Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale kdepak černo.... že by skončili mimo sněmovnu? Nevídáno, učiní osmikoalici.

    Přeci nepojede svatý Jurečka orat na Olomoucko? 

  • Kdyby udělali koalici ANO+ČSSD + SPD, měli by asi 37 % hlasů. Pětikolka asi 33 až 34 %. Je to tedy jasné.

  • Tak to vidíte hoši.To je takové občanské poděkování. Třeba za letošní únor. To jak jste rozhodli, co si tady o válce s Ukrajinou můžeme a nemůžeme číst.Jak jste blokli ty nesprávné weby. A Fialový to označoval za statečný čin. Ale trvalo to, než si tady člověk přečetl, kdo vlastně ruského medvěda provokoval až vylezl z brlohu. Nebo jak jste poslali zdejší bezvýznamnou šmudlu Černochovou  jednat o válce do USA. Ti jistě měli pocit, že přiletěla ta nejlepší chovatelka telátek z celé naší živočišné výroby. A teď bude za odměnu jako jednat o válčení. Nebo jak jste machrovali že na podzim poletí Fialový do Bílého domu. Došel by tam tak maximálně po vrátnici. Maximálně. A konečně jak nám Vykulený STANák zřídil na ministerstvu nové oddělení, co pátrá na webech po aktuálním třídním nepříteli. 

    • Nejen, že nás zatáhli do reziduálních nákladů na cizí válku, ale zbídačují prostě pracující lidi. Oni z výše nakradených majetků na drobného člověka nevidí. Proto nemohou dostat jejich hlasy. A žebračenky to nespraví.

      Za poctivou práci chtějí lidé poctivě žít a ne žebrat. Jenže vykládejte Síkelům, Topolánkům a Kalouskům, co to znamená poctivá práce. 

      • klidně k tomu připoj ještě ksindla Bureše , spíš se divím že ještě po 35 letech platí to Klausovo jsou jen jedny peníze , natož aby politik a to jakékoliv strany řekl že špinavé peníze v politice jsou vždy na uono , ona ta mafie něco bude chtít a to zpravidla z kapsy běžného člověka . To že s mafií v pozadí nemá problém soudruh z ANO znamená jediné že v té mafii je . Tak budte rádi že alespon policie nějak činí až nebude ani činit jsme v erdeli a mafiány budou pak sami policisté s politiky a soudci .😎

  • Voliči zjišťují že ZA BABIŠE BYLO LÍP.

    • Babiš/Bureš rozdával na všechny strany a hlavně hrabal pro sebe a teď se to, holt, musí zaplatit. Jenomže to zaplatit musí všichni, nejenom to stádo nesvéprávných ovcí, které se staly součástí toho "hnutí" (mysli? rozumu?...) a za koblihu a pár keců toho čoboláka volilo.

    • ano Babišovi bylo líp 😎

  • no to je spíše vysvědčení kampaně dvou slavomanů Kaldy a Tupolánka, kteří v podstatě v důchodu nemohou přežít, že už nejsou na očích... je to odstrašující případ odvrácené strany politiky. Nikdy žádná vláda neudělá nic ideálně na 100%, ale tahle vláda po tom, co na ni spadlo, je úspěšná a je tady pro všechny, jak by to mělo být a bývá to tak snad jen v severských zemích..proto je tam ale taky stabilně v žebřičcích nejvyšší úroveň žití..

  • I když má momentálně ta podvodná prašivá prolhaná krysa Bureš/babiš se svoji smečkou náskok, dá bůh že i přesto se té lůze nepodaří sestavit vládu. To by byl definitivní konec této země.

    • Pane Nováku, přidal jste si hlásek? To aby to číslo vypadalo lépe? Vy a ti dva (jarda-jana), to je tak všechno. 

    • Jo to máš pravdu.Milicionáři tobě podobní už neví jakou jedovatou slinu tady prsknout. Dokola opakované nenávistné povídačky vyvolávají už salvy smíchu.A nejpěknější je ta tvoje bezmoc.Naprostá bezmoc s tím vším něco dělat.Krása, co?

  • Každé průzkumy jsou manipulativní a zavádějící.

    • KIMCID

      🤣🤣

  • Diskuse kolem těchto výzkumů je spíše vyjadřováním zbožných přání diskutujících. Celkovou situaci výrazně ovlivní reálná ekonomická situace domácností. Řečí a signálů se lidé nenají. 

    Pumpařů a šizuňků se šunkou na Staromáku bude vždycky méně (voliči ODS), než obyčejných lidí odkázaných na mzdu nebo plat. A všechno se to sečte až po volbách. 

    A média budou masírovat, co jim budou síly a prachy gangsterů stačit. Bude zase veselo. 

    Ale třeba se dočkáme, že budeme mít Českou ne Ukrajinskou nebo Bruselskou vládu. 


    • Někdo by řekl, že v evropském parlamentu sedí jen samí pitomci, kteří neví, kolik je dvě a dvě. Nenechme se mýlit. Pitomců je tam zcela jistě dost, ale mezi nimi je celá řada těch, kteří jsou posedlí mocí a všemi těmi "nesmyslnými" nařízeními se snaží naplnit svou touhu po moci. Myslet si, že s postupem civilizace se od těchto tužeb lidé oprostí, je mylné. Lidé jsou v podstatě stále stejní. Jediné co může pomoci, je aktivně se proti nim bránit a tlačit na naše politiky. 

      Co, kromě výše uvedeného, mi vadí snad ještě víc - a tady spatřuji paralelu - je devótnost našich vrcholných politiků. Stejně jako kdysi komunisté byli v předklonu před sovětskými mocipány , tak dnešní politická špička je ve stejném předklonu před EU a počíná si se stejnou oddaností vůči ní. Velice dobře je to vidět nejen u pirátů, ale i u našeho premiéra Fialy. Můžeme to snad změnit u voleb, ale mainstreemová média jdou na ruku současným politikům a výrazně ovlivňují i náladu ve společnosti.

    • mun.go

      Nedočkáte ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit