Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • risach

    Situace na frontě k 19.11.03

    https://www.youtube.com/watch?v=BNQNrIfi298

  • risach

    Tento pátek Joe Biden osobně s manželkou přivítal ruského ministra Overčuka, místopředsedu vlády pro otázky asijské spolupráce i s jeho chotí. Změna politiky Bílého domu ke Kremlu nemůže být zřetelnější. Po důsledném bojkotu ruských politiků i diplomatů na veřejnosti, který trval přes rok, nyní společná účast na slavnostním rautu, zdvořilostní konverzace, a potřesení rukou, včetně manželek! Navíc v textu deklarace není žádná zmínka o Ukrajině, USA ustoupily.

  • KIMCID

    Dobrej výkon od začátku ofenzívy 8km .To budou v Moskvě tak v roce 2045 🤣

  • "Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

    To se psalo v naší zemi už před dvěma sty lety. A další vývoj v Rusku to potvrdil: V r. 1917 VŘSR, kdy se dostal k moci Uljanov (presentující se jako Lenin) a jeho poskoci a pak Džugašvilli, presentující se jako Stalin. A změnilo se něco v současné době?

    • KIMCID

      A Ukrajinec Brežněv 

    • KIMCID

      Cenzor Jégl se opět vyřadil po víkendu jsem dostal zase ban na 30dní.A to píšu pořád k tematu.Ale jak koukám Občan je jeh miláček protože spalování stejných vět dokola ,evidentně neporušuje jeho zásady.

      • Protože hlásáš bláboly, nuladevítko.

        • KIMCID

          Něco k tématu nulo?

    • KIMCID

      Cenzor Jégl se opět vyřadil po víkendu jsem dostal zase ban na 30dní.A to píšu pořád k tematu.Ale jak koukám Občan je jeh miláček protože spalování stejných vět dokola ,evidentně neporušuje jeho zásady.

  • Ukrajinci tam možná něčeho dosáhli. Ale to bude úspěch mezi posledními. Měli by dostat do výbavy pár desítek bílých vlajek. Přeskupí tam jistě nějaké jednotky, tím oslabí jiné úseky. Ukrajinci už k Avdijevce přesunuli síly ze směru na Záporoží. Docházejí zdroje.

    • Přiznejme si to otevřeně. Řada evropských politiků chce, aby rusko vyhrálo.

      Pravděpodobně to souvisí s tím, jak dobře placená místa v rusku dostala řada západních ministrů, premiérů a kancléřů. Počítám, že ve východní evropě to bude fungovat úplně stejně, jen s odlišným způsobem výplaty.

  • https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-chartiste-trvaji-na-jureckove-demisi-tomu-se-nepodarilo-je-obmekcit-240009?_zn=aWQlM0Q5NTY5MjgxOTQ2MDUyMDc1MTY2JTdDdCUzRDE3MDA0MDk3NjEuNzExJTdDdGUlM0QxNzAwNDA5NzYxLjcxMSU3Q2MlM0QzMkUzQThDMDcyNURGRkIzMjY0NDRCNDdCQzU3NUFBRQ%3D%3D

    pěkně absurdní situace.. pač Marian Jurečka byl snad prvním a jediným čelním politikem tady v zemi, který chtěl přestat vyplácet bývalým komunistickým pohlavárům jejich důchody, jen se k tomu měl udělat zákon.. zase to vyšumělo, důchod nějakého komouše, který stejně nic nedělal, jenom bordel,  tak mohl připadnout tady tomu disidentovi.. nevím, jestli nebyl i pro zákaz KSČ, což je absurdní, že k tomu ještě nedošlo v našich zemích, když si připomínáme Miladu Horákovou (x měst má její ulici v místopisu) a další.
    Pro Chartisty - tohle je jeden z mála rozumných politiků, měli byste občas přemýšlet, než něco vypustíte, protože ne vždy to má racionální obrysy. Některým z vás chybí vzdělání bohužel. Bojovat za svobodu je fajn, ale rozum mít je dvakrát fajn..nemůžeme neustále žít v revolučním prostředí, musí tady být nějaká stabilita. Odvolávat politiky pro takovou kravinu je pak NEZODPOVĚDNÉ... popř. je morálně dehonestovat a zneužívat k tomu chartu. Jde to vše ven a je to zkrátka hloupé. Marian je určitě člověk, se kterým jde jednat i bez nátlaku a nějakých osobních exhibicí.. je to o rozumu zkrátka..ale natrénujte si to, budete potřeba, vydrží-li vám zdraví, pač nevím, jestli tahle generace je připravena vyjít do ulic v budoucích letech.. :) tohle je ale nezodpovědné..

  • Tak v článku čtu, že to nelze ověřit. Kdyby tady někdo napsal něco co nejde ověřit ,tak je dezinformátor a dostane 5 let natvrdo.

  • janhrom

    8km od Dněpru teprve začíná obranná linie Rusů. Když už chcete lidi oblbovat ,alespoň začněte používat war map. 

    Je potřeba říci, že Rusové nemají obranu postavenou přímo na břehu, ale právě v té vzdálenosti, o které se hovoří v článku. Rusové ten pás pouze zaminovali a odstřelují ho dělostřelectvem a tím působí Ukrajině ztráty, takže teprve nyní Ukrajinci dorazili k linii obrany přes to předpolí. Tak pokud je největší postup za několik měsíců o 5-8 kilometrů, tak to vážně nebude mít nikdy konce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit