráci s StB zlikvidovat ještě v listopadu 1989, ale v Moskvě mají zřejmě kopie a proto musí působit jako Putinův agent, alespoň z jeho chování vzniká ten dojem. Kromě toho je to alkoholik, hulvát, sprosťák a sebestředný psychopat, který pohrdá zákony a morálkou a dělá naší zemi ostudu po celém světě. Bohužel je dost méně soudných a na jeho úrovni, kteří ho volili a budou ho opět volit. Je to jen důkazem jak hluboko někteří občané naší země klesli za půlstoletí komunismu.
  • Volební spoty jsou pro mě irelevantní.
  • neberte to osobně ale proti Zemanovi nemáte šanci. Pro většinu lidí (mimo kavárnu) to je nejmenší zlo a proto bude zvolen. I mnou.
  • I rozpočet prezidentské kanceláře převýšil o 84 milionů. Je to skvělý prezident. Důchodci také dostali přidáno 300,00 Kč. Milujeme ho. *14*
  • Neurážejte prosím zemana.
  • Volím Zemana, hůř už být nemůže, tak co.....a nebo je každá změna ještě k horšímu?
    Mimochodem před lety jsem ho nevolil, ale nyní lepší než Ti co se tam chtějí nacpat a překlepat tam do důchodu. Eman bude mít státní, krásný pohřeb, to už tu dlouho nebylo....
  • Přesně jak v lidové pohádce O Nebojsovi.. Když premiéroval - nebál se veřejně pelešit s nějakou Talmanovou.Poslankyní. Doma manželka s děckama a vyhlášený prcíř Míra se předváděl v cizích ložnicích. A vzal to tak od podlahy, že se narodil malý smrad.V našich krajích se tomu nemanželskému říká tuším bastard.Tento zajímavý úkaz si novináři jednou chtěli vyfotit. Když si dělali snímky na ulici, přiskočil k jednomu Nebojsa začal mu mlátit hlavou o stěnu a řvát " co ho fotíš?".Spot proběhl ve všech zprávách.A takový bojovník, charakter od kosti, tvářící se nyní státotvorně by chtěl chtěl na Hradčana?
  • ze sebe dělají zbytečně jen "směšné a nic neříkající šašky " ! *1* *1*
  • Pán Zeman je dobrý člověk budu ho volyt
  • Makak
    Pan prezident Miloš ZEMAN nedostal ani jednu ošoupanou hvězdičku a přitom bude zvolen drtivou většinou už v prvním kole voleb.
    Tak mě napadá jestli tohle všechno není jen mrhání časem a zbytečná námaha, co tispali?

*1* *2* *15* *3* *14* *8*
  • Nejlepší spot má prezident Zeman. Alespoň na něm nekecá blbosti jako ti ostatní. Souhlasím, Zeman opět prezidentem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit