Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Topolánek. Ve schránce je PF na 4 roky dopředu. Tlemí na něm Topolánkova vymaštěná palice. A korunu tomu dává tento křivák, když si do rohu letáčku umísťuje státní znak. To už je fakt moc. Podobá se té svojí Topolánkové, když kandidovala tehdy do sněmovny. Přišla k nám do samoobsluhy se slovy "jsem vaše nová senátorka". Po boku měla Bobošíkovou.A takto objížděli kraj. Kvalitní klub špinavců.
  • Pán Zeman je dobrý člověk budu ho volyt
  • Hřebenáč je s tou svou zbabělostí, opravdu, mmm, ale opravdu k smíchu! Všem!
  • Můj nejoblíbenější politik, férový a pravdomluvný Michal Hašek podporuje Miloše Zemana. Tak v tom mám jasno i já, hodím to Milošovi!!! Nikdy mě nezklamal a má navíc senzačního mluvčího, perfektního kancléře a vůbec príma tým. Navíc je ve výborné kondici, video, ve kterém svištěl po horách na běžkách, mě úplně ohromilo.
  • ze sebe dělají zbytečně jen "směšné a nic neříkající šašky " ! *1* *1*
    • Neurážejte prosím zemana.
  • Pražáci budou volit Topolánka, převálcujou nás svými hlasy (jako každé volby od roku 1946 kdy Praha ve volbách zpr..sila co se dalo) a pak budou tradičně ječet, ať si ho Moraváci vezmou zpátky.
  • Volím Zemana, hůř už být nemůže, tak co.....a nebo je každá změna ještě k horšímu?
    Mimochodem před lety jsem ho nevolil, ale nyní lepší než Ti co se tam chtějí nacpat a překlepat tam do důchodu. Eman bude mít státní, krásný pohřeb, to už tu dlouho nebylo....
  • Vážení. Tak nevím co budete dělat až bude opět Zeman zvolen. *8*
  • Spot Zemana, byl kdyz sel na obed s Babisem. Ten toho navykladal - no hruza. Volici, kteri ho budou volit a kterymi on opovrhuje to nevadi. Do diskuze nejde,protoze se jich biji jak Putin Navalneho.
  • Dělat v ČR - České Rezervaci prasedenta je prima džob. Bydlí na zámku, chodí kecat a chlastat na pražský hrad, jede na dovolenou do zahraničí (když ho tam chtějí) a peněz z našich daní nepočítáno a ještě může do světa hlásat své hospodské sprosťárny. Jen je potřeba oblbnout nesvéprávnou sprostou lůzu aby mu dala svůj hlas.
    • I rozpočet prezidentské kanceláře převýšil o 84 milionů. Je to skvělý prezident. Důchodci také dostali přidáno 300,00 Kč. Milujeme ho. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit