Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidovci jsou zámí vyděrači stačí vzpomenout Kalouska bývalého lidovce ale manýry zůstali.
    • Černoprdelníci patří do středověku a dneska tu nemají už dávno co pohledávat. Stejně neplánují nic jiného, než napakovat sebe i církev, aby ožebračovala český lid. Kopnout je do zadnách částí, aby letěli, co nejdál to půjde. Divím (vlastně ani nedivím, protože Sobotka je známý podrazák a podlíště) s ČSSD, že se zase spojuje s nejpravicovější a nejzlodějštější frakcí v naší společnosti. Volilo je jenom pár náboženskžch fanatiků. A s takovými chceme jít do 21, století, když patří asi tak do 12 století ???
  • Lidovci se bezostyšně vždy cpou do vlády.Všichni víme,jak jejich pohostinské vystupování vypadalo.Pouze se dostat ke korytu,případně hodně urvat.Holt to jsou ty náboženské praktiky.Historie nás poučila. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Problém této strany je ,že jeto slepenec. Nevím proč jim dnes říkají Lidovci, když žádní lidovci nejsou.
    Tím, že se Československá strana lidová sloučila s KDU tak se vlastně pohřbila sama.
    KDU byla jen sebranka po roce 89 z ničeho nic probuzených fanatických rádoby křesťanů, navíc také proto, že to bylo populární v křížové výpravě proti komunistům.
    Pamatuji původní lidovce ještě z dob před a poválečných a řadil jsem je mezi slušné lidi působící i jako poslanci národních výborů. Chodili na brigády společně s komunisty a socialisty, kde stavěly školky, školy , kulturní domy. Tahle novodobá pakáž uměla a umí jen likvidovat a privatizovat.
    Řada z nich byla po listopadu odstavena jen proto, že byli slušní lidé a ne fanatici.
    Jinak bych rád upozornil, že církev ze svých řad v Československu na příkaz papeže po válce exkomunikovala 40 000 věřících komunistů aniž by tu s tím byl problém mezi křesťany a komunisty.
    Současný předseda mi zatím spíše zapadá do doby honu na čarodějnice ani ne tak pro víru jak pro získání jejich majetku viz církevní restituce.
  • U lidovců se nikdy nic pořádného nevylíhlo (viz Kraďousek). Tři roky od koryta vůbec nic neznamená. Nemělo by se zapomínat, že předtím byli ve všech vládách.
  • Cernoprdelniky kopnout do P R D E L E
    • Ano, a dvakrát za sebou. Pak chvíli počat a znovu !!! *1*
  • Nejlepší "politickou stranou" je Svaz dobrovolných hasičů...
    U nás na vsi mají 81 % *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
  • Myslím,že koalice ČSSD,KSČM,Ano a Úsvit bude nejlepší ,nebo ČSSD,Ano,Úsvit.KDU vyrazit.
  • KDU-ČSL je nejnemorálnější strana. 93% voličů řeklo této straně STOP. Takovíto spojenci v koalici jsou vlastně vyděrači. A to již od dob Luxe. Fuj!
    • Od dob Luxe?? Tak si projděte historii. Tito lidé tam byli za Hitlera, za Stalina, za Husáka, za každého režimu. Těmto rádoby věřícím je úplně jedno kdo je u moc, hlavně když oni jsou u koryta. Stejně jako celá církev tak kdu je sebranka lidského odpadu který stejně jako církve jen parazituje a škodí. Za luxe jen zlikvidovali komplet zemědělství a chudá se toho nedožil aby si to užil.
  • Bylo by to dobré, kdyby se KDÚ-ČSL vůbec nedostala s ODS a TOP 09 do Parlamentu. Všichni v nich jsou zmetci, kteří vždy hlasovali proti zájmu pracujícího lidu a státu. Nikdy z nich dobrého nevzešlo. Tu a tam, se spolčovali se stejným ksindlem, jako byli US, LIDEM. Žijí z iluze a nenávisti proti všemu, co je dobrého anebo vzniklo ještě za vlády komunistů. Lžou lidem, ačkoliv to zase není tak dlouhá doba, aby mohl na toto období zapomenout pokud to nebyl zloděj a lump co si od hadrového puče vedeného kriminálníkem Václavem Havlem nakradl. Pořád se tu v poslední době omýlá, že ANO a Úsvit nejsou tradiční strany. Ale budou. Zrovna tak jako se stala ODS, která také stradicí nemá nic společného. Možná tak jenom se zloději a veksláky.
    Ať žije pracující lid !!!! Proletáři spojte se !!!! Jen tak se možná dožijeme částečně důstojného života, o který nás připravila pravicová sebranka ODS, TOP 09 a KDÚ-ČSL !!! Lidé bděte !
    • Úsvit má stejný počet poslanců, jako KDÚ-ČSL. Mají stejný program jako ČSSD, ANO a KSČM, tak nevidím žádný problém. Ten by byl, kdyby se spolčili s černoprdelníky.
      • KOMUNISTI JSOU ZLOČINCI. Máme na to zákony !!!
  • Chtějí zase vydírat, ať klidně jdou do opozice, vždyť to je to nejlepší co nás mohlo potkat. Doufám, že je Sobotka vezme za slovo a honem rychle se s nimi rozloučí, dříve než si to rozmyslí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit